47

Анонимен

преди 2 месеца

Толкова ли нямат някой трансджендър който да стане лицето на САЩ пред света?

46

Хахахаха

преди 2 месеца

Еми след Джоррррдж Бууш, Джоордж Бушш младши, след Бараката Хюсейн Оббама от Хонолулу Хавай, след Джо Бидоня, дето развалиха 20 държави и запалиха поне 20войни, то редно е да сложат и една индийска kaмuла, дето да разпростре войната И в Азия И в целия свят!!!

45

КАМИЛА ХАРИС

преди 2 месеца

У ШВЕЙЦАРИЯ > " НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ УКРАЙНА НЕ ЗАРАДИ НЯКАКВО СЪЧУВСТВИЕ, А ЗАРАДИ НАШИТЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ "

44

Отзад я чака

преди 2 месеца

едни руски и космат. Странно заглавие.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Кой я чака отзад....ми освен мъжа и, не знам кой друг. Няма да е Байдън всеки случай. Всички помним как Джил Байдън похвали мъжа си, че бил много добър в леглото (на 81г.), и целия свят се смя :))))

42

Анонимен

преди 2 месеца

Не мога да разбера какъв е тоя зор в политиката да се монтирват възможните най-противни. И в България масово се прави това вече. Сигурно целят хората да се отвратят от политиците и да не искат да ги гледат от погнyса, аз друго обяснение нямам. Бе то няма един читав сред тях.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Тая е по-спряла и от Джоузеф!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Важното е да има демокрация, да се провеждат избори и така чрез гласуване най-достойните от народа ще бъда извлечени и поставени да управляват, демокрацията е най-добрата система, както това се доказва и в САЩ, и в България.

39

два дебила

преди 2 месеца

и баба Камала

38

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски: "Що се отнася до прекратяването на огъня, по време на война не можем просто да говорим за прекратяване на огъня. Имаме нужда от план за нашите хора. Не можем просто да вярваме на путин. За нас той е убиец и агресор".

37

Анонимен

преди 2 месеца

Нема ли свестен мъж, та точно тази индийка ждница да смени Джо и да изнесе всичко на плещите си.:))

36

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна никога, никога никога НИКОГААААА ама НИКОГАААААААААА повтарям НИКОГАААААААААААААААА няма да приеме нещо по малко от пълна капитулация на Русия, изплащане на репарация и съд за Путин. NEVER, НЕВА, НЕВА, НЕВА, НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВААААААААААААААААА!

35

До 31

преди 2 месеца

Надай се ти на екзит пол. Там разликите с реалните са до 30 процента. Включително и в Бг.

34

Анонимен

преди 2 месеца

С оръжия само, няма да стане, нито F-16, нито петриът... ако не вкарат месо от вънка, с Украйна е свършено, а после и с ЕС, ЕС отива на кино, и целия запад губи ролята си на световен хегемон. Затова ние българите требе да сапортнеме нашите западни партньори като сключиме двустранно споразумение с Украйна и вкараме 100-200 хиляди волънтиари, България може да мобилиза поне 200 хиляди волантиара. Ако ги вкараме само по двустранно споразумение с Украйна тогава петата на НАТО не важи, и няма опасност от трета световна.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Слава САЩ! Най-великите!Капейкит ,миррррррно!Уважете празника на Велика Америка!

32

Анонимен

преди 2 месеца

Тя и за *** за зеле не става. Самоходният дядо ще преспи още един мандат.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Въпросът е как е възможно толкова дълго време светът вярва в такава страна. В Русия 90те години всички се възхищаваха от САЩ, руснаците наистина харесваха САЩ. И дори и днес народи като българите продължават да целуват гьзовете на американците и са убедени, че САЩ са велика страна.

30

Абе

преди 2 месеца

Нали у големата думакрация, за да станеш кандидат президент, минаваш първични избори в партията ти. Байдън ги е спечелил. Имат ли време да проведат втори такива или ще признаят, че нарушават собственитя са правила а са избрали слааааабооооумен.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Какво ни занимавате с тази ***. На нас полковника се отказа подполковник, аман от калинки.

28

Бaй Kypти

преди 2 месеца

Aм'чu, kaмaлapят я чaka oтзage бpe...