46

Анонимен

преди 6 дни

Ами защото,не е той човека,които трябва да отиде,за тая работа си има военен министър,а то не го е назначавал ,а ония дето тръгнаха да променят конструкцията седнали в скута на Шиши да пият мазно турско кафе

45

Анонимен

преди 6 дни

Преди да продължи да поучава другите как да подават оставки, ББ да даде личен пример. "Благодарение" на неговата и ГЕРБ-ерска експертиза твърдо и стабилно Бг е на последни места не само в Европа, а някъде след страни от Третия свят. Дали психиатрите ще ни обяснят как лидер, роб на безбройните си пороци, от петилетки ни върти на шиш?

44

Баце,

преди 6 дни

Ти прати държавата в хаос.Оети пореден път не можеш да съставиш правителство.Не докосвай с мръсните си ръце София.Искаш да създадеш хаос и тук.Но приятелите то от ДПС нямат думата в София.

43

бай Гошо

преди 6 дни

да де, ама кучето, когато е пред камината, като че ли май не го охраняват снайперисти

42

Анонимен

преди 6 дни

Отива Бойко във Вашингтон и отива до Белия дом. Звъни на звънеца и му отваря американския президент. Боко вика:"Минавам от тук и реших да се отбия да пия кафе. Нали знаеш, че винаги когато съм тука и минавам да се видим."

41

Анонимен

преди 6 дни

"Къде са 8-те милиона, ПАРИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ" - Ох ... те да бяха милиона :(

40

Анонимен

преди 6 дни

Радев е президент на България в НАТО сме от 20 години и така ще си остане или взема пример от онези така наречени саботьорски партийки в парламента как така нали е избран да работи за България

39

Галя от EmbassyTO

преди 6 дни

То ще си покаже , тик вуне. Много е лошо когато няма друг избор . Стане ли на война и смърт. Става . Хубаво.

38

Анонимен

преди 6 дни

ОТказа се, защото сегашният курс на НАТО не осттавя на България полезни ходове. Директне конфликт с Русия, какво ще значи? Или ядрено унищожение, където ние ще сме първите, да гризнем дръвцето, защото нямам нито защита, нито може да отвърнем или конженционална война, където от бомабрдировки и арилерия, Стара планина, може и да бъде преименувана на Нова долина.

37

Анонимен

преди 6 дни

Тиквата беше коминочистач на янките, затова все за камината в Белия дом бълнува, що сажди почисти

36

ПЕТKO KATЪPA

преди 6 дни

Тя и Моника Люински пред камината....Дали е случайност?

35

В Румъния за НАТО

преди 6 дни

Румънският сенатор Диана Сошоака, говорейки на парламентарно заседание, поиска преразглеждане на участието на страната в НАТО и национален референдум по този въпрос. Сенаторът в доклада си също осъди неоколониалната политика на Съединените щати, като каза, че намесата в делата на Украйна доведе до ескалация на конфликта с Русия и създаването на заплаха за цяла Европа.

34

Анонимен

преди 6 дни

Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян

33

До 32

преди 6 дни

Що за глупости?! В кое посолство си пиеше кафето?

32

Анонимен

преди 6 дни

До Малко за политика, к.5 Та в НС са Боби Б., намагнитеният Делян с ЮЗУ-образованието, Про100 Киро, Кокорчо, Генералчето педя човек, богослова-шмекер Данчо Ц. и още двеста ментарджии като тях!

31

Винаги бил вБелиядом

преди 6 дни

Тогава винаги си бил в Белия дом, защото още не беше построил Кремълския поток, я *** сега, там ще те посрещнат като руски шпионин.

30

Зозо

преди 6 дни

Боци премиер. Другите са гола вода. Вчерашни пишлeгapи.

29

Анонимен

преди 6 дни

Ти като се пишеш православен, въпреки че си атеист, що требваше папата да те гали по главата мен, нали има разрив в отношенията между православната и католическата църква :))) За ефките е ясно, направи цирка както винаги :))

28

Анонимен

преди 6 дни

Ехх тая камина в белия дом.Голям родолюбец си баце,мяма що !

27

Анонимен

преди 6 дни

Радев е с доказан черкезко азерски черти от Кавказ.