34

Анонимен

преди 2 месеца

До 8 - Аххх Кореите. В едната си роб на Ким, в другата си придворен на Самсунг :)

33

Анонимен

преди 2 месеца

Първо, недоумявам какво биха ми откраднали нито от вилата, нито от кое да е друго жилище. Всичко е застраховано. Кое да ми откраднат?! Лаптопа, таблета, косачката?! Голямата работа- не могат да го използват и да искат. Пари в брой нямам, защото имам акъл. Имам много инвестиционно злато в сейф, който няма да намерят. И Да намерят, и то е застраховано. Да не говорим, че заключването е топ енд и не един или 2 пъти съм гледал със смях как се мъчат да отворят.

32

УРОЦИ ПО КРАДЕНЕ

преди 2 месеца

Професията крадец се практикува в Държавна Сигурност. Когато падна комунистическият режим, тези обучени от Русия професионални крадци, нямаше вече какво да работят и започнаха да разбиват домовете на хората, за да оцеляват. В интернет са качени стари уроци от ДС, които показват как са работели професионалните крадци. Може да гледате в тубата. ГЛЕДАЙ ТУК: https://youtu.be/MvqPAqeqFxU?t=757

31

Анонимен

преди 2 месеца

До 29 - За двеста юева, бай ти Иван ще пропусне една вечер ...

30

Америка

преди 2 месеца

В Аверика ако ти влезе неканен таласъм в къщата и можеш да го гръмнеш в кухата кратуна без проблем. Това е добра и ефективна защита срещу неканени гости. Друга няма.

29

Хладния разум

преди 2 месеца

Да, казвам на Бай Иван от 3тия етаж да фърля по едно око, докато съм в бунгалото на Китен.

28

Анонимен

преди 2 месеца

На портичката съм сложил табела .Тук живее тъщата , влизате на собствен риск !

27

Анонимен

преди 2 месеца

В Америка, ако някой те помоли за помощ, ще му се притечеш да му помагаш. Примерно: Една Баба викаше за помощ, понеже не може да си отвори външната врата на апартамента. Искахме да и помогнем, но как? Гледаме полиция. Казваме им: Бабата си е заключила апартамента и не може да влезе: Полицаите веднага звънят на специалисти за отваряне на врати и тя бабичката бе толкова щастлива, като и отвориха вратата, че раздаде на всички от Тортата си в къщи - понеже днес имала Рожден ден!

26

Анонимен

преди 2 месеца

До 15 - Проблемът е, ако умре там и го отлрият. Чичо имаше няколко ротрайлера и един 140 кила английски мастиф, да вардят. Бяха сгрускали 2-3 пъти крадци, ама последния, отдкъде се пръкнаха, някакви нови "комшии", как са чули на 300 метра да викат за помош, че се обаждаха на полиции, рязследвания, че търчяхме като луди, да спасяваме крадеца, да не умира.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Бях дете през социализма и не си спомням да сме заключвали вратата . Хубава , прекрасна държава , с прекрасни хора бяхме .

24

Въпроса е от къде

преди 2 месеца

се появи културата да се краде, при положение, че тоя "занаят" беше забравен за поколения българи?

23

Руската Школовка

преди 2 месеца

Докато нормалните евроатлантици са на почивка в Гърция, беднитe pyски BАTEHКИ се чудят какво да откраднат, кого да убият и какво да оберат. Руски ценности сър.

22

Анонимен

преди 2 месеца

До Ташо - Ташко ... Имахме случай, в които бяха взели шкафпетата, заради механизмите и дръжкуте, бяха свалили осветителните тела и бяха изкъртили дървения паркет. Ти не разбираш, за какво оглозгване става въпрос. Освен това, не всипки сме като теб, да сме някакви клошари с пари в банката.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Българина няма култура и съзнание да защити държавата си от кражби .Много ме боли за България , чесно ви казвам .

20

Живко от Варна

преди 2 месеца

Защо всички хора от град Варна и всички хора извън град Варна искат аз, Живко от Варна да не живея добре в радост и охолност и с красива съпруга? Защо го правите?

19

Мхмм...

преди 2 месеца

Аз пък мислех, че е културно да не разбиваш врати и да не крадеш..

18

Колю от Каварна

преди 2 месеца

Хора, призовавам ви най-сериозно да седнем всички българи, да намерим една голяма равнина, която да събере 5-6 милиона човека и да седнем да измислим как може да се помогни на Живко от Варна да живее добре и да не му пречим. Давайте идеи за място.

17

Анонимен

преди 2 месеца

В Америка никой не ти влиза по къщите да краде, понеже всеки има право на оръжие и има право да те гръмне ако му крадеш в имота. Никога не съм си купувал оръжие, понеже есеки знае че имам и си оставям имота под наблюдение от камери!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Взимаш си един домашен питон(може и тайпан), правиш му снимка, слагаш го на вратата и пишеш - дебне ви отвсякъде. Който иска да се пробва или да се надборва.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Най-сигурното е автоматичен арбалет. При разбиване на вратата и влизане в антрето се изстрелва насрещно стрела, която убива крадеца. Тогава няма разходи за дела, корумпирани адвокати и съдии. Може и отровни змии в апартамента, като заминете на почивка.