189

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да има министър на Устата. Министър на Зъбите. Министър на Езика. Министър на Гълтaчa. Министър на Хранопровода. Министър на Стомаха. Министър на Солната Киселина! Министър на Задстомашната Жлъчка. Министър на Тънкото Черво. Министър на Дебелото Черво. Министър на Колона, а всички който са над тия министри да се крият са Министър на Безмозъчието, Министър на Панкреаса, Министър на Щитовидната Жлеза и да бъде внесена молба Към Президента за Разнасяне на Пръднята по Света!

188

Анонимен

преди 1 седмица

Усвояването започва отново - най напред с фотоволтаиците, а на кого ще са?

187

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да има министър на Устата. Министър на Зъбите. Министър на Езика. Министър на ***. Министър на Хранопровода. Министър на Стомаха. Министър на Солната Киселина! Министър на Задстомашната Жлъчка. Министър на Тънкото Черво. Министър на Дебелото Черво. Министър на Колона, а всички който са над тия министри да се крият са Министър на Безмозъчието, Министър на Панкреаса, Министър на Щитовидната Жлеза и да бъде внесена молба Към Президента за Разнасяне на Пръднята по Света!

186

ЩАСТИЕ

преди 1 седмица

ДелянЧО ще ни върне 1 лв. от бензина.Непрекъснато повтаряше с ББ как това ще стане като направят правителство.Д-р К.Ангелов ще въведе дигиталната медицина,както обеща в Добрич и там ще осигури достъп до здравеопазване.Обещанията трябва да се изпълняват.Кр.Вълчев ще подобри оценките от матурите в образованието.Нанков ще построи хиляди километри магистрали,ще ремонтира и неговите,че се скапаха за по-малко от 5 г.БРАВО на герберите-стари муцуни с нови костюми.

185

Анонимен

преди 1 седмица

Министрите са пак едни и същи стари и износени лица кукле на конци от които не става това което очакват хората.Стара ***. Мирише на нови избори след няколко месеца.

184

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен (179)Сменяй фирмата. Тия, дето се рекламират като LGBT.... (тинтири-минтири) не стават за нищо. Оставете ги сами да се оправят. Има достатъчно работа за който иска да работи

183

Анонимен

преди 1 седмица

Само толкова ли "експерти" има Боко? Нещо не си е харесал ново лице на някой кръстопът. Тия вече сме ги гледали. Те не могат да управляват. Нямат визия за държава. Само как да пълнят точните джобове и да сочат другите за проблемите, които не могат да решат.

182

Алекс

преди 1 седмица

Да се гласува правителството и Росен,и министрите да се захващат за работа.Да се сложи край на Шарлатанското безвремие.

181

До 179

преди 1 седмица

Те масово програмистите не са добре с главата. Ама то за да си добър програмист, трябва малко да ти хлопа дъската. Просто мозъка работи в такова направление.

180

Анонимен

преди 1 седмица

Фараоните ГЕРБ-ДПС Тиквата и Дебелян искат да управляват вечно и да им построят пирамиди българските роби

179

Анонимен

преди 1 седмица

Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян

178

Анонимен

преди 1 седмица

До Проститутките 171 - Живее се с хора, не с пари, ама обясни го на повечето ИТ-та. Аз и затова не искам, да се върщам в офисите. По-бездушна среда от там, не съм срещал. Тея хора са... не са хора масово. Мисли си, че бил "духовно извисен" като си лепне LGBTQ флага на лаптопа и ходи да "тренира йога"... олеле.

177

Анонимен

преди 1 седмица

До "Б-г Христос" - Не богохулствай!

176

Анонимен

преди 1 седмица

Евтим още е там? Министър на енергетиката Делян Добрев! Охобохо!

175

Младияпремиерсхарема

преди 1 седмица

Остава да предложат и Сарафа за вечен прокурор и картината ще е пълна, типично в техен стил:))))

174

Бог Христос

преди 1 седмица

"Курдисах" ви в най-райското кътче на Европа, вие го наsрахте, създадох ви герои за чудо и приказ вие ги посрамихте, нищо не става от вас, "гласувал" съм ви 500-годишна бедност дано за това време да ви дойде умът в кратуните, но едва ли, вероятно ще си останете само едни църкащи безполезни мишки !

173

Ако още веднъж

преди 1 седмица

ме цензурирате, ще ви прокълна да изчезнете от медийното пространство завинаги !

172

Младияпремиерсхарема

преди 1 седмица

Чудесно са се предложили класическите, ортодоксални гербаджий, на изборите ще изчезнат, скоро партията на безпартийните се създава:))))

171

Смях

преди 1 седмица

Мръсни стари муцуни, унищожили България искат да доразграбят!

170

Проститутките

преди 1 седмица

от Хамбург, Берлин и Антверпен с парите които изпращат на близките си в България формират повече бевепе от всичките 20-30 хиляди айтита в София.