37

Анонимен

преди 2 месеца

Виктория, а вие живеете все още в социалистическата минала реалност със полъх от застаряващ комсомолски повей.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Ивелин Михайлов не иска да плаща данъци . Марков е пратен там за разговор на четири очи с тиквата ако ги подкрепи Величие за правителство НАП да не закачат Ивелин Михайлов . Така че и Михайлов и Марков са лъгали ,,електората,, че щели да ,,осветяват,, Точно обратното е . Цяла седмица Марков искаше разговор на четири очи с тиквата а не с прговарящи защото никой да не разбере за сделката - Подкрепа срещу чадър от НАП ;)

35

Анонимен

преди 2 месеца

Вероятно иска да каже, че е с ментални проблеми.... Или иска да каже, че е наркоман?

34

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Ивелин.По добре да няма парламентарна група.Седем депутати от Величие ги купиха от ГЕРБ и ДПС в рамките на седмица барабар с Марков.

33

Toni Ivanov

преди 2 месеца

На Ивелинчо сигурно го заплашиха,че ще му пратят НАП да му разгледат сметките на Историческия парк или му обещаха пари и той обърна палачинки. Мафията така действа,когато искат да разбият някоя партия,обещават и постове във властта.

32

Ужас

преди 2 месеца

Мен ми е адски тъжно и адски смешно едновременноВсички -говорят ние не искаме хората от бившата бкп и структурите и , и на всички избори гласуват за партии коита са пьлни само с такива кадри - бойко/герб, сокола/дпс , христо , атанасов , дбСега и тези с подполковник от убоМолянякой да обясни този феномен

31

До 28

преди 2 месеца

По 200 лева са плащали за купен вот след 14 часа на 9 юни. Също така има хипотези, които насочват вниманието към ЕКЗИТ-ПОЛА, който щом не може да улови толкова голяма разлика от 4 или 5%, че вота е манипулиран. В нета пише, че двама бизнесмени плащат масрафа за всичко, но след изпълненията на Ивелин Михайлов, на есен ще насочат парите за подкрепа Възраждане и към МЕЧ и Радостин Василев. Така дефакто не може да кажем кой гласува. Това е партия ФАНТОМ с инженерингов проект.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Това нещо Ники Марков може успешно за замени онова нещо Антон Тодоров , Буци ги колекционира такива .

29

Ха-ха

преди 2 месеца

Какви идеи, какви 5 лева. Всички гласували за Величие са за психиатър. (пък и тези за Възраждане)

28

Анонимен

преди 2 месеца

Фактически гласувайки вие лигитимирате бандитите в НС, там читавите се броят на една ръка. Там свестен човек не може да вирее.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Преди обиди към подполковника не се триеха, след като се разбра, че е краварски слуга вече яко се трие.

26

Чудя се

преди 2 месеца

Откровенни се , чудя кой -гласува за -един дебелак с кръст на вратаЛежал цял живот в убо и неговият сподвижник с сьмнителна репутацияДа идеята да дойдат нови неопетнени хора в политиката е добра - но това ли са хоратаВключайше и госпожата сменила няколко партии

25

Величие 2.0

преди 2 месеца

ще се получи, без ИзмамниятМошеник КлиничноЗатлъстелият Алкохолик с Маниакално Поведение и Патологичен Лъжец ПодПолковникът и без Агента на Дълбоката Държава - Виктория Василева - коята бива Вграждана във Всеки нов Политически Проект - за Разграждането му Отвътре! НаПред - на Идните Избори - да Полетим Отново от Пепелта към Слънцето след като се Родим от Огънят на Борбата!!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ми точно такова ни трябва , че ни втръснаха вашите " реалности " от некадърност , кражби , двуличие ,лъжи .... , знаете си ги да това " политиците "

23

Анонимен

преди 2 месеца

Тази особа колко подобни партии смени? Егати морала! Където и да отиде, напуска със скандал

22

Анонимен

преди 2 месеца

Вие видяхте ли най- новото видео на Брейка и на Ивелин Михайлов? Където Скааапаняка Марков и Дарин Георгиев си измислят, че Ивелин заключил депутати на Величие в някаква стая в Исторически парк и не ги пускал??? И тази овцаааа Василева говори за паралелна реалност? Нямам думи!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Страшното е, че свестните, образовани, можещи хора бягат далече от политиката. Занапред все по-големи ***, нагаждачи, измамници ще гледаме в парламента! Никак не съм оптимист!

20

Анонимен

преди 2 месеца

Тази лелка да отива на полето и да сади пипер, не става за политик. Както и останалата сбирщина от Възраждане. Не, че и в другите партии няма като нея...

19

До 22

преди 2 месеца

Ти си им възлагал надежди?Божеее,какъв народ!Как да не го обидиш!

18

ъъъъъъъъ

преди 2 месеца

викиииии , търсиш ли вече друга партия към която да се лепнеш или вече в намери ?