76

ФАКТ

преди 6 дни

РЕЙТИНГА НА ДЖО БАЙДЪН СРЕД ДЕМОКРАТИТЕ Е НАЙ-ВИСОК !

75

Анонимен

преди 6 дни

Путин е от 25 години, аде стига бе, сигурно е ,,избиран", такъв избиран няма,знаете какъв е ,,избиран" 25 години

74

Анонимен

преди 6 дни

САЩ има към 1000 военни конфликта за кратката си история, повече от Русия, порови се из Интернет и Уикепедия.

73

Анонимен

преди 6 дни

По -скоро Русия е водила 500, а САЩ 250, защото са с по - нова история.Но войни са се водили и преди Русия и САЩ да поемат нещата в света.Демократична Атина за цялата си история има само 2 мирни години- само 2 години, представи си.Рим рядко е бил в мир.Давам ти пример за нашата цивилизация.А за останалите не ми се и мисли.

72

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 дни

ДЕДО ШЕ ЛЕГА !

71

Анонимен

преди 6 дни

Трудно е, простака не умира, те да бяха поне малко цивилизовани, ама те не и не, пълни азиатци.....ти не ги ли виждаш и тука туристите им как гледат като тарамбуки,то си личи че са хаховци, и все да излъжат, да откраднат, Азия....

70

Американофилите,

преди 6 дни

поплачете си - ще ви олекне!

69

Браво!

преди 6 дни

Абе не може да се отрече факта, че все пак джо дименцията успя да остане прав и буден за над 90 минути! А на всичко отгоре си отговори и на всички въпроси... и всичко това само с един паамперрс!

68

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен "само ако Русия бъде унижена и победена и веднъж завинаги" ------------- ами айде де... я колко народ се пробва и все не става. Явно нещо друго ще трябва да се унищожи и победи веднъж завинаги и това ще да са наглосаксската империя и дългоносите.

67

Анонимен

преди 6 дни

Америка е водила 5 войни, Русия 500 , въобще не го приравнявай, историко!

66

изкуфял демократ

преди 6 дни

Аааааа, не! Искаме си гаражния Джо! Не го даваме за нищо на света....той ще изкара още 10 мандата, след като цялата фармацевтична индустрия работи за него...!

65

среден 3

преди 6 дни

До ДЖО БАЙДЪН "ЕЙ СЕГА ВЕДНАГА СЕ ОТКАЗВАМ ОТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА НАДПРЕВАРА ДА ЗА СПЕЧЕЛИ "ДОСТОЙНИЯ" ОСЪЖДАН ЛЪЖЕЦ ДОНАЛД ТРЪМП :dD" --------------------------- браво! Научил си шо0р00шките опорки.. ама вкарай малко въображение, а не директно да цитираш от инструкцийте.

64

до 65

преди 6 дни

Ами ти си отбратното на това, което пък русофилите казват:САЩ са виновни и ако ги няма няма да има даже войни.Наивни тези.Преди 15 век Русия е под татарско иго, но войни се водиха постоянно в света.А Америка я нямаше преди 18 век, всякаш нямаше тогава касапници по света.Войната е заложена в човешкото днк, за съжаление, живота е такъв- борба.

63

Анонимен

преди 6 дни

Не знам кой, но мир в света може да има само ако Русия бъде унижена и победена и веднъж завинаги и се покаже че тя няма право да напада страни!Не знам кой, но един от двамата трябва да то направи!

62

Анонимен

преди 6 дни

А галка от посолството какво мисли по въпроса?

61

Анонимен

преди 6 дни

Системата може да понесе всичко, дажв Тръмп и Байдън и то се видя.Даже може Тръмп и Байдън по още веднъж.Уви, грешките , които се направиха с исляма не могат да бъдат поправени вече, особено мирно, защото исляма сам по дефиниция е свещена война с нашата цивилизация.Франция и Европа изезват в хаоса на шериата.Проблемът с Путин един ден ще приключи, но войната с исляма -не.И това не могат още да осъзнаят на най - високо ниво тези политици и кукловодите.

60

Чебурашка

преди 6 дни

това е Нашият Президент! само с Негова Помощ можем да Възстановим СССР!!

59

Анонимен

преди 6 дни

Байдън идеално щеше да се разбира с Елцин. Единия неадекватен от пиянство, другия неадекватен по биологично-медицински прчини. По-весел свят нямаше да има :))

58

запознат

преди 6 дни

Америка е била винаги демокрация без значение дали управляват демократи или републиканци. Само болните глави родиха тези глупости като край на демокрацията и т.н. Тръмп ще спечели на 100% и то не защото Байдън е стар, а защото политиката му е слаба.

57

хаха

преди 6 дни

На тоя дете не бих оставил да гледа, дори за 1 час, камо и цяла АМерика мухахаха