40

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е политиците да разберат това,което вижда народа,а имено,че в това НС кабинет не може да се състави и отиваме на избори.

39

Ставри

преди 2 месеца

Не системата е виновна. Всичко започна с свдигнатия юмрук. Радев от омраза към Борисов счупи държавата. Сега вече много трудно ще се оправи. Никой друг, освен Борисов и хората от Герб могат да възстановят нормализиране то на държавата.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Този плазмодий нали щеше да напуска политиката?

37

Домбил Бомбасов

преди 2 месеца

До Анонимен33 кви витиевати анализи, същите речи като на румен радев, сложни съставни изречения, да прегреят двете гънки на планктона и да чете само заглавие и подзаглавие. шестокласници пишат по добри есета.

36

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Анонимен34 eдно време на това му викаха "развито социалистическо общество". явно 70 годишните нафталини с аонсу не искат да пускат кокала, а кадрите на нбу си мислят, че им се полага. дедо и внуче се карат, на слугите не е отделено да вземат участие. опраяй се.

35

Тоя Червей

преди 2 месеца

от Под Кой Камък ИзПълзя, точно У деня, У който Ортаците му в САЩ се Опитаха да Убият - Президент Тръмп?! Болшевиките - само от това Разбират - Политически Атентати!!

34

Анонимен

преди 2 месеца

България никога няма да излезе от тази криза! Кризата е не само системна но и глобална. Има голям брой паралелни процеси които се развиват в момента. Случват се много неща които досега са се случвали. Или поне не в този мащаб и скорост. Светът се променя и ние сме част от тази промяна. Резултатът от тази промяна ще бъде свят който ние все още не можем дори да си представим как ще изглежда. Войната тепърва започва! И тя ще бъде всеки срещу всеки. Всички вече са врагове. Приятели няма.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Христо,айде спри с витиеватите анализи,а кажи конкретно какво мислиш по въпроса.Аз разчитам твоите думи така:Да се опитаме да съставим правителство и ако не стане,отиваме на избори.Ама няма да стане,беее!Нали сте всеки срещу всеки и никой никого не иска да подкрепи.

32

Ти ПОДЛОГО

преди 2 месеца

ТИ ЗАЕДНО С ТРЪПОТО СТЕ СИСТЕНИ ЛАПАЧИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ. БЯХТЕ И С ПЕЕФСКИ И СЪССС БИБИ ТУПИСА И ЗАБРАВИХТЕ ЩО ОБЕЩАХТЕ НА НАРОДА. ВИЕ СТЕ ПОЗОР И ЗА ЗАТВОРА. ВСИЧКИ ОТ 1990 НАСАМ СТЕ ЛЪЖЦИ КРДЦИ И МАНИПУЛАТОРИ.

31

Русофоб

преди 2 месеца

До 17 путински анонимник. А какво общо има твоят коментар с новината по-горе. Баси какви олигоффрени се плюнчат по сайтовете.

30

дедо ви

преди 2 месеца

ами придобива е заради такива като теб , кико и асен , копейкин и слаФчувци . вие немате место в парламента бе лодкар ! обърнахте НС в говорилня на празни приказки .

29

IQ 3.14

преди 2 месеца

откъде пак изплува тоо плондер? може ли некак си да завиеме налево или на десно и от всичките новомодерни успеляци да остане лена? аман от адвокати и икомунисти с речников запас по-малък от 24 часа по времето на блъсков

28

Покрай Ристо

преди 2 месеца

Е почернело от мафия

27

Анонимен

преди 2 месеца

Докато седя в скута на Пеевски ни рива?

26

Ганьо

преди 2 месеца

А няма ли най-после някой на висок глас да каже, че проблемът е в матр'яла. И тази държава с това племе и тези политици НЯМА БЪДЕЩЕ.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ето този на снимката дръпна България с 10 години назад.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Pucтe, koлko зapaбoтвaш kaтo gepuбeй npu Дoraн?

23

Реалист

преди 2 месеца

Не, Христо, не ГЕРБ определиха ПП -ДБ за свой основен опонент, обратното е. Защото ГЕРБ не знам колко пъти ги канеха и на разговори, и коалиционно споразумение им предлагаха, и Борисов сума ти пъти още в предизборната кампания казваше, че иска с тях. Обаче, сърдитите малки дечица само тропат с крачета и не, та не.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Бойкикев е системен комунист. Комунистите кожата си менят, нравите никога.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Ми заради това сте виновни ти и другите от политическата клика разни "изучили" на Запад "специалисти", Боко, Шиши, Ездачката, Шоумени, Луди от Варна... Вие не сте за смяна, а за затвора !!!