147

До 163

преди 2 месеца

Бъркаш няколко политика със целия български народ

146

До Анонимен 138

преди 2 месеца

Тавариш , и какъв извод трябва да си направим от твоето съобщение което важно изхождаш тук? Може би че запданите технологии и икономики ги чака кирдик, и Брикс ще направят неудържим технолгоичен и икономически пробив и никой повече няма да се нуждае западните технологични блага?

145

До 161

преди 2 месеца

Им Саудитска Арабия развали 50 годишен договор със САЩ ти сам се сети на къде отиват нещата

144

До 154

преди 2 месеца

Това е ,,хуманна дългосрочна стратегия за редукция населението на земята" до 100 милиона души! Много са умни и подли! Чрез вирус не стана, чрез война е много директно и нехуманнно, а може да пострадат и самите стратези на Антихриста! Затова сега реализират план с налагане на тези ,,безполови ценности"! Целта е да се унищожи човечеството, ще дам пример! Съберете на остров 50 жени 50 мъже и след 100 години там ще има цял град! Съберете там 100 гея и след век там ще има 100 скелета! Елементарно!

143

До 160

преди 2 месеца

Искаш да кажеш Зеленски щом един военен министър на друга страна го нарича нагъл неблагодарник ,май както е тръгнало всички ще намразят украинците заради тяхната наглост

142

Я па ти..

преди 2 месеца

До Анонимен 158 Е и ? Къде е ефекта ? БРИКС убиха ли долара ?

141

Така е ..

преди 2 месеца

До Анонимен 141 И Путин не е постигнал нито едно целите си. Не постигна нищо , а загуби всичко , което беше Русия. Всички го отритнаха , сега гони дивото. Само СК му се върза . И индиеца с бялата поличка и чорапи го освирка.

140

До 147

преди 2 месеца

Искаш да кажеш Зеленски или той почти го е направил щом вече украинците не могат и президент да си изберат

139

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците още се бият, защото са прости хора! По прости са отколкото нас, преди 40-50 години! Разни занзибарци бележат на световното по футбол /да/ в Германия, тези иначе симпатични славянски момчета се избиват! Тръгнете заедно на Запад, а не се обстрелвайте един друг, бе, будали! Емигранти на социално отглеждане в ЕС лентяйстват денонощно и се чудят как да придърпат някоя по бяла европейка, включително приютена там украинка, те тръгнали на война! Прости хора!!!

138

Анонимен

преди 2 месеца

До 147 И кои е нормалния свят? ЛГБТК - това ли е нормалното и от кога е нормално? Еднополови бракове това ли е новото нормално?

137

До 144

преди 2 месеца

Само дето заводите на Русия са от времето на СССР,а сега запада трябва първо заводи да построи след това машини да намери и та стана дълга и широка

136

Безпартиино сираче .

преди 2 месеца

Света ще миряса когато Путин загуби войната и репарации. Така е честно.Х-ул-лиг-ана трябва да бъде наказан.

135

Слава Путину !

преди 2 месеца

Путин е твърдо решен да направи втори концлагер от Русия, след Северна Корея. Чебурашките ще гледат цивилизацията и нормалния свят през крив макарон. Който избягал от блатото, избягал...другите на каторгата.

134

Шоп

преди 2 месеца

Уж беше само една голяма бензибостанция, па сега се оказа че не било така.

133

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Западът ще стигне скороста на Русия само,ако спре да произвежда мерцедеси и започне да прави мукавени коли като трабанта,за да се насочат всички ресурси към оръжейната промишленост както при Русия военните са с приоритет пред цивилното потребление.И чипове си произвеждат и не им трябват от битовите уреди нефелните.Та те си бяха първи в Космоса и все още са от водещите там,а и ще бъдат заради собствените си учени.

132

Реалист

преди 2 месеца

Кашунас е лицемер neдeponeйски тип. Русия няма нужда от враг, Русия има враг.

131

До 126

преди 2 месеца

Да най-вече ония в Костенец дето го затвориха преди 36 години той даже на 5 смени работи :)

130

Мъка

преди 2 месеца

До NEW Z Fашизъм 123 Браво за коментара .Русия продължава да се утвърждава като империя на злото. Нищо полезно не са дали на човечеството.П.ри-***-ти.

129

Бау

преди 2 месеца

Цялата Ви стратегия се основаваше първо, Путин да умре и той умря няколко пъти, но това не даде резултат! След това си пожелахте някой да го елеминира, чрез пуч! Вместо това, той постигна над 85 % на най честните и демократични избори! Сега единствената ви утопия е Русия да бъде победена фронтално и за анализатори тип желта папионка в тандем синьо сетре или ризка това е опорна теза в студиата - да събират милиарди за Зеленски, да пращат ракети и да убиват руснаци! Ами ако не можете да победите!?

128

До 125

преди 2 месеца

Ами така са украинците и като видяха сега зора ходят по света да просят и си мислят,че целия свят и е длъжен явно им е много зле и евтин алкохола и им уврежда мозъка не само черния дроб