56

ЕЛИТЕН ЕВРОПЕЕЦ

преди 2 месеца

Испания дари оръжия на Украйна за 1.1 милиарда евро! Испанските оръжия убиват руснаци на фронта. Радост изпълва сърцето и душата ми

55

Анонимен

преди 2 месеца

Испанците с този млад отбор са в топ форма. Над 65% притежание на топката имаха още в първото полувреме, но бяха малко предпазливи. 9 корнера на 1 корнер за Англия. Това са статистики, които показват техническата сила. Късмета също беше с тях. Определено много силни млади футболисти.

54

до руският дурак

преди 2 месеца

В испанският национален отбор имаше само 2-*** "не-бели". От 22 футболиста само 2-*** са с африкаснки корени. Tи си Tъпo pacистко путинистко лайHo

53

до 56

преди 2 месеца

До Анонимен,ти си един жалък расист и фашист,хората ще се забавляват с каквото искат,ме като твоя идол дето гори тези дето не му харесват и смята за по-нисши от него в газови камери,предпочиташ това,нали,или пък предпочиташ християнската инквизиция,нали все християнски ценности са ви в мръсните усти

52

ЕЛИТЕН ЕВРОПЕЕЦ

преди 2 месеца

ГНУСИЯ - Афганистан 1:2 на стадиона в Магадан! Драма в моследните минути! ХА ХА ХА ХА

51

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледат африканци да им вземат заплатите и да стоят като изтокани - Ами на тия дето африканци могат да им взимат заплатите значи са по-зле и от тях. Това е положението, другите обаче се забавляват като гледат футбол с приятели, бира, мезелъци и т.н. За разлика от колхозниците които се забавляват в окопите заради на путинарко имперските амбиции.

50

ЕЛИТЕН ЕВРОПЕЕЦ

преди 2 месеца

Испанските оръжия yбиват руснаци на фронта! Честото на Испания! Честита ТИТЛА!

49

Обективен

преди 2 месеца

Колкото Италия беше заслужено на финал в САЩ, толкова и Испания и Англия на това европейско. Пълен цирк...

48

До 56

преди 2 месеца

Как им взимат заплатите ми е чудно? Футболът живее само от спонсорство и реклами. Ако са на държавна работа и чакат на държавата, може и да им взимат заплатите от по 1500 евро на месец. Стани футболист, играй за най-големите отбори и стани милионер. Кой ти пречи? Пак не разбрах, по какъв начин чернокож футболист е взел от заплатата на белият? Я обясни?

47

ГАВРИЛ

преди 2 месеца

До Анонимен 56 Друго са си руските забавления - падане от 7ми етаж, гниeне в окоп на фронта и цоцане на новичок с бояришник хи хи хи

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Хората в Европа как се забавляват точно? Като гледат африканци да им вземат заплатите и да стоят като изтокани по трибуните за да пляскат на хора които сигурно не си знаят парите в сметките... Белите хора вече гледат африканците как играят!

45

ЕЛИТЕН ЕВРОПЕЕЦ

преди 2 месеца

А сибирска ГНУСИЯ на кое място завърши? КО? те играят с Афганистан, а?

44

Анонимен

преди 2 месеца

Докато в Европа хората се забавляват в пРосията как е? Още ли превземат села и паланки? Няма ли кой да им каже, че нормалните хора живеят в 21 век?

43

Право в целта

преди 2 месеца

Колкото голът на Стоичков срещу Испания на Евро 96 е засада, толкова испанците заслужаваха да са на финал. Жалка и тъжна картинка.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Англичаните чакаха подарък от съдията 8 минути продължение. Испанците заслужено взеха купата.

41

Право в целта

преди 2 месеца

Испания беше на финала, след като Кукурея игра на два пъти с ръка в наказателното поле срещу Германия, без съдията да отсъди дузпа, а нищожнобританците след дадена им несъществуваща дузпа срещу Нидерландия, след като Сака на два пъти докосна топката с ръка. Да ви е честито, зомбита!

40

дедо поп

преди 2 месеца

понякига има неща на които човек се чуди как са попаднали там-англичаните. Играчи имат отбор нямат

39

Явор

преди 2 месеца

Испания си заслужи победата напълно. Играха отлично. Англия се проваля поради надменност. На мене ми се струва, че винаги всеки от играчите им си играе все едно е сам, а не трябва да се координира с още десет човека. Поради успехи на първенства (достигане до по-сериозните фази), както и поради клубния си футбол англичаните имат безмерно самочувствие, величаят си се, самонадеяни са и това ги дъни. Коментаторите по телевизиите, тези на мачовете го спестяват.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Евала на Испания. Да им честито.

37

дедо поп

преди 2 месеца

Рано или късно всичко на тоя свят се връща-мача със Словения го спечелиха благодарение на съдята, сега за съжаление Гейт няма да е сър