306

Анонимен

преди 6 дни

Путин вече си има севернокорейци за фронта? Кои ще бъдат западните севернокорейци? Някои от по-бедняшките членове на НАТО.

305

Кан

преди 6 дни

След варварската война и убийствата на православни християни от страна на Русия. Не мога да нарека руснаците. - братя. Ние не убиван православни има си дипломация за мир. Колкото и западни страни да има. Русия убива православието. И за жалост получава въздигне на ислямизма в Дагестан за сега а къде още ще видим. Тогава ще им трябват тези Украински войници, който сега избиват и умират с тях. Тя глупостта на ллуллипитите е безгранична.

304

Стилиян

преди 6 дни

От кога стана лошо да имаш собствено мнение? Явно продължаваме с КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН само че с европейска музика. Президента има мнение и си го отстоява няма нищо лошо в това, даже е похвално. А тия дето са съгласни с всичко наложени от ЕС могат или да отиват да робуват в Европа и да викат колко е хубаво или да подкрепят Ускрайнистан ама от фронта.

303

РАДЕВ КАЖИ

преди 6 дни

КАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ АНГАЖИМЕНТИ КЪМ УКРАЙНА ИСКАТ ОТ НАС НАТОВЦИ !

302

Анонимен

преди 6 дни

Американският кавал издиша от всички страни, даже не знам, как ще се срещне на дебата с Тръмп.

301

абе

преди 6 дни

като гледам тука, много народ има огромно желание да се бие в украина с "братята" си укрофашисти!...айде, заминавайте...

300

анонимен

преди 6 дни

браво г-н президент - това показва че народа ни е винаги с БРАТСКА РУСИЯ!

299

?!?

преди 6 дни

От Кремъл активират всички бушони , който могат! Нашия паллякк не прави изключение. Задействаха саботажите в отделните страни - доколкото им останаха силите за саботажи .За жалост в България с силни. Какво идва и колко ще ритат предстои да видим. Но запада трябва да знае , че една гнидда колкото по Душко я оставиш да живее тя винаги се превръща във въшка. Радев е равно на Г Димитров без компромис в истината на това твърдение. И всеки да знае, че да защитаваш България каквато я искаш струва живот

298

Анонимен

преди 6 дни

Редно ли е служебно правителство да поема допълнителни ангажименти? Затова ли Главчев вдигна толкова много шум, че чак занимаваше НС кой да ходи на тази среща на върха. Сега мълчи и не дискутира в НС какви допълнителни ангажименти е обещал.

297

Анонимен

преди 6 дни

1. Да си дадем белите *** в името на войната! 2. Да не воюваме но с чужди ръце! Това е накратко позицията на евроатлантиците! Като искате война обявете я а не се крийте зад нечии деца!

296

Анонимен

преди 6 дни

Пред ненужния фигурант и руски кавал , Радев има две възможности : да влезе в лудница ,или да отиде на село !!!

295

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 293 Ако имаш малко акъл ,ще разбереш колко си пр ост

294

Анонимен

преди 6 дни

Зеленко да изпрати 300 укро неереза на Олимпиадата в Париж, така ще спаси генофонда. Аферим.

293

Анонимен

преди 6 дни

Радев ,Копейкин и глупакът Цончо ,са заминали за Русия с микробус пълен с туби бензин ..В Русия няма бензин и това е благородна постъпка на тримата русофляци ...Те призовават платените от руското посолство русо.сифилистици, да последват примера им ....

292

Анонимен

преди 6 дни

До БГ АРМИЯТА Хихи. Ти нямаш и представа ккво има БГ армията.

291

Българин

преди 6 дни

До до Българин "Имаше една държава, казваше се Югославия..., една друга - Либия, след това Сирия...., а преди нея Ирак, Авганистан. И къде беше "Международното право"???" Точно заради нарушенията на международното право се наложи намеса в тези държави.

290

БГ АРМИЯТА

преди 6 дни

НЯМА ВЕЧЕ НИКАКВИ БОЕПРИПАСИ > ВСИЧКО Е ПОДАРЕНО НА УКРАЙНА

289

ОТ ЩАБА НА НАТО

преди 6 дни

ДОПЪЛИТЕЛНИТЕ АНГАЖИМЕНТИ НА БГ КЪМ УКРАЙНА СА > ЖЕНИТЕ ДА ДАДАТ ПРЕДНИЦИТЕ СИ, А МЪЖЕТЕ ЗАД-НИЦИТЕ СИ

288

ИМАМ САМО 1 ВЪПРОС

преди 6 дни

КАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ АНГАЖИМЕНТИ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ БГ КЪМ УКРАЙНА ?

287

Анонимен

преди 6 дни

Укрлайна аут от Ефропското на футболери више! Не *** сунце, не *** суинце - Йоойьой, Йоойьой, не *** Укра , не *** Укра - Йоойьой, Йоойьой ...