147

Анонимен

преди 6 дни

ПОПУЛИСТ е преведено НАРОД демек ПОПУЛИСТ МАКРОН и ПОПУЛИСТ БОЙКО са с шеф Популист Брюкселската Европейската ПОПУЛИСТКА ПАРТИЯ............ латинското ПОПУЛИС .......................

146

Анонимен

преди 6 дни

Сега микроня започва яко плашене на хората за да направят "правилния" избор.

145

Умеренодесен

преди 6 дни

Аз съм за платено образование и здравеопазване, и незадължително пенсионно осигуряване!,, Крайнодесните", какво предлагат?

144

Анонимен

преди 6 дни

Дойде време за широк, ясно демократичен и републикански съюз за втория тур", каза Mикрон, но френският народ не му вярва. Микрон е войнолюбец и иска да хвърли франкофоните да воюват в Украйна. Франкофони сме и ние.

143

Анонимен

преди 6 дни

Всички са леви! А Крайнодесните, най-леви!

142

Гаранция Франция СТЕ

преди 6 дни

До Урсула-----------Франция е фалирала а не абсолютно цялата ЕВРОПА.......... ГЕРМАНЦИТЕ имат златен резерв да оцелеят чак докато англичаните и французите проговорят на КИТАЙСКИ ЕЗИК........... ЯДРЕНАТА ОХРАНА на Шолц и Лайден иска германците да плащат много повече пари на Франция иначе НЯМА охрана ядрена. сделка

141

Анонимен

преди 6 дни

Франция е била, като Русия! Преди 200 години!

140

Анонимен

преди 6 дни

Започнаха протести.

139

Анонимен

преди 6 дни

Какъв центрист е Макрон?!? Той си е ляв и дори крайно ляв по някои теми. Негроизирането на Европа е дело точно на лявата св.олач, която управлява ЕС. Дано Люпен успее да вземе пълната власт и да разкара тия к.омунисти от властта.

138

Анонимен

преди 6 дни

Путин за това приключи демокрацията! За да няма шок!

137

Анонимен

преди 6 дни

След вторият тур физиономията на льо Пен ще е съвсем друга! Макрон неслучайно обяви тези избори и ще успее да натрие носа на крайната десница във Франция.

136

Хм

преди 6 дни

След като години наред "системните"(?)партии игнорираха желанието на народа за прекратяване на досегашната вредна политика спиране на миграцията и джендъризма,то нормално е след жълтия картон да последва и червен.

135

Пълни олигофрени

преди 6 дни

Абе тъпaнaри, никакво "шоу за пред народа не е това". Просто нео-либералите се оcpaxте напълно и никой не си търпи вече. Балъците, които да се бият срещу Русия свършиха. Разбраха го по-лесния начин умните хора като Христо Иванов, които се изcyлиха като *** и отидоха да си гледат кефа. Само форумните дърти алкохолици още не са го разбрали и все гонят някакви koпeйки докато им напyкаме кaнчeтата.

134

До 194 И 195

преди 6 дни

Със списъците си се обършете под гърба си ***.

133

Урсула

преди 6 дни

Много Руски *** в коментарите,правят предчувствието сякаш сме 17 губерния!!!Все едно Европа фалира!Да ама не!Изборите показват точно обратното!!

132

Анонимен_777

преди 6 дни

До Народен съд 2.0 : Кой ще изселвате бе шУшлек изк-лецан?!! 'Умно-красивото' малцинство, дето 'медиите' ви преекспонират рева, сякаш сте мнозинство??! Дето не знаете от коя стране се държи аФтомата..??? МижитуRkи, нео-фашистчета, мн. внимавайте като отпраяте закани че народа яко ви е набрал, не на шега !

131

je partira pas

преди 6 дни

До 199 За кое е лъсно? 97% се знат от кое село и улица са ...

130

Je partira pas

преди 6 дни

До 203 - Тос па и той ... Relax4e батка!

129

Je partira pas

преди 6 дни

Еми ... Уж нямалинподкрепа, а?

128

Хммм

преди 6 дни

Франция винаги е била бомба с лесно запалим фитил. Нещата не отиват на добре за всички които в момента са добре. В цяла Европа, а и извън нея.