27

?

преди 2 месеца

И защо така? Нали щяхме солидарно и в пълна решителност? До тогава, до когато е нужно?

26

ДЖО БАЙДЪН

преди 2 месеца

1000 СВРЪХЗВУКОВИ РАКЕТИ МИ СТРУВАТ 1-2 МИЛИАРДА И ТОВА СИ Е ЕДНО НИЩО))) НЕ СЪМ РЕШИЛ НЕ СЪМ ПАРАЛИЗИРАЛ ТЕРОРУСКИТЕ СИЛИ В ЦЯЛАТА ОКУПИРАНА УКРАЙНА, ЧЕ И В БЛИЗКАТА ТЕРИТОРИЯ НА ТЕРОРУСКАТА!

25

Боже Мили Калинки

преди 2 месеца

току-що по Централните Новини на Националната ни ТВ, казаха че Столтенберг "бил поел НАТО, когато Още Кулите в Ню Йорк се Издигали, а Светът се Наслаждавал на Скорошният Мир от Краят на Студената Война" - още съм много объркан и ще гледам и Повторението в Интернет, защото не Вярвам на Ушите си - на какви Кристали са в БНТ - първо Столетенберт поема НАТО 2014, т.е. от 13 години Кулите в Ню Йорк ги няма, 2ро Студената Война свърши 1990 годи, а при това и тя за това е Студена - щото има Мир???!!!!?

24

ъ

преди 2 месеца

Украинците трябва да осъзнаят какво всъщност им се случи и за какви цели бяха използвани от Запада. А също и колко не им пука на "лидерите на Свободния свят" какво ще се случи с тях. Колкото по-рано го направят, толкова по-добре. Хората от Източна Европа също трябва сериозно да се замислят каква съдба им се готви в близко бъдеще. За да не стане както в Украйна.

23

Игра на полове

преди 2 месеца

То си е все едно да поканата самата Русия барабар с Китай и Иран,в смисъл, още колко незаконния президент на Украйна ще устиска преди украинците да го линчуват и след това да вдигнат бялото знаме?

22

Анонимен

преди 2 месеца

Човека пак ли е на служба в украинското МО? Ценен кадър. Като мършояд-където има далаверка скимти и се присламчва. Ама трябва да му се признае, че му се удава да лиже...

21

Фитока

преди 2 месеца

Ще получи покана когато Диона стане шеф на НАТО.Това видях в дъното на празната бутилка от ракия

20

Анонимен

преди 2 месеца

Вашингтон се противопоставя на идеята Украйна да влезе в НАТО. Това се чува да казва Камерън на Вован и Лексус, които се представиха във видеоразговор за Порошенко, а Камерън се хвана на въдицата им. Още в началото на юни Камерън в този разговор каза, че е съветвал украинския президент Володимир Зеленски да не подвига кавги, когато Украйна не получи покана за участие на идната среща на върха на НАТО във Вашингтон.

19

ТаГадЕнко

преди 2 месеца

Абе Тагаренко,кво става с ,,контранаступа" бе? Нещо зацикли,не мислиш ли? Или Бандерите объркаха посоката,вместо към Москва,драснаха за Киев

18

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Вие си мислите, че Тагарев е изперкал, но тоя е захлебил най-малко 10 Милиона през краткото време докато бе министър. Първо, със сигурност са му плащали от Киев, второ яка комисиона от военно-промишления комплекс задето направи поръчката за онези безполезни/стари БТР-и, и трето жена му (която е украинка или рускиня) яко окради пари от един проект за български дронове.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Кои сте вие бе, Тагаренко, ти и Украйна ли?

16

Анонимен

преди 2 месеца

След като това е " статия" за " Тагрев" Шпонина на Киев в България.То защо качвате снимка,на този НЕЛЕГИТМНИК?? Радата в Украйна,отдавна трябваше да отсъди, служебен Президент!!-:)

15

Българин

преди 2 месеца

Това изчадие на дявола трябва да бъде съден за предателство към Родината в служба на чужда държава! Гат да го гръм Ниш,се ще е късно

14

Анонимен

преди 2 месеца

Га беше комунист га стана натоФски експерт...

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тагаренко излезе от бункера.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Ама и тоз бил професор, а аз се чудех защо е толкоз счупен...

11

Анонимен

преди 2 месеца

Защо до вчера всички мълчаха като прани килото, бе? До вчера всички мълчаха,а днес всички в един глас казва, че не очакват покана от НАТО за Украйна? Много ясно,че няма да има покана. Държава във война никога не може да стане член на НАТО. Сега да оставим членския внос, който се внася, а Украйна няма парите за членски внос и трябва да ги изпроси както всичко друго. Украйна няма да стане член на НАТО заради факта, че Путин няма да допусне на границата си бази на НАТО. Изрично знаят,че е на война.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Тагарев няма ли да го мобилизират за Украйна? Нал беше украйнец ? Урусла *** издала приказ.Сичкото украйнец на мишена за руски снаряди

9

Анонимен

преди 2 месеца

Най-презираният министър в 1300-годишната история на България.

8

Зелен Шебек

преди 2 месеца

НАТО - МАТО , фронтовата ивица не спира да се движи и то все в посока на запад