154

Анонимен

преди 1 месец

Козарите от Възраждане ще трябва да се преквалифицират в козо .Е. .би, ако Русия победи. Там са рязано мнозинство. :)

153

Анонимен

преди 1 месец

Квиченето на *** е музика за мен. Напразни усилия на любовта към Путин.

152

Анонимен

преди 1 месец

наглосаксонски глупости

151

Анонимен

преди 1 месец

Путин е пътник, горкият. Всички "съюзници" го отсвириха.

150

Анонимен

преди 1 месец

До не се хабете И какво като го е казал? Чунким някой му вярва. Той самият не помни на кого къде какво е казал. Пък и кой го брои за слива вече.

149

Анонимен

преди 1 месец

иска им се на краварите,Путин преди 10 тина дена каза какви са условията на Русия за започване на преговори.Това е и последния шанс усраина да остане като държава

148

Анонимен

преди 1 месец

Знаем къде е полкът на Пригожин и къде са фронтовите фототапети на Кадировия Рамазан. Какво стана с Безсмъртния африкански полк на Кремъл?

147

Анонимен

преди 1 месец

Путин закъса. Всички му отказаха аскер и пари. Сега почва с малки стъпки да отстъпва. :)

146

бананa

преди 1 месец

Абе кви са тия самолети, аероплани, за да предаде една хартийка, която така или иначе краварите и укронацитата няма да приемат. Пращай там на имейла:Крим наш! Добас наш! Запорожие наш! Донецк наш! Мир или да ви пуцаме още?

145

Анонимен

преди 1 месец

За копейките всичко, което не е в полза на Путин е фейк. Дори да им го кажат от Кремъл, пак няма да "повярват". Тролейската фабрика ги храни, все пак. За гладния принципите не важат.

144

Анонимен

преди 1 месец

Изглежда че положението за Късия се влошава, почти всяка седмица реве за мирни преговори.

143

Тру лайс

преди 1 месец

100 протцента фейк още като прочетох за споделянето на суверинитета над Крим.

142

не може да бъде!

преди 1 месец

Всичко е възможно ,някои правилно са отбелязали че на Сън не може да се има доверие .Но това което трябва да се знае ,исторически е доказано ,това е похват в дипломацията от който и сега Путин много успешно се възползва-първото руско предложение винаги е най-доброто!

141

Анонимен

преди 1 месец

Видяхте ли това: самолетът на Колоколцев е видян заедно със самолета на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп? Самолетите са се харесали ли?

140

Анонимен

преди 1 месец

Ако дойде Тръмп ще има мир. Ако остане Байдън или някой друг демон-крат ще има война и ще се разрастне!

139

Кръчматъ

преди 1 месец

""""За Крим се предвижда да стане "специално демилитаризирана административна територия с двойно подчинение на Украйна и Руската федерация"."""" -------- Абе кви са тези "свободни съчинения", бе??? -))) Ако някой руски политик направи подобно предложение шъ го набият на кол, пък бил той и Путин!!!

138

Анонимен

преди 1 месец

Моргенштерн беше в Америка, и нещо се оплакваше че там е много зле.

137

Смешки

преди 1 месец

Гордон има интересно интервю с Моргенштерн, там му задава въпроса чии е Крим, има го в Ютюб.

136

маг Виделина

преди 1 месец

Да се позоваваш на ,,Сън" е все едно да правиш хороскопи или да цитираш ,,маг" някоя си... Никой не взема на сериозно писанията на едно сензационно вестниче, което бива четено от пиещи сутрешното си кафе скучаещи домакини или от таксиметрови шофьори в почивката на пиацата. Или пък ... защо и аз да не се включа в поредната конспиративна теория: кремълското диктаторче е платило да му публикуват евтини пропагандни материали в сензационен таблоид, за да обработва общественото мнение.

135

Анонимен

преди 1 месец

Путин скоро ще настигне Зеленски по турнета.))) Да не види нещо. Обаче хората на Зеленски дават, на Путин - не. Защо ли? Ми Путин е мноо грозен. И аз да съм, ще се се плаша от лика му. Друго си е красив актьор.