19

Шулева

преди 6 дни

Чългария в момента излъчва послания на НЕ стабилна страна в Европа, която е затънала в достатъчно много проблеми, и на смотан партньор - както в рамките на Европейския съюз, така и в НАТО. Затова НЕ трябва да отидем с много просташка позиция на следващата среща на дъното във вашингтонското блато. Укрорейхът е пред приключване, идва ред за нови наемници (държави балъци), кои-то пендос възнамерява да хвърли пеклото на война.

18

Анонимен

преди 6 дни

Тая институция е путлерастка и е срам за държава от ЕС и НАТО! Като Орбан и Фицо! Да ходят в Русия тия карикатури! И само абсолютно прости хора гласуват за Радев, направо общаци и гащници!

17

Хо хо

преди 6 дни

Лицемерно изказване. Уж щеше да дебне Радев да не кривне от правата партийна линия а се оказа че Радев и Нинова кривнаха и съсипаха БСП. Е няма лошо, но се отвори широко вратата за леви и крайно леви популисти които съсипаха държавата.

16

Видимо доволен

преди 6 дни

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

15

Анонимен

преди 6 дни

До Краваророб като в Южна Корея или като в Западна Германия, а? Много е гадно там, ама виж руския ботуш си влече прасетата.

14

няма как

преди 6 дни

Трябва да излъчва стабилност, но това не е възможно докато не се смени обитателя на Дондуков 2. Нека този който стои зад нея да се извини на народа и да се оттегли за благото на народа.

13

Анонимен

преди 6 дни

Да де, ама до къде тая с тая кАпейка Зеления Чорап сте на тия позиции излъчвате точно обратното

12

Анонимен

преди 6 дни

Айде тая пак с лозунгите от диктатурата

11

Анонимен

преди 6 дни

Идва края на ЛИТИЕВИТЕ БАТЕРИИ и ЛИТИЕВИЯ БИЗНЕС..... понеже те са неефективни и замърсители на природата .... От Старото и Сегашното - Избирам Свобода на Словото - Идва времето на ЕКОЛОГИЧНИТЕ КОНОПЕНИ БАТЕРИИ, които имат 8 пъти по-голяма капацитивност от литиевите и като ги заредиш ел. колата ти ще изминава над 1500 километра без зареждане! Освен това и каросерията на колата ще е направена от екологична конопена пластмаса! Престанете с тая остаряла пропаганда на литиевите батерии!

10

Българин

преди 6 дни

Има нужда, но с шефа ти и останалите руски матрьошки правите точно обратното. Типичните наглости на руските петоколонници - предизвикват проблема и след това "размишляват" защо е такъв и как да се "реши". А когато изнаглеят съвсем предлагат те да го "решат". Естествено, срещу "дребни" отстъпки в гражданските свободи. Кво става, кога ще "предложите" да решите "прблема" с партиите които руските партии създадоха, за да "предложат" Радев като "решение" на кризата?

9

Анонимен

преди 6 дни

До Анонименимаме интелект, а вие сте по-глупави и от медузите

8

Анонимен

преди 6 дни

След като свалиха американските евроатлантици Йотова и Радев се надяват руските евроатлантици да направят правителство.

7

анонимен

преди 6 дни

Докато тиквата е начело,със дебелия,правителство НЯМА да има,българите НЕ са толкова глупави

6

Краваророб

преди 6 дни

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

5

Анонимен

преди 6 дни

Йотова всеки ден си мажи кожата с Йод за да премахнеш тоя пропаганден Пот, който изливаш по медиите!

4

Анонимен

преди 6 дни

Русия щяла да напада г.е.iропа..хахахаха. Кой ще ви напада вас бе голищари? Какво имате вие бе? Русия има всичко и територия и безкрайни ресурси. Вие геiропейци имате едни голи duпари.

3

Анонимен

преди 6 дни

В Боливия, Чили и Аржентина има супер много литий. В тези страни се намира литиевия триъгълник. Руски и китайски фирми ще разработват литиевите залежи в тези страни. В БГ също има известни залежи от някои полезни и редки елементи, но най-ценния ресурс е дришнята на русофобите. Септичните ями в БГ са пълни с този ценен ресурс, който мирише та не се трае.

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

А бе,Йотова,кой да ги излъчи такивата послания,като всички сте облъчени ? Вземи се скрий някъде и не си показвай фасона,че ни гнусиш.

1

Анонимен

преди 6 дни

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци. И вас русофоби ще ви ловят така. Има време