296

Симеон

преди 6 дни

За 800 дни, не ви ли омръзна с опорките?

295

Анонимен

преди 6 дни

Само си чешете езиците!

294

Анонимен

преди 6 дни

Общо взето България скача гола на битка с ножове

293

християнин

преди 6 дни

Виждам,че в най-скоро време, ще настъпи "взрив",и банкянските крадци, и дръндарските гешефтари,ще дадат фира.

292

Вал

преди 6 дни

Няма какво да ревете,войната е неизбежна и ще умираме!!!Трябваше да ревете на изборите,а не да лижете *** на Мафията!!!

291

Долул

преди 6 дни

Имаше една врачка, не знам точно коя но от мощните, преди 20 години каза ще се оправим когато руските танкове минат през България... Тогава ми звучеше много нереално, тъй като нямаше, украйнски проблем който да ни се набива в главите денонощно, нямаше мотив да се замисли човек какво говори тази жена. Но сега я разбирам... Какво е искала да каже.

290

Две могили

преди 6 дни

От Посолството не са поискали да пратим войска - не сме пратили. Решенията се вземат далеч от София, ако още не сте разбрали.

289

До 296

преди 6 дни

Е каква е Украйна,че трябва да се обсъжда пращането на български войници

288

До295

преди 6 дни

Няма нужда изобщо някой да ни спасява Резников айде марш в Долината на широките гаш'ти

287

Анонимен

преди 6 дни

Само да попитам всички евроТРОЛерасти, дето пламенно възхваляват ционистктите щати и eвpeuckuя зеленнннски наpkAман, който унищожи украйна, и който Получава пари от ФАЩ, за да запали ТСВ в Европа! Та да ВИ питам, вие знаете ли какво е ВОЙНА?!? Знаете ли,че парите ви ще изчезнат?Знаете ли, че дебитната карта не става за ядене?Знаете ли,че като затворят магазините ще умрете от глад?За мислете се!!!Аз вече търся къщурка на село,купувам 15 кокошки и 5 овчици,ще карам на омлет и мляко!Мислете му!!!

286

Анонимен

преди 6 дни

Най ме плаши абзаца ,в който се казва,че досега не е обсъждано и не се предвижда обсъждане на изпращането на бзлгарски войски в Украйна. Напротив непременно трябва да се обсъди този въпрос и НС да приеме с пълно единодушие забрана на изпращането на български военнослужещи в Украйна. Всяко шикалкавене по този въпрос ще даде възможност на военнолюбците от ГЕРБ,ДПС и ПП-ДБ да изпратят военни на сигурна гибел.

285

Анонимен

преди 6 дни

Явно Путин, няма да ни спаси! Да се прехвърлим на Ердоган!

284

До289

преди 6 дни

Е там ще пратим укофилите дето им се привиждат русофили или такава е опорката дето две години я дъвчат и не разбират,че се изтърка

283

До 284

преди 6 дни

Той за това ли избяга от там бе просеща украинска копейко дето си мисли,че тук има копейки,само дето в България никога не е имало рубли и копейки ,защото винаги имали собствена валута български лев,а не като просяците бандеровци дето сами са ходили при тоя или ония от некадърност,че не могат да сами да си създадат държава

282

Анонимен

преди 6 дни

Нормално е Радев да подаде оставка, в такъв случай!

281

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 287 Легитимността на Главчев е БЕЗСПОРНА, независимо дали ни харесва или не. Аз не съм възхитен, че ГЕРБ и Радев се гушнаха така, но това не означава, че Главчев не е 100% легитимен.

280

Анонимен

преди 6 дни

Кога Парламент е избирал Гламчев?? Защо цъкате минуси, плазмодии долни?

279

Русофил

преди 6 дни

Искам да ме пратят във Вовчанск! И с едно кросче съм в Русия!

278

Бла Бла бла

преди 6 дни

Зад общите приказки и постановки могат да се крият много неприятни за страната и хората неща.

277

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен Гламчев дори не е избиран о т Парламент. Гумен Крадев еднолично подписа да бъде минстър-председател, а после го пусна и във Външно. Този човек НЕ Е избиран от Парламент!