49

Анонимен

преди 2 месеца

Въпроса е кога се сети, че са мутри, завладяват и заплашват? 25 години ДПС го отглежда и дундурка това прасе, сега бил мутра изведнъж.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Влиянието на Пеевски & Борисов е в съдебната система. Подозирам, че Доган няма никакво.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши е видял от първа ръка,че Доан се е превърнал в една дърта алкохолизирана развалина и е решил да събори изгнилия плет Доан про сто е една д ърта ДС п ръдня. Също като Боко Тиквата, когото навремето направиха с Гоце за една нощ от Мутра генерал.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Доанчу е заприличал на извънземното на Спилбърг от пиене може би?! Я да питам тоа философски гений как си заработи милиони, че да живее в дворци и сараи?! Колко и какви далавери врътнаха през годините с Банкянския Чекмеджан?!

45

ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ

преди 2 месеца

ДА РАЗДАВАТ АВТОМАТИТЕ

44

ЗАЩО СЕ СКРИ ДОГАН?

преди 2 месеца

ЗАБРАВИХ ТЕ ЛИ ЧЕ ТОЧНО ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН СЕ ОПИТА ДА ГО ЗАСТРЕЛЯ, ЗАЩОТО ОБРЪЧИТЕЖИ ДЕРИБЕИТЕ НА ДПС СТАНАХА МИЛИОНЕРИ, А ХОРАТА ИМ ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ..

43

Анонимен

преди 2 месеца

Доган се страхува да отиде до тоалетната без охрана, тръгнал да дава акъл! Доган е битов алкохолик, който живее като затворник доброволно под домашен арест!

42

ДС

преди 2 месеца

Потърсихме доктор Доган, но там имаше яки момчета от ФСБ!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Често хората в коментарите спорят за партии и политика, но се радвам като виждам, че всички са сто процента обединени около желанието си ДПС, сви нята и герп да бъдат унищожени, браво българи..

40

Анонимен

преди 2 месеца

Попитали радио Ереван, кой от двамата - Доган или Пеевски трябва да подаде оставка. А от там отговорили : "И Борисов също !" -------- Киро и Асен трябва да подадат оставка, защото са пращали писма в американското посолство в защита на Пеевски. Ако не подадат оставка, Денков да ги изключи. Те са троянски коне на Пеевски.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Българи, нека подкрепим Делян, защото той е българин, а не гнусен тюрк като Доган.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Докарайте едно стадо пра сета в парламента, за жив щит на Пеевски и Бойко! Главорезите на Доган никога няма да ги открият сред всичките пра сета!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко Борисов едно време се оплакваше, че Ахмед Доган искал да го убива. А как си го гушкаше сетне - като малка булка болонка.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ахмет Роган коли и беси из ДПС, а бг тата гледаме сеир.После ще дойде реда и на българските партии.И друг тогава ще гледа сеира.Без помощ както запада помага на Зеленски , няма как тези хора в ДПС опълчили се на този източен главорез да се справят.Иначе поздравления за тяхната смелост.Какво и преживяват, нещо като априлци през 1876.А АЛДЕ като англичаните тогава, няма проблеми викат, то бг тата били виновни, имали артилерия от черешови топчета.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски има пари и държи паричните потоци. Жп мрежата,пътищата се правят от неговите фирми. Пеевски държи службите и прокуратурата и съда. Доган ще му се наложи пак да го заобича като син. Мафиотска работа. Егати и държавата направихме.

34

Анонимен

преди 2 месеца

"Трусовете в ДПС ще отекнат и в ГЕРБ /ББ не случайно го няма в медиите тези дни/ и в другите партии, особено в онези, в които Пеевски е пуснал пипалата си."Да бе МНОГО интересно, къде в последните дни се затри Славуци, нито той, нито Тошко африкански не се появяват в сайтовете да се изказват дълбокомислено, както беше преди 2-3 седмици. Всеки ден Славито или Тоше им пускаха снимки в електронните медии със съответните умотворения. Имам чувството, че Славчо си е дал снимката на заем за да му я ползват, когато някой реши да напише нещо срещу ПП ДБ или някой друг в зависимост от поръчката

33

Буцефал

преди 2 месеца

Мултикулти нужник набеден за държава

32

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата го охраняват снайперисти. Доган го охраняват снайперисти. Сега и на Шиши ще му дадат цяла рота. Май скоро в тази държава всичките снайперисти ще са заети да пазят политиците. Е... за народа ще оставят танковете.

31

Прокурор

преди 2 месеца

Не преиначавайте! Василев е подписал, че министерството няма данни за финансови измами на Пеевски! Някой има ли данни?

30

Анонимен

преди 2 месеца

Попитали радио Ереван, кой от двамата - Доган или Пеевски трябва да подаде оставка. А от там отговорили : "И Борисов също !"