54

ВОТ ЗА МИР

преди 6 дни

Тук няма дясно и ляво - хората искат защита на националните интереси, не искат американски пудели и марионетки и най-важното - ИСКАТ МИР!

53

не на фашистите

преди 6 дни

Никога не забравяйте че тази слаба и разединена Европа се дължи на фашистите! Тези които превърнаха Европа в руини и натрупаха огромни дългове, тези които докараха болшевиките на власт в половин Европа и ние живяхме 50г комунизъм! Тези, които с техния канцлер докараха мигрантите в Европа и създадоха благоприятна почва за войната на Путин в Украйна.

52

до пияницата мистик

преди 6 дни

Ти си последния бастион и надежда на Европа срещу Путин ! Само ти можеш да спасиш цялокупното европейско население от лапите на Тирана ! Тези жители на Европа са копейкаджии и само ти можеш да им отвориш очите ! Действай Герой !

51

Обикновените хора

преди 6 дни

Искаме мир. Това е вот за мир!

50

само питам

преди 6 дни

А тъмно-черните французи какви точно са : обикновени или необикновени французи ?

49

пияница мистик

преди 6 дни

Айде и тези станаха мордорски васали :))) Пyтаpaнатa вече воюва с Европа не директно, а с купени политици и техните партии. От Европа вече не стават Германия и Франция. Все още истински демократи са Холандия и Англия и скандинавските страни. Всичко друго е лeш

48

Анонимен

преди 6 дни

Еуфорично я приема. До гуша им дойде на хората!

47

Пак ще го напиша

преди 6 дни

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и се превръщат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

46

трагедия

преди 6 дни

елементарни хора взимат решения за съдбата на държавата, а едни елементарни клоуни им говорят това което искат да чуят. само и само да вземат властта.

45

Как приема

преди 6 дни

Ами ще се разбере на втори тур.Ко са коркате?! Гледам снимките на празнуващи десни и протестиращи либерали. Край кой бихте искали да минете на улицата?!Честно?!?! А дъщеря ви?

44

Анонимен

преди 6 дни

Сега Франция ще се изчистини отпуши! Уухаххахахах

43

Анонимен

преди 6 дни

Приема победата страхотно. Нормално с такива гръмки обещания - ще спрем миграцията, ще повишим покупвателната способност. Мда, мислят си, че са зле. Кой ще им работи нискоквалицирания труд ако не бедните мигранти. Англия като гледам как цъфна след като излезе от ЕС - направо рай.

42

АААХ ХА ХА ХАА

преди 6 дни

Време е за лобовта, да докара чистката!

41

АнонимеН

преди 6 дни

САМО ЗА СВЕДЕНИЕ :) МАНДАТА НА МАКРОН Е ДО 14 МАЙ 2027-*** ГОДИНА И ТОЙ НАЗНАЧАВА ПРЕМИЕРА ! ТЪЙ, ЧЕ ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА ОТ ФРАНЦИЯ ПРОДЪЛЖАВА! А И ДО 2027-*** ОЧАКВАМ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ПУТИН ДА БЪДЕ СВАЛЕН АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА

40

Само да знаеш, че

преди 6 дни

До 38 АнонимеН. . . . . има и малки букви!

39

Je Partia Pas

преди 6 дни

Не са опитали всичко, не сааа

38

Анонимен

преди 6 дни

С пушка в ръка, посрещаме миграцията. [Няма вече хляб и сол. ] X2. С пушка в ръка, посрещаме миграцията. [Няма вече хляб и сол. ] X2! Писна ни така, да ни мачкат нацията! [Без пришелци бол] X2. Писна ни така, да ни мачкат нацията! [Без пришелци бол] X2.

37

Анонимен

преди 6 дни

Ха ха, дайте да спрем "крайната" десница щото ще ни спре помощите и ще ни наруши начина на живот.

36

Както българина

преди 1 седмица

"Опитахме всичко и то не работи, така че защо да не пробваме Национален сбор?", заяви Джонатан, поддръжник на Льо Пен, пред АФП. . . . . Но българина избира едно и също с десетилетия и очаква промяна това е разликата. Сами предполагайте коефициента на интелигентост на обикновения французин и обикновения българин! Viva le Bulgaria или да живее България!

35

Анонимен

преди 1 седмица

Франция е президентска република, макарон има още от мандата. Сега обаче следва да е по внимателен при вземането на решения и най-малкото да се допитва до десните за важните теми. Един вид споделена отговорност или бягане от нея