48

Анонимен

преди 6 дни

Тогава беха на власт пп крадците ,всеки е влизал и излизал когато си поиска

47

анонимен келеш

преди 6 дни

А аз като ви казах,че още миналото лято ги видях двамата с Жоро Шопа на къмпинг Черноморец и после на яхтата на Шопа вътре в морето вие ми се смеехте:):):)

46

Анонимен

преди 6 дни

Абе,калинке,като си толкова сигурен,че влязъл през пролетта на 2022 год.,ти къде беше през това време?Мухи ли лапаше?Или ни пробутваш фантазиите си,мислейки ни за по-прости от теб и твоя ментор.

45

Анонимен

преди 6 дни

и това кой го казва, Брендо ли?

44

Анонимен

преди 6 дни

Тоя кокорчо от МВР е адски удобен за БиБи от Банкя. А иначе какви бузки е отпрал! Здрави зъби има!

43

Анонимен

преди 6 дни

Искам да подчертая, че месеците април, май са официално изключени от календара на БГ. Осъзнавате ли глупостите, с които ни залъгват??? Влязал от март до юни...Кога, питам отново? Защо не е от декември до септември? Кой го е пуснал, ако е със самолет защо не е свален, защо някой оставя самолет и изчезва, и министерството не знае...и нехае. Искам имена, последствия и присъди за съучастие в престъпна група.

42

До 40

преди 6 дни

Бренди,имаш нужда от психиатър.

41

Подаръчно пликче

преди 6 дни

Най-добре вместо да търка наровете го пратете на фронта да се бие за Украйна. И без туй е украински гражданин.

40

Бренди

преди 6 дни

Бренди се укриваше при служебни министри и Бойко Рашков. Те наливаха милиони с контрабандни цигари ,та с Брендо няма да се споразумеят. Не говорете лъжи за Бойко Борисов,че откакто румения *** вдигна юмруче, България се срина.

39

Анонимен

преди 6 дни

Да се смееш ли,да плачеш ли?Калин.ка за шеф на МВР и Главчо за премиер.Направо ми и.д.е да се гръмна!Ама защо пък аз,а не тях?

38

Анонимен

преди 6 дни

Разбира се, а министър Баце, по чието време му е издаден паспорт на загинало дете през 70-те, с който е избягал, няма нищо общо? Класически случай на тежка гербарастия

37

Анонимен

преди 6 дни

А бе правят ни на будали! Пак! А после,заповядайте на избори! Светът е ваш!

36

Анонимен

преди 6 дни

този нали беше с Украйнско гражданство и Украйна не ни го даваше! Връщайте го на Зеленски що го криете тука в затвора?

35

Анонимен

преди 6 дни

Откъдя е влязъл :)))

34

Анонимен

преди 6 дни

А защо и Бойко не се предаде,за да не го гръмнат тия,които го заплашват и да си живее спокойно в компанията на Брендо и бай Ставри,а ние да не плащаме за охрана като на цар.

33

До 30

преди 6 дни

Щом ние сме такива,каквото ни описваш,защо живееш тук,а не си отидеш в Анадола или на май.ната си!

32

Анонимен

преди 6 дни

Това не са полицаи,това са милиционери с мислене и поведение от едно време.Партията е права,дори когато съгреши.Партията на Боко.А тия всички са за уволнение.Или са корумпирани,или са некадърни,или и двете.

31

Анонимен

преди 6 дни

Ей заради такива , играещи го Коломбовци (12 години с помощта на герп) , България нито Шенген ще види , нито пари !

30

БЪЛГАРИ БОКЛУЦИ

преди 6 дни

Такова ЖИВОТНО като Брендо може да се роди само и единствено в България!! Защо в България?? ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СТЕ УМСТВЕНО, МОРАЛНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕНИ Д*ГЕНЕРАТИ И ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГНИЕТЕ В ТАЗИ МУТРЕНСКА КОЧИ*А КОЯТО НАРИЧАТЕ ''ДЪРЖАВА''!!!

29

Анонимен

преди 6 дни

Боко Тиквата не случайно се е барикадирал в Зайчарника и е напълнил двора си със снайперисти. Българските данъкоплатци плащат охраната на един престъпник и мафиот.