98

Анонимен

преди 2 месеца

Примерно, кой знае че един от най-добрите адвокати в Ню-Йорк по семейно право е българин? Да го виждате по сутрешни предавания и новини - не. Човека си гледа кучетата и кантората и си *** и прави милиони. Правото в България не е право и реши да практикува другаде. Замина, научи езика без акцент, ми чинии докато учи - сега живее в апартамент за 15 милиона.

97

не съм фен на Бойко

преди 2 месеца

но за едно е прав.................не може всички да са програмисти, трябва да има и кой да копае картофите.......................хаха..................иначе ще ядете компютри и програми.......................хаха..............освен това в близко бъдеще изкуственият интелект ще изяде работата на програмистите!!!

96

Анонимен

преди 2 месеца

В кой век живееш този с охраната, сервитьорите и продавачите? Охрана - има аларми, камери, мъгла, активираща се дистанционно. Да не говорим, че, я влезеш дето не трябва, я направо могат да те починат на място с бутилка въглероден окис например, или повърхностно да те запекат с микровълни и оглушат със звук, дори ослепят с лазер. Пък ти влизай пак, ако можеш изобщо да виждаш. Продавач в интернет магазините няма. Даже касиерки в супермаркетите вече няма 50% засега. Сервирам си сам салата (готова)

95

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на детето. Дерзай и не се връщай, каквото и да ти казват.

94

do 105

преди 2 месеца

До най смешната нацияПрав е колегата с номер 105 ................Джон Атанасов е изобретил само един прототип на компютъра, но не и съвременния компютър с програмируема логика.............това го казвам като компютърен инженер............освен това той си е американец, роден в САЩ и дори по произход е само 50 % българин.............другите 50 % са ирланндски произход!!

93

Анонимен

преди 2 месеца

Иам чичо завърши маркетинг в Англия на 45г. щото дават кредит , който можел и да не връща само с презентации без един устен изпит..

92

до 135

преди 2 месеца

С нищо. Но някой каза, че емигрантите се прибираме с подвити опашки. Не е така. Повечето българи, които познавам са започнали от нулата като мен, заминали са защото в България не обичат честни хора със собствено мнение, работили са здраво и са успели. Познавам лекари, адвокати, банкери. На запад труда ти се възнаграждава, в България те тъпчат. Успех на това момче, запомнете му лицето - няма да го видите пак.

91

Анонимен

преди 2 месеца

какво сте учили вие негодници - нещо лесно икономика , графичен дизайн , маркетинг . Я си ягавайте мадоната .. Аз съм учил там кво си учил ти бе.. В Германия има само двама българи дека учат физика , математика 5-6 .. в момента.

90

До 129

преди 2 месеца

И какво като е финансов директор? С какво си повече от сервитьора, продавача или охраната в склада? Дори тези хора са много по-важни за обществото, защото кой ще ти сервира? Кой ще ти продава в магазина? Кой ще ти охранява склада?

89

Баба Гошка

преди 2 месеца

И аз си финансирах обучението самостоятелно. Взимах 3 стипендии и поработвах самостоятелно с частни уроци, разработки, самостоятелна рекламна дейност, печат и др. Едната от Стипендиите беше от фондация на сорос, но не ме е търсил да му се отблагодарявам за плащанията.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Програмисти са тези които мислят , останалите не мислят и за нищо не стават , лош материалВсички , инженери , физици , математици стават програмисти защото за други мислещи няма работа .. Ако плащат на физиците в БГ да мислят ще направят бомба да унищожат краварите окупатора.

87

до 123

преди 2 месеца

Приятно ми е тогава, дойдох в Англия 2007ма - брах салати, сега съм финансов директор на компания с 10000 персонал, току що публикувахме отчет с 347млн паунда чиста печалба. Имам 2 къщи и апартамент в Лондон, къща във Варна, 3 деца и две котки.

86

Петко

преди 2 месеца

И какво като е програмист? С какво е повече от сервитьора, продавача или охраната в склада? Дори тези хора са много по-важни за обществото, защото кой ще ти сервира? Кой ще ти продава в магазина? Кой ще ти охранява склада?

85

Анонимен

преди 2 месеца

До Муахаха Ти да не си от Сциентоложката секта на Величие бе ..

84

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на момчето , жалко че младите мозъци хващат пътя и с право и тук остават само утайката.

83

Муахаха

преди 2 месеца

както е казано и по-долу, накратко Атанасов е един ***, като Левски и Ботев - просто легенди на неуспели и дори провалили се, жалък опит, с евтина пропаганда, да се поддържа някакво чувство за нация, докато Тарикати като Политиците ни - източват Милиардите към Офшорки, без да са чели и 1 книга дори!!

82

Анонимен

преди 2 месеца

Аз си финансирах сам обучението. Работех на три места к успях. Нямах роднини президенти и премиери, които да ме уредят със стипендия.

81

Анонимен

преди 2 месеца

Българите не искат да откриват нищо защото краварите ще ни го откраднат ..

80

до великите бг

преди 2 месеца

John Vincent Atanasoff даже не е знаел, че е българин милия. Крачето му не е стъпвало тук хахах

79

мастер Комп

преди 2 месеца

Аз няма да си губя времето да ставам докторант за гордоста на нацията .. 3-4г. докторант губачка на време , кой ще ми компенсира 10К заплата. за 4г. са 1/2 милион. Имах предложение от декан, да се пробвам, щял да вкара в играта , то няма кандидати за доктороанти.