86

Анонимен

преди 6 дни

Самите руснаци никога не са искали да строят АЕЦ Белене и винаги са го саботирали. Още през 80-те при бай Тошо се офлянкваха и за 10 години не барнаха нищо. Това е само схема за крадене от държавата.

85

Тагаренко

преди 6 дни

а не другари не може така. На Блекрок му трябва ток да може си свети в Уссрайна че руснаците ще си вземат и земята, и рудите, и въглищата и АЕЦите и един тъмен Лвьов пълен с нацисти кво да го правим. Вие искате англосаксите съвсем с празни ръце да останем, айде вземете се в ръце малко.

84

До 80

преди 6 дни

До Е още не е станала Зобистан като Урколандия или Ердоганстан

83

Анонимен

преди 6 дни

Голямо блеене за Белене. Ако имаше живот в този стар проект БСП и съдружие щяха да го реализират докато бяха управляващи. Но още тогава Станишев е знаел че Белене е мъртъв а разговорите са чисто тупане на топката

82

До До 66

преди 6 дни

Последната сметка беше за 11милиарда евро за Белене. В начало се говореше за 6, но после станаха 11. Спомням си доста добре.

81

Анонимен

преди 6 дни

До 79 Кога преди време? когато същите БСП продадоха оригиналното оборудване ли?

80

Зозо

преди 6 дни

До Пак по опорката?... Е поне признаваш, че каквото съм ви писал тук почти е станало така.

79

до Зозо

преди 6 дни

айде сега Зозо изкарай 30 милиарда долара и ги плати. реакторите няма да са на хюндай а на уестингхаус. питай фукушима колко добре работят. 6ти блок го потрошиха, ти ли че дуаш на перките като дойде режим на тока?

78

Анонимен

преди 6 дни

Буулгаристан страната на бушмените. Бушмена си имал руски реактор и щял да си го монтира ЕФТИНО! Той не може, но НЯКОЙ можел. Щял НЯКОЙ да дойде и около руския реактор да изгради западна централа. Бушмена ше си го пази реактора докато НЯКОЙ дойде. Бушмена си чака Путин да дойде.

77

До 66

преди 6 дни

Ами сметката беше направена преди време АЕЦ Белене щеше да струва 5 милиарда долара,а двата блока на АЕЦ Козлодуй направени от американци ще струват 15 милиарда минимум щото те не дават твърда цена,а само минимална,а може да се окаже ,че ще струват и 20 или 25

76

Пак по опорката?

преди 6 дни

До Зозо: Зозо, твоята п'ростотия не е нещо ново. Лошото е, че ще се окажеш прав. При толкова п'родажници сред нашите политици наистина не можем да се извадим от калта. Има доказана връзка между липсата на суверенитет и вредните за България икономически решения. На ниското магаре всеки се качва.

75

До Зозо

преди 6 дни

хубаво е да разгледаш площадката на Белене (вижда се и на мапс-а) преди да говориш небивалици.... там само трябваше да се сглобят реакторите и да тръгне....ама хамериканския господар каза НЕ....

74

Ze nigmar

преди 6 дни

Българофигоните що ревнахте?...:)))

73

Зозо

преди 6 дни

Другари, имате много поздрави от фалшивият Путин :))))))))))))) Забравете за БелеНЕ. Ще се строят два реактора в Козлодуй от Хюндай. Въпросът е приключен. Остава ви да плачете по форумите :))))))))))))))))))))))) И БСП урме :)))))))))))

72

До 69

преди 6 дни

Значи Украйна е трябвало да изчезне няколко пъти поне до сега

71

Анонимен

преди 6 дни

Те АЕЦ не могат да обгрижат, гледат го като кола, която могат да прехвърлят на газ. Ние за оборудване говорим. Името си на български не могат да напишат правилно , но раздават и подаряват без пари. Да ме им е бащиния

70

До Зозо

преди 6 дни

Ама ти можеш ли да смяташ,а май не можеш и да мислиш

69

вие си ги избрахте

преди 6 дни

кевър ще сезира НС, че трябва спешна актуализация на цената на тока от 1 юли, защото следва внос мноого дълго време..... благодарете на атлантическите партии.

68

Херфлик

преди 6 дни

За намаляването на избирателите на БСП пряко е виновна Корнелия. Те са предимно възрастни хора , а тя всяка година ги караше да изкачват баирите на Бузлуджа. И по голямата част от тях не издържаха и си заминаха за винаги.

67

Анонимен

преди 6 дни

Как може някой да предпочита евтин реактор? Евтиното винаги гърми по-бързо и по-силно. Съвсем ще "светнем" за дълги години наред