274

Ирли4

преди 6 дни

Много ми харесва съчувствено приведената главица на бат Бойко ...

273

Пълна пародия!

преди 6 дни

Един файтон са измислените "експерти" на баце Бжко. Останалите гербопитеци са плява! Пълнеж! Единия го откраднаха от Продължаваме Промяната - Гвоздейков Предателя!

272

Оггиго

преди 6 дни

Та в този т.н. списък, всички са до болка познати калинки, провалени министри и т.н. Явно на Бойко Борисов му се свършиха кадрите, щом като предлага все едни и същи недоносчета! Боже пази България! Нищо добро не ни чака с това правителство, естествено ако бъде гласувано за него!

271

Хахаха

преди 6 дни

И нека краденето започне веднага.

270

Отчаян

преди 6 дни

Очаква ни още много от същото...корупция, бухалки, мутри, липса на свобода на словото, милиционерско насилие "зад колоните", кражби, интриги, чегъртане на всичко рефжрматорско...

269

По-точно

преди 6 дни

Сикаджиите предложили на мурзилите...закривай ***!

268

Употребен и ...

преди 6 дни

Росенчо Желязков го употребиха напразно от турско-руската мафия -ДПС-ГЕРБ..Поредният халосни патрон на турско-руската мафия в България!

267

Защо, бе хора?

преди 6 дни

Сега остава само едно неизвестно - ще има ли отцепници от "Безличие", които да направят този кабинет реалност.

266

Мулти-култи

преди 6 дни

Няма такъв отвратителен списък от министри. Само Мултака липсва.

265

Мнение

преди 6 дни

Тъъпите избиратели на Мутрата Боко ни върнаха 15 години НАЗАД!

264

Хахаха

преди 6 дни

Баце Боцко предложи стар баррдак със стари работнички. Партийни.

263

Хамелеони

преди 6 дни

Тя и Марчето Габриелова беше върнала уж изпълнен мандат . . . с кандидати за министри, които не знаеха това....Безкрайни са номерата ГЕРБопитешки!

262

Това е дъното

преди 6 дни

Героя от "Аферата Костинброд" го натъкмиха да ни е премиер, а Шефа му е спящия с кюлчета злато, пачки евраци...

261

Хахаха

преди 6 дни

Фалшивите "Величие" вече се надупиха на Боко Тиквата.

260

Ядосан

преди 6 дни

Простият селтаак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин самовлюбен неадекватен нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.

259

Срам и позор!

преди 6 дни

Корумпираните Борисов и Пеевски искали да управляват България?! Това е срам, позор, падение! Това е показател за липсата на Правосъдие в България!

258

Прозрение

преди 6 дни

Двама човека спират прогреса на целия български народ - Бойко Борисов и Делян Пеевски! Това е ужасно скъпо за българските данъкоплатци! Време е двамата мутро-мафиота да се оттеглят от политическата сцена!

257

Хрян

преди 6 дни

ГЕРБ саопасни луди! Защото изцяло тяхна е вината за поне две съзнателно саботирани и провалени правителства, само и само ПП да не са на власт и да не назначат свои хора на мястото на корумпираните кадри на Бойко. Сега не крият, че искат изцяло те да командват парада, но пак търсят ППДБ за подкрепа. Това е безумно и ненормално поведение!

256

Партагойзе

преди 6 дни

Боко или е ***, или страда от шизофрения! След като цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ, сега Бойко Борисов плаче за подкрепа от ПП-ДБ! Бойко Борисов сам се прецака в желанието си да унищожи ПП-ДБ, защото го арестуваха, сега Борисов се надявал на подкрепа именно от ПП-ДБ, за да го легитимират пак пред Западните партньори, защото ще изглежда омърсен да стои сам до един олигарх-корупционер сонкциониран по Магнитски за пране на пари и злоупотреба с власт!!!

255

Леманс

преди 6 дни

След като цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ, сега изведнъж всички искали подкрепа и да управляват с ПП-ДБ!!! Защо ли? Защото са най-образованите и компетентни, културни и политически адекватни!