107

Анонимен

преди 2 месеца

Мъжът може да стреля и до 100 години. Само младежите с мляко около устата си мислят, че от 50-60 години нагоре, мъжа не можел да стреля.

106

До пияница мистик

преди 2 месеца

".друг ловец отстрани е стрелял по мечката. Доктора - Тъй де"_____ То няма лошо друг ловец да е стрелял, ама да беше някое двайсет-, хайде трийсетгодишно мече, а не Баба Меца.

105

Хюго Бос

преди 2 месеца

+1. Поздравления за коментара. Масово "моралистите" тук масово нямат деца, не знаят какво е да се бориш с репродуктивни проблеми, имат пещерни разбирания, нищо че се пишат по темите "евроатлантици" и "широкоскроени".

104

Хюго Бос

преди 2 месеца

Да са живи и здрави! Честита рожба!

103

Професията е важна

преди 2 месеца

Явно не е пил потен вода младее. Наща меринджейка във бизнеса с търговийка е на 34 години, а изглежда като на 62г. от интриги,злоба и стрес.

102

Гларус - лешояд

преди 2 месеца

Няма лошо ! Важното е всички в семейството да са доволни! Покрай младоженците и аз празня дисагите от доста време!

101

Антрополог

преди 2 месеца

В едно гранично авгано-пакистанско село дето са в неква планина и се хранят с чиста храна и пият неква супер вода е било нормално жените да раждат на 65 години .

100

Анонимен

преди 2 месеца

Той бил спасител - тя почивала в България. С 25 години разлика, той като е бил на 26, тя в била бебе, той е бил на 40, тя на 15? Той е бил на 50 тя на 25? Ужас

99

пенсионер

преди 2 месеца

като не останаха млади - ние дьртите ще трябва да отсрамваме положението

98

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя пич я има три години още, я не. После тия деца на сиропиталището

97

Анонимен

преди 2 месеца

До алооооооо "сега имат дечица които ше ги радват" ------------ ТОВА НЕ СА ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ БЕ! Това са хора, които имат нужда от собствен живот, а не от 10 годишни да сменят пампеерси и да научат всички болници и погребални агенции в района!

96

Анонимен

преди 2 месеца

До алооооооо "сега имат дечица които ше ги радват" --------------- абе ти малооооумна ли си???? Това да не са ти кученца или котенца "да те радват"?!?! Това са човешки същества! Това са хора, които имат нужда от родители! От РОДИТЕЛИ бе! Не от баби и дядовци! Родители, които да ги избутат до училище! Родители, които да им помогнат за университета! Родители, които да им помагат докато си намерят читава работа! Тези хора НЯМАТ нужда от воденични камъни, за които да се грижат от 15 годишни!

95

Не завиждайте никому

преди 2 месеца

Mного от коментиращите са чели не дочели и коментират младенеца а невестата която е млада и плодородна за нея нито дума, защо ли?ВСЕКИ СИ НОСИ КРЪСТА.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Честито ! да са здрави и щастливи децата и родителите ! годините нямат значение за да си щастлив

93

Анонимен

преди 2 месеца

До Отегчен - По-скоро голям е процентът да ги увредят в кувьозите, но да се надяваме, че ще бъдат наблюдавани и няма да се получи сакатлък.

92

алооооооо

преди 2 месеца

БЛИЗНАЦИ !!! поне четете статията а не щракайте глупости . я критикуващите да напишат на колко години са и имат ли деца . хората явно са имали проблеми за да не могат да имат деца толко време , сега имат дечица които ше ги радват . другото не е ваша работа та си давате мнението бе разбирачи , моралисти и всякакви там ***

91

Казано е...

преди 2 месеца

Който сее ще пожъне! И аз тъй искам, ама не стаа...първо треа си покажеш банковата сметка и после ако те одобрят ще ти дадат нива да я засееш. Иначе оди се лекувай в кръчмата или си карай така на БА (б.р....битов алкохолизъм).

90

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистик "друг ловец отстрани е стрелял по мечката" ---- в случая са стреляли хормоналните и инвитро инжекциите. Тя природата до голяма степен се грижи да не се пръкват грешки и отдавна е пресушила тоз кладенец.. но човекът такова таковата на естествените процеси..

89

Отегчен

преди 2 месеца

Над 90% е шанса тия дечица да са с увреждания. Ако имате познат акушер или дори просто лекар, той ще ви обясни защо. И дори е по вероятно уврежданията да дойдат от страна на майката, въпреки че е по млада.

88

Руди

преди 2 месеца

Това е висша форма на егоизъм......двама старци ще отглеждат бебета.....