75

Българин

преди 6 дни

До Анонимен 67 От всички точно европейците имат нужда от защита от руския фашизъм и това не е било НИКОГА по-ОЧЕВИДНО отколкото откакто Русия нападна Украйна.

74

Подлодял Гилаб

преди 6 дни

Гълъб flashbacks...

73

WOOOOWWW!!!!

преди 6 дни

Тоя пич пращи от интелект. Вече започвам да се чудя кой е по-умен - Гълъба или Главчо

72

?!?

преди 6 дни

По хубаво от тава, че Разединителят на нацията абдикира,- няма!

71

Военолюбец

преди 6 дни

Нали постоянно питате как да се отървем от копейките? Ами украинците са го измислили. Униформата, каската, пушката и бягай да се биеш срещу твоите "братушки", хахахха. Аз съм За и тук да го направим така.

70

Бонго Бонго

преди 6 дни

Сега Румен изложи за пореден път България.И Бойко знаеше, че тоз буйрсук ще реагира така, затова го подкрепи за срещата в НАТО ха ха хааа голям сеир ей румба ич та няма борсук

69

Ббб

преди 6 дни

:))) много е готин..

68

Хах

преди 6 дни

Главчев и да не застояваш много в САЩ, че да не вземат да ти дадат и някоя друга длъжност, за която да няма кой да я оглави. Щото гледам, че нещо патриарх не ще никой да става, та не знам....изглежда и там няма да има кой?

67

Иванов

преди 6 дни

На масата имало един стол за България! Какво им пречи, да седнат двамата?

66

Анонимен

преди 6 дни

61 Майната му на НАТОТО!-:) Яде ли се,пие ли се?? Нищо! Едно Голямо Нищо в Европа! 35 години се чудя,как го Допуснаха това Европейците???? И никой,ама Никой Не може да ми Отговори!!!

65

Нане

преди 6 дни

Президента ме изкефи, как го наби на главанак атлантидустанците в България.... Да свиква Национален Сбор, кат Главнокомандващ и да ги почваме.... ===)))

64

Анонимен

преди 6 дни

Празноглавчев, за съжаление не е разбрал, че не води делегации, а води България. Арестувайте този Борисов най накрая за да тръгне България напред. Ние не сме държава на двама осъдени страхливци и тяхните любовници, а сме държава на 5 милиона български граждани

63

Анонимен

преди 6 дни

Да публикуват позицията! Щом я крият, значи има нещо, което не е за казване за пред хората! Много подло, тайничко, зад гърба на народа, но после ние ще им сърбаме попарата!

62

Анонимен

преди 6 дни

Варя си аз по улицата и ко да гледам . Аааа !!! Десет бона заплата !!! И понеже нямаше кой да ги земе боко ме нави да ги зема че да остане властта в герб и да не го съдят . Те така с постовете у ,,родината,, Аз не исках ама боко и ПП промениха конституцията та да може герб да заграби властта без избори . Еми навиха *** щото нямаше кой . Те така я написаха новата конституция че да няма кой :)))

61

Анонимен

преди 6 дни

Благодарение на мъдрия български нардо, властта в България се въргаля по улицата..за радост на всеки с мания за Величие

60

Анонимен

преди 6 дни

Супер отношение към НАТО. Кой казва няма Кой.

59

Защо няма кой

преди 6 дни

Главчев, няма кой защото бащата и майката на Конституцията и видя сметката пиейки мазно турско кафе в скута на Пеевски! И не се оправдавай с "няма кой"! Можеше да откажеш като останалите, обаче стиска ли ти да се опълчиш на Боко? Той така забрани и на шефа на парламента , каза, не го давам и толкоз! Главчев ще е и край, а ти хъката-мъката прие!

58

някой си

преди 6 дни

Аз като редови българин съм притеснен също като Радев защото знаем че на срещата Нато ще се опита да ни вкара в война.Щом Главчев не е притеснен от това - значи това не е нашия човек и той не трябва да бъде начело.Защото това още повече ще съсипе България.

57

Анонимен

преди 6 дни

Ха ха.

56

Анонимен

преди 6 дни

Предстоят епохални събития. Евроатлантиците ще тръгват на война. Напред, орели, напред! До край за Блек Рок, Вингард и Монсанто!