34

Майора

преди 6 дни

Жалкото е мис Бони че сте правна нула и не знаете че решенията на ВАС се изпълняват незабавно и не се коментират! Така че бъдете добри да възстановите нещата и платите за безумията си!

33

Анонимен

преди 6 дни

За да няма проблеми и с тоя булевард , мисля че трябва да бъде затворен напълно !Иначе винаги , каквото и да направиш , 50 % , ще бъдат на обратното мнение ... Искаме дани е хубаво , ама да не се случва нищо ,.. ВЕРНО ЛИ ВЕ ???

32

Kuncho

преди 6 дни

Дали интервюиралите го журналисти се сетиха да го питат как е Брендо е влязъл в България или са били само на PR мероприятие, където такива неудобни въпроси не се задават!?

31

Анонимен

преди 6 дни

Калин , е ''КАЛИНКА'' от герб , и с това му свРъшва автобиографията !

30

Анонимен

преди 6 дни

На сбъркан булевард Брендо му пречи

29

Анонимен

преди 6 дни

Обикновено държавните институции , изкарват ВСИЧКО за всеки престъпник , след като бъде погребан ,... ама ОТ - ДО !Не се ли вижда до сега , на ПРАКТИКА за толкова години ???

28

До23

преди 6 дни

Именно изкуствен проблем! Разваляш широк булевард заради две велоалеи ,по които никой не кара! Забелязах колоездачи да карат директно по тясното платно! Пуснете каруци по велоалеите ! Хем ромите ще почистят и центъра на града

27

Анонимен

преди 6 дни

БОЛШИНСТВОТО ОБЩИНАРИ ОТ ГЕРБ , РЕШАВАТ ВСИЧКО , А НЕ КМЕТА !Когато на времето Бойко беше кмет , така казваше : ''ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ , А НЕ ОТ КМЕТА '' ... А ДЕ !

26

aa

преди 6 дни

е нема па, рече борката бонев и се фръцна като пошляпната млада кифла с пресни джуки

25

Анонимен

преди 6 дни

Абе вкарайте го в затвора това нещо Б.Бонев и го окъпете ,че мирише вече около него

24

Анонимен

преди 6 дни

Кога ще каже министъра как Брендо е стигнал до затвора? Защо нито един журналист не го попита това?

23

Анонимен

преди 6 дни

Не могат да се разберат за една улица, а хора биват пребивани и прегазвани и убивани по пътищата. Един човек , който е издирван от няколко държави, спокойно стигна до затвора и си избра България! Как може група хора(над 15) да пребиват един човек и началник на полиция да ги нарича почтени хора?Как някой ще кара с над 200 км. в населени място и ще се снима сам и ще публикува това в интернет и ще е на свобода? Много въпроси важни за живота за всеки българин, а тези създават изкуствени проблеми!

22

Анонимен

преди 6 дни

Ами къде розовите ще си карат колелетата без седалки?

21

Анонимен

преди 6 дни

Това добре! Но министъра да каже как Брендо стига до затвора? Само за ваша информация Брендо беше издиран години наред!

20

Краят на спаси....

преди 6 дни

Уморихме се от този скандал.Толкова ли са *** от Спаси....че не разбират - този скандал е краят на присъствието им в политиката.Трудно се понасят нагли играчи силово налагащи вижданията си над мнозинството.

19

Анонимен

преди 6 дни

А бе Денков чул ли си българската поговорка "храни куче да те лае". Вие загубихте 300 000 гласа главно ,защото скрихте от тези които гласуваха за вас колко министри и зам министри са всъщност гербави и предложени от Банкя, като тази нечистоплътна личност Стоянов, защо казвахте че е сами Габриел? Защо не си подаде оставка веднага след като ГЕРБ-ДПС отказаха да го сменят, след като би хора в София? ЗАЩО? За това ГЕРБ-ДПС сега ви го връщат,защото им клекнахте.

18

Алекс

преди 6 дни

Не се изпълнява съдебно решение.Какво следва? Арест,прокурор,затвор.

17

Анонимен

преди 6 дни

Калин Стоянов е милиционер. Проблема е че в БГ всички са роднина-милиционер-роднина-милиционер

16

Анонимен

преди 6 дни

Ходи си на село,мякащ индивид не се ли усещаш колко си жалък и смешен..

15

До Анонимен 5

преди 6 дни

Кои мошеници - Герберастите , чиито представител е корумпето Калинчо Стоянов Калинката ли ? Докато тази *** герберастка пaпла4 не напълни затворите нищо няма да се промени в България.