78

Шитсторми Дениълс

преди 6 дни

Доналд е истински джентълмен. Можеше да пръсне отверсието на старият запъртък но се смили над него и само му го тури на задна прашка. Мен ако знаете какво ме прави... малииии.

77

Анонимен

преди 6 дни

Целия свят се съобразва с налудничавите мисли на двама старци .Техния живот е минал и минал в луск и охолство , вашият предстои и ви обещават войни и мизерия

76

Рендето

преди 6 дни

Бай Дън е просто Фасада, зад която други вземат решения от негово име!!! Той страда от очевАдно нарушение на когнитивните функции... (меко казано). След дебатите се видя, че замяната му ще е наложителна!!! Къде по-любопитно е, кой ще го замести???

75

Bormann

преди 6 дни

Аве да сумираме дебата, през цялото време Бай Дрън гледаше като бит с градушка и си бъркаше в носа..... дори това правеше мудно като на забавен кадър..... отвратително човече

74

Анонимен

преди 6 дни

До 74 .Беше социализъм а не комунизъм . Никога няма да могат да стигнат нивото на развитие на обществото по всички направления , въпреки , че получиха основата . Капитализма не може по никакъв начин да се мери със социлаизма .

73

Америка за България

преди 6 дни

ако дебатите можеха да променят нещо... бугарщянци стягайте коланите, следващите месеци нашите кучисинове Порко, Фидан, Курьо и Агент Маркоф са ви приготвили следното: влизане във война, 20 хиляди бройки пушечно месо, режим на тока за да е светло в украйна, 30 милиарда за реакторче от уестингхаус, евентуално авария в козлодуй а в най добрият случай закриване. Идват тежки времена. Насладете се! За Евроатлантизъма. Да живеят Джо, Урсула и Международното.

72

ППДЕБЕЕЦ

преди 6 дни

То и тук Урсулестите ако направят дебат ще видим, че не остават назад от тия двамата паляччовци. Само че не правят, избират всичко тайно, зад гърба на Орбан. Салият факт, че на нас ппдебейците не ни направи нищо Урсула, задето я издадохме, говори много.

71

Анонимен

преди 6 дни

В Източна Европа навремето при комунизма имаше същите старци- не можеха прави да стоят и не им се разбираше, но седяха отпред като мумии... Единствено, че капитализма много богат и има още банани и дънки за всички...

70

Bormann

преди 6 дни

Най ме накефи когато водещите и Бай Дрън се опитаха да притиснат Тръмп с изцепките в Капитолия и тогава Тръмп каза: Джо, защо Нанси Пелози ( дрътата вещица ) сама призна, че за секюрити провала в Капитолия е отговорна ТЯ а не АЗ?! Къде е тя да я питате? М? Джо гледаше с поглед на пиккаеща крава....

69

Анонимен

преди 6 дни

БайДрън е пич,снощи с приятели се обзалагахме че ще се нассере по време на дебата,но устиска и спечелих бутилка уиски

68

Анонимен

преди 6 дни

"Сега е момента Европа и ние да се освободим от игото на сащ" - трябваше да сменим Акушерката, а ние я избрахме за още един мандат. Избрахме и игото.

67

До 70

преди 6 дни

Сигурно сме, че е на батерии. Управляват го с дистанционно.

66

Я, па Я

преди 6 дни

Тези двамата показват на целият цивилизован свят, че е необходимо да се сложи някаква горна граница за кандидатстване за политически пост. Например; по възрастни хора от 70 г. въобще да нямат право да кандидатстват, примерно.

65

Анонимен

преди 6 дни

Цветът на вратовръзките им не е без значение. Червената вратовръзка символизира авторитет, решителност, смелост, но съща така означава предупреждение. Синята вратовръзка увереност и надеждност, както и излъчва успокоение, знак за предотвратяване на ненужни конфликти. Политиците много залагат на цвета на вратовръзките. Пиарите ги насочват какви вратовръзки са подходящи за отделни събития.

64

Анонимен

преди 6 дни

хора сигурни ли сте ,че Байдрън не се дрогира?

63

Bormann

преди 6 дни

При Джо всичко е като на забавен кадър. Говори бавно, мудно а когато започне да заеква си викаш, баси каква ли простотия ще последва.... и точно така става, излиза няква си фраза дет нито публиката, нито Тръмп, нито водещите, нито Бай Дрън разбират и Тръмп му го каза в прав текст: Джо не те разбирам, но мисля, че ти също не знаеш какво бръщолевиш..... точно, кратко, ясно, категорично ;)

62

999

преди 6 дни

Е и?

61

Л удари Вентилатора

преди 6 дни

Въпроса не е , може ли болен човек да е президент още 4 г. , а дали въобще е адекватен за длъжността си?!?? До вчера света гадаеше какво всъщност е положението.Сега е ясно.

60

Анонимен

преди 6 дни

отдавна не бях се смял така,голямо падение за САЩ,скоро никой няма да ги приема насериозно

59

Анонимен

преди 6 дни

"34, според байДжо, бай Дончо бил "илъгал безсрамно", защото казал, че за последните 4 години, байДжо е превърнал америка в страна от 3-я свят и бил изправил света пред ТСВ." ----- Аха. Вече и лъжите не са това, което бяха! :)))