540

Анонимен

преди 6 дни

Както винаги- заглавие с пропаганден характер. Освен това не съм чул някой да сключва договор за обещание!? Ама щом така казвате... Целия свят от 32 щатски колонии, именувани като най-мощните икономики и армии в Галактиката не успяват вече трета година да поставят на колене феодалната Русия! Освен това Русия е подпомагана от лицемерите от ЕС-да сте чули, че си продължават доставките на газ за ЕС? Знам, че боли, но е така! Факт!

539

Анонимен

преди 6 дни

Ми ши *** ми, дори от банката на БРИКС му отказаха заем. Коги си голташка икономика така става. Само кАпейките го възхваляват ама и една дори и опит не прави да се премести в пРосията, всичко иска в ЕС. Даже и оная кАпейка Волгин отиде в Брюксел къде дават евраци. Що не отиде в Казан примерно да му дават копейки?

538

Ние го можем!

преди 6 дни

бием цялото НАТО през проксито му! 32 страни и десетина колонии срещу нас и НИЩО не могат да направят! - "оплакал" се Путин! :)

537

май не се оплаква

преди 6 дни

само констатира лъжливата природа на западните "партньори".

536

САТАНАТА

преди 6 дни

420 млрд.мутантий извънредна помощ за руската икономика !

535

Инж+

преди 6 дни

Китай ги изсмуква като ***. Скоро ще си отреже половината от "тортата"!!!

534

Тиква

преди 6 дни

До 607,грешите Господине, имам много познати,развиваха бизнеса тук в София, Варна ,започнаха да ги изнудват гербисти, хората продадоха всичко,заминаха за Испания и Австрия,в Европа пак на ново,но и там има специални хора от които трябва да имаш благословение, иначе няма да ти даде никой, да се развиваш, всичко се върти от определени хора, Нацюгите.

533

Анонимен

преди 6 дни

До Кравар Евроатлантик - Човек, който живее зле заради собствената си нек_адърност и отново заради собствената си нек_адърност не може да осъзнае, че не демокрацията, а той самият си е виновен. Сега никой не те спира да работиш в който град или държава от ЕС пожелаеш. Никой не те спира да развиваш собствен бизнес и докато той е с под един милион оборот годишно, даже и му_трите няма да се занимават с теб, а това е достатъчно за нормално съществуване. Да обаче се иска акъл и труд,а не мръ_нкане!

532

Кравар Евроатлантик

преди 6 дни

Що е то - пие Кока Кола, иска да кара Мерцедес, иска пералня, говори по Айфон и ползва Макбук, а казва че много мрази...Запада.

531

Анонимен

преди 6 дни

До До 610 от 610 "Е на това демокрация ли казваш няколко евро слуги е подчиняват на администрацията на Бидона" - Идеална демокрация никога е нямало и никога няма да има, защото идеални хора няма. В Древна Елада демокрацията е била само за определени хора, а останалите са били ро_би. Обаче със сигурност предпочитам тази система, отколкото предишната или пък случващото се в Русия, СК, Иран, Китай и подобни. Оплаквате се, че нашето не е демокрация, а не казвате нищо за руската. Там демокрация ли е?

530

Тиква

преди 6 дни

Вчера беше потопен кораба на НАТО,в черно море,със амуниции и ракети на борда, Защо Днес мълчи., защото укропите и нацюгите подкрепяни от урсули и другите отпадъци от евраГейци.

529

Анонимен

преди 6 дни

От служебното/_Герб насам писането и четенето по форумите се обезсмисли защото сорросоидите получиха крила фалшифицират и манипулират. Озлобени са.

528

Анонимен

преди 6 дни

Свалили са и разузнавателния задокеански самолет направлявал атаките срещу семейния плаж в Севастопол.

527

Анонимен

преди 6 дни

Първобитната руска армия ,още мърда и бере душа ..Да ти унищожат всички танкове и кораби .Да ти отстрелят 400 000 руснаци и да продължаваш ,да викаш " НАПРЕД " , може само чисто лудия ,,*** из.род - Путин !!

526

Censura

преди 6 дни

Защо нашите крият че руснаците са унищожили три системи Хаймърс със по 10 човека чужд персонал (американци) на всяка?

525

Анонимен

преди 6 дни

Спонсора защо непрекъснато вдига цените. Не му харесват резултатите от първенството и си го изкарва на клиентите.

524

Анонимен

преди 6 дни

И в Италия всички медии съобщиха, че руснаците са унищожили три установки Хаймърс и около трийсетина американци.

523

До 617

преди 6 дни

Е те са ясни,ама си въобразяват,че тия номера не са ни ясни

522

Глупаво заглавие

преди 6 дни

Какво казва Путин на руснаците: Трябва да разчитаме само на себе си. И е прав. А руската армия беше пред Киев и пак ще бъде.

521

Анонимен

преди 6 дни

До 620 За това ли хамеркамци му звънят като усетят дебелия