7

ДЕМОКРАЦИЯ

преди 2 месеца

Само в демократичен САЩ хората имат право да си купят огромни пушки с бронебойни патрони с огромен калибър. В Русия позволяват на робите да си купуват само газови пиндаци.

6

до демокрация

преди 2 месеца

В РФ не е забранено да притежаваш оръжие. Впрочем и у нас закона е почти същия. Но никой друг няма правото да притежаваш оръжие в конституцията освен САЩ.

5

стара карабина

преди 2 месеца

2 бона , ами евтино е . самозащита . Лов . Какъв е бил мотива . Томас е бил социопат с налудности . Планирал е според акъла си . Цайсат с пушка от тайно място , ами и тротил има . Що не е поразил снайпериста на съседния покрив на 100м първо . Продали са му крива пушка . тука бизнесмените така .

4

Анонимен

преди 2 месеца

Краварите са първобитни диваци , дай им само да се избиват един друг !

3

Анонимен

преди 2 месеца

До 21 не може да си купи бира легално, но може оръжие и това се смята за даденост и Велико постижение на демокрацията. При това мястото е известно с това, че ако имаш пари и добри лобисти(и те са легални) можеш да си прокарваш изгодни за теб закони...

2

ДЕМОКРАЦИЯ!

преди 2 месеца

В Русия никога няма да позволят на народа да има оръжие. Това е само в свободните държави, където всеки може да си прави каквото си иска и никой не може да му каже нищо. ДЕМОКРАЦИЯ! ПОБЕДА! СВОБОДА НА НАРОДИТЕ!

1

БГ

преди 2 месеца

Дивият запад ! Ужъс, тея са в 19 век !