104

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 99 Не представяй своите измишльотини като писани от друг. Признай си авторството. Митоманията е болест, простимо е.

103

Анонимен

преди 3 месеца

Огромните загуби в безумни щурмове на малки селца и паланки - всичко е правилно, не ги слушайте, Путин прави всичко правилно. Дано да не се огъне, така трябва да продължи.

102

Бозаджията

преди 3 месеца

Никакви симпатии или съжаление не буди нито един окупатор. Такава ще бъде съдбата на всеки влязъл в Украйна не по официален път.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Последно с лопати ли се бият или с патерици? Също така статиите ви към невръстна аудитория ли са насочени?

100

Алекс

преди 3 месеца

Животът във Швейцария е скъп.Кабаева и децата чакат.Крепостните да не се оплакват,а да се бият за богатството на Жужето.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Щом Путин прати Шишкото Орбан да се моли на колене на Зеленски да спре огъня, положението хич не е розово за Блатная

98

Можеше и да е

преди 3 месеца

По лошо например да бяха българи.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Ехааа, аз значи спокойно мога да се класирам за ВСРФ с моите патерици след като един провинциален ново-софиянец ме осакати с неговия 20 годишен таралясник насред Софето! Там вероятно ще имам и повече шанс за оцеляване отколкото да шофирам сред аборигените, напълнили столицата през последните 30 години!

96

Анонимен

преди 3 месеца

Хиляда долара на ден са си хиляда долара.И с патерици и с протези пак ще се бият.Иначе както казва Путин-който не се бие-не печели.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Гущерите копаят дъното. Което интересно всеки път се оказва още по-надолу.

94

Анонимен

преди 3 месеца

Браво. Днес на патерици, утре на болнични легла. Велик е руския войник!

93

Истината

преди 3 месеца

Те Укропите са толкова некадърни, че даже и инвалиди с колички ще ги мачкат

92

Анонимен

преди 3 месеца

Еми тва е руснака може да няма пари ама е мъжкар и се бие до последно. *** програмиста като има пари какво от това? На руснаците им е здрав организма, калени са с водка и други вещества, Афганистан е близо. Русия май може да избие зъбите на България когато реши.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Мухахахх поредната истина за голташка пРосия и *** отново на мучене. Аве ***, нали имате една кАпейка къде почва да кълне тука като стане напечено? Не е ли време да я пускате? Хахаххаа

90

Россия=Психиатрия

преди 3 месеца

Да руснаците изглеждат лошо и са обути и облечени в дрипи. Ситуацията напомня на късната 1916 след успешното завършване на Брусиловската операция която на практика довежда до разгрома на Австро-унгарската армия. Въпреки огромните загуби, руската армия изглежда преодоляла кризата от 1915 и нищо не предвещава саморазпада и през 1917 и последвалата Революция. Още 6 месеца и руснаците ще им се наложи да обявят победа и да се изнесат от Украйна с подвити опашки. Иначе ги чака нова революция у дома.

89

Мнение

преди 3 месеца

С тази публикация dnes.bg много подцени читателите си. Това ли е нивото на сайта?

88

Анонимен

преди 3 месеца

Дрън, дрън! Преди бяхте писали, че руските офицери застрелват на място ранените си войници. Сега - ново двайсет. Ами те кое, според вас, ще носят, патериците ли, автоматите ли?

87

Анонимен

преди 3 месеца

Той късата шпага така повтаря и че при урките няма да влиза, па после обяснява, че територии нямало да превзема и сега *** реват, че никой не му вярвал. Ами вие нали си му вярвате ве ***?

86

Порно на Държава

преди 3 месеца

Абе Бренди е дал мооо Бело на мисиркен. Дръпнете още малко линии и ще се бият с инвалидни столове.

85

Анонимен

преди 3 месеца

И ***, пуснете си държавните пРосииски телевизии, нали ги гледате или като опре до това не ви утърва, та там постоянно смятат в ефир разни пияни колхозници за колко време щели да им стигнат ракетите до Берлин, па Лондон, па Лисабон. Са, друг е въпроса, че не се знае дали въобще ги имат, дали въобще ше се изтрелят и дали въобще им утърва ама си плямпат като жулнат по няколко водки.