62

Анонимен

преди 2 месеца

Глупакът най-трудно проумява , че не става .

61

Христо Христов

преди 2 месеца

До 45 "Хората са ... против корупцията и за върховенството на закона" - в доклада на ЕК пише официално, че България няма проблем в тези области. Какво не напъваш с фалшиви опорки, млади комсомолеца?;

60

Пий си ракията. . .

преди 2 месеца

До 58 Христо Христов. До 48 "Това народно събрание е не легетивно. . . . Учи правопис бре!

59

Бъдете отговорни

преди 2 месеца

Ппдб могат да покажат отговорно поведение, да говорят с всички, без ГЕРБ и останалите плондири около Делян, и да направят важни реформи за кратко време. За тази работа опитните политици от дб и дсб трябва да влеят малко акъл в главите на променкаджиите. Могат и като лена, да излязат безотговорно и да кажат, че народа им бил отредил ролята на опозиция, незнайно но кое, и ала славчова дружинка да хвърлят страната в поредни избори. Предполагам, че ще успеят с второ е, че в по-лесно и наесен са чао!

58

Непознал . . . !

преди 2 месеца

До 46. хахаха. Слабаците от ВЪЗРАЖДАНЕ имат по-малък електорат от този на ПП-ДБ. . . . Да, защото умните са винаги по малко отколкото напълно глупавите! Такива са фактите, защото иначе света ще е пълен с Айнщайн-овци! Още не си усетил, че като си избрал ПП си получил ГЕРП, което е най-доброто доказателство за пълна глупост!

57

Христо Христов

преди 2 месеца

До 48 "Това народно събрание е не легетивно,..." - кой те излъга? Имаше ли избори - имаше. Избрано ли е? Избрано е. Според Конституцията на Република България ли е? Да!. Кое му е нелегитимното? Това, че няколко милиона про'с'така "ходят за гъби" си е тяхно право ... и проблем.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Василев, аз помня само веднъж агент Сава да е гостувал при Дългия. И Дългия като го попита: Как се финансира ДПС? И Доган най-безцеремонно и с усмивка му каза култовата реплика: С обръчи от фирми.

55

Анонимен

преди 2 месеца

От фотото придобивам усещанито , че съм в Индия и стадо мамуни се разхождат на свобода , но само в този аспект , защото дори Индия с всичкото и социално разделение не е вече това което е България с пълната и разруха .

54

Симпатизант на ППДБ

преди 2 месеца

Промяната разцепи руските мафии ГЕРБ-ДПС-ИТН и Възраждане-Величие. Нормално да ги подкрепям. Аз искам България да е свободна и богата европейска страна, а не бедна, изолирана, репресирана руска губeрния с 2-3 богати и преяли с власт човека и цял народ беден и скъсан, като Беларус и Чечня.

53

Василев

преди 2 месеца

В едно интервю при Славуцата, почетният председател на ДПС господин Ахмед Демир Доган под псевдоним Сава го каза право в десятката!Двама българи -три партии!!!Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!

52

Христо Христов

преди 2 месеца

Хубаво е да се види кой подкрепя шарлатаните и кой не.

51

Анонимен

преди 2 месеца

до 46 Смееееешник, ако не знаеш за ПП-ДБ на тези избори гласуваха двойно по-малко хора спрямо предните. Как е, смеееешник? На следващите ПП-ДБ дали ще имат и 4 % е въпросът.

50

Ти си неграмотен ве

преди 2 месеца

До Много прав, но - "е не легетивно, толкова молко хора . . . Учете български правопис" - ти си легитиВен ***.

49

пияница мистик

преди 2 месеца

Каквито и сметки да си правят, без кръчмар не става :))) А кръчмарят в случая е ГЕРБ

48

ППДБ 2-ра сила

преди 2 месеца

На есен - ПЪРВА! Промяна! Победа! Промяна! Победа! Време ни е за Промяната! Внимание Внимание! Въоръжен човек в Народното Събрание! Кириле, залегни! С Промяната напред към светли бъднини! С вас сме момчета! Мачкайте нео-комунистическата cган, платена от Русия - мафията ГЕРБ-ДПС-ВЪЗРАЖДАНЕ-БСП лази, руши се и се разцепва пред Силната Промяна!

47

Много прав, но

преди 2 месеца

До 42 Анонимен Какви са тези глупости 20 човека правителство ще правят!Това народно събрание е не легетивно, толкова молко хора . . . Учете български правопис, граматика за да ви разбират хората! Иначе точно описано, но . . . както вече писах!

46

Анонимен

преди 2 месеца

0

45

хахаха

преди 2 месеца

Слабаците от ВЪЗРАЖДАНЕ имат по-малък електорат от този на ПП-ДБ.

44

ПП.ДБ активист

преди 2 месеца

Хората са за съдебни реформи, против корупцията и за върховенството на закона. По принцип трябва да имат 100% подкрепа от депутатите. Но виж, ако в Парламента има крадци, национални предатели, мошeнници и чуждопоклонници, няма да искат тези добри неща за Свята Maйкa България.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Тия да не са се запътили при д-р Гълъбова за преглед ?