54

Ветроход

преди 6 дни

Браво, чак сега "откриха Америка", много странно, макар че не, ако до вчера пендосите и цялата "демократична" част на планетата вярваха, че дядо Бидон не е просто старчьок в ролята на президент, значи те са в състояние на масова хипноза, което се използва и в Украйна.

53

Анонимен

преди 6 дни

Чак пък "господ да пази америка". Нещо много се изживявате като добри "американци". Не си гледате българската земя, не уважавате комшията си който е българин, седнали да ми реват за Америка. Няма да стане възрожденци от вас, ще продадете и малкото останало.

52

Демократ

преди 6 дни

Много показателно беше, че Байдън беше със синя вратовръзка, а Тръмп с червена.

51

Анонимен

преди 6 дни

Хм... вие пък да не си мислите, че от Байдън зависеше нещо през мандата му? Той само подписваше готови решения, взети от военно-промишления комплекс и еврейското лоби. То винаги си е било така в САЩ, де... Американците имаха навремето един свестен президент и си го убиха.

50

Анонимен

преди 6 дни

Прочетете за Клаус Шваб и ще ви се изясни положението Това което се случва е параван ,за това което предстои,стягайте гащите ,защото хич няма да ви хареса

49

Анонимен

преди 6 дни

Дали да не пуснат Кенеди джуниър, ими е твърде млад ?

48

Анонимен

преди 6 дни

Човекът си е на възраст. За ръководител на държава от подобен калибър си трябва енергичен зрял човек. Тръмп и той не е цвете де.

47

БАНко

преди 6 дни

CNN - ПРОУЧВАНЕ : ,, ДЖО БАЙДЪН ЗАГУБИ ОЩЕ 10 % ОТ ПОДКРЕПАТА СИ СЛЕД ТОЗИ ДЕБАТ " !!! ДЕМОКРАТИТЕ ТЪРСЯТ НОВ КАНДИДАТ !!!

46

Валерия

преди 6 дни

Майтап, сега Тръмп ще го съдят эа убийство на възрастния гражданин Джо!!! Направо го срина а Байдън не можа да свърже едно изречение беше в най неадекватната си форма!!!!

45

Анонимен

преди 6 дни

До 47 все едно па някой ти каза ,че сме подписали пандемичното споразумение ,ако чакаш да чуеш нещо от някой ,в грешка си

44

Анонимен

преди 6 дни

Не знам за вас, но мен лично доста ме интересува какво пише в "рамката" на България за Украйна? Важно е да се знаят тези неща! Радев хубаво отказа да поеме отговорност за това, но поне да беше казал какво пише в този документ и какви са нашите намерения.

43

Секуро

преди 6 дни

До 5ти каква е разликата в Русия със останалия свят ? Да не би Путин,да не би в Русия да няма дигитална валута или не подкрепиха СЗО ? Вземи се ограмоти и ще разбереш как всички лидери са от един калъп направени

42

Анонимен

преди 6 дни

Общо взето възрастта не е порок стига да не си изкукуригал.

41

Анонимен

преди 6 дни

До 38,На кой му пука? Ти американски гражданин ли си?

40

БАНко

преди 6 дни

НАТООВЦЕ , ЗАГЛАВИЕТО НЕ ВИ ЛИ СТИГА ,, БАЙДЪН Е КАТАСТРОФА ....." ???? И ОЩЕ ОТ ТРЪМП ,,ВСЕКИ ПЪТ ЗЕЛЕНСКИ СИ ТРЪГВАШЕ ОТ ТУК С 60 МИЛИАРДА , ПОВЕЧЕ ОТ 200 МИЛИАРДА ОТ НАШИТЕ ПАРИ" !!!

39

666

преди 6 дни

браво на американците, удариха дъното. президент ще им бъде или откачен или дементен старец. ха честито!

38

Анонимен

преди 6 дни

Тръмп лъжел, то пък все едно Байдън не лъже на всяко изречение :) И двамата яко лъжат, всеки политик явяващ се на избори е патологичен лъжец.

37

Анонимен

преди 6 дни

Коментари под дебата: "Това е насилие над възрастни хора" "Срамно е за Америка Байдън да е лице на нацията" "Не можем все да го крием в мазето" Тръмп пък каза, че по времето на Байдън стоки от магазина за 100 $ са станали 120$, с което предизика искрен смях и въпроси къде е този магазин, за да пазаруват хората от него, защото увеличението е много по-голямо. Общо взето все едно гледах дебат на Бойко с Кирчо, а инфлацията е 3% ... :)

36

FMC

преди 6 дни

А защо демократите не извадиха друг кандидат? Аз още държа на предположението си, че чакаха Байдън да умре докато е президент, за да се наместят други хорв. Вероятно такава е и целта при втория мандат. Стига да спечели. Подозирам, че Тръмп няма да спечели, ще бъде разкаран. Поне до последно ще се опитват да го премахнат.

35

Анонимен

преди 6 дни

"Eкспрезидентът се е научил да контролира темперамента си, защото не си е изпуснал нервите." Хахаха, тея сериозно ли? Докато единият говореше, изключваха микрофона на другия. Това е такъв срам, че няма накъде. Но спокойно и тук скоро ще "вдигнем" нивото. Все пак доста подражатели има в БГ.