198

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен Ромите да не са балами ,да работят при тия помощи ,осигуровки ,правилегии ,закрила ?

197

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 209 Искаш да кажеш ,местните евроатлантици и свирепи демократи ,нали ?

196

Анонимен

преди 6 дни

До До 94 Ромите имат фирми и не са балами. Чужди инвеститори си докарват и техна работна ръка но нали гласувате и искате ЕС и НАТО и чужди инвестиции.

195

Реалист

преди 6 дни

До Анонимен А от 500 -600 хиляди ,социално слаби с пожизнени ,,пенсии ,, още от раждане ,не могат ли да обучат барем 100 000 и да заменят тия ,който работят ниско квалифицирана работа по принуда ?

194

Анонимен

преди 6 дни

бизнесмени от чужбина, но законите да се направят така, че да не вземат да ни изкупят държавата.... ето това вече е опасно!

193

Анонимен

преди 6 дни

Да си внесем бизнесмени от ЕС. Тъкмо ще живне и икономиката ни. Местните бивши комунисти ни имат за роби и само се оплакват от лошия матрял.

192

НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙТЕ,

преди 6 дни

ХОРА. Защо непалци и други да седят да работят тук, като могат да отидат в която поискат държава в ЕС с ПОВИСОКИ ЗАПЛАТИ и ПОВИСОКИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ? :))))))

191

Запознат

преди 6 дни

До 2100 година плана на Сорос за България ще е 100% изпълнен.

190

НЕ СЕ ВЪЛНУВАЙТЕ,

преди 6 дни

ХОРА. Един човек по-назад е написал: "В Англия англичаните ги заменят за индийци, пакистанци, българи, поляци за по евтина работна ръка. в Сащ за мексиканци, индйци, всякакви. Навсякъде капитализма е един и същ " - Така, добре. ОБАЧЕ ТУКА НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ, защото непалците и другите какви там казаха, че ще довеждат ПРОСТО НЯМА ДА СЕ ЗАСЕДЯТ ДЪЛГО ТУК, ЗАЩО В ТОВА НЯМА ИКОНОМИЧЕСКА ЛОГИКА ЗА ТЯХ!

189

Анонимен

преди 6 дни

посредническите фирми ще вкарват все повече и повече чужденци, защото носи печалба, всеки чужденец си плаща на фирмата

188

Наблюдател

преди 6 дни

Стигнахте до Непал и Бангладеш!Има ли повече нодолу къде да падате? Това е нивото на заплащане в БГ. И тези, като дойдат, видят и си заминат ще трябва и вие да си стягате куфарите.

187

Анонимен

преди 6 дни

Откакто смених българския чорбаджия със западна фирма заплатата ми скочи тройно. Не знам той ли беше некадърен или новата ми фирма плаща по-честно, но се чувствам човек и то в България.

186

Анонимен

преди 6 дни

така меркел вкара един милион имигранти, сега се чудят какво да ги правят, това в страна 10 пъти по-голяма от българия, 300 хиляди от бангладеш ще променят генетическия състав на страната, да оставим настрана, че произходът на нашите роми е точно от Бангладеш

185

Анонимен

преди 6 дни

Нашите непалци вместо да се шляят по цял ден и да получават какви ли не помощи да се хващат на работа. Да се дават помощи само на работещи, а не на търтеи.68

184

Анонимен

преди 6 дни

Да но за сметка на това си имаме армия от фалшиви телк на хранилка.

183

Анонимен

преди 6 дни

Данъчни облекчения за всеки чужд инвеститор в България. Нека българските бизнесменчета да усетят истинска конкуренция.

182

Анонимен

преди 6 дни

Да спрем рекетирането на чуждия бизнес в България. Предпочитам да работя за бизнесмен чужденец в България отколкото за български чорбаджия.

181

дааа

преди 6 дни

Ще дойдат непалците и те ще легнат на помощи! От онези работа не чакайте! Не знам кой еим е пунсал мухата, че са евтини - няма и да работят, ще се навъди яка престъност заради алчността на "чорбаджиите"!!!

180

До 94

преди 6 дни

Казваш, да разчитаме на ромите по селата и да ги мотивираме. Докато получават 22 вида помощи и законите не важат за тях, как да ги мотивираш?

179

Анонимен

преди 6 дни

Българския бизнес е създаден от комунистите и по-голямата част ще си отиде с тях. За него българина е лош матрял и си внася добри индийци.