64

657

преди 6 дни

Не е сериозно бре кЕне*,само толкова ли отпускат сащисаните.Затова ,че е българка и е по-умна от тебе и за 10млн.гущера никой няма да я предаде.

63

Анонимен

преди 6 дни

Путин е Ружа, с пластична операция! Искам си петте милиона!

62

ФАЩ

преди 6 дни

САЩ - световният агресор. Именно те подпалиха касапницата в Украйна. Тогава САЩ атакува едновременно Русия по две направления - Сирия и Украйна, където са най-важните руски военноморски бази - Севастопол и Латакия

61

ментета

преди 6 дни

този вярва ли си че някаква българка ще ходи да менти арапи за милиарди и че някой че и верва. на такива като нея там им се тропат в бюстието и на лицето и им хвърлят по една стотачка. тази е просто лице и зад нея са една кохорта западноевропейски измамници и агенти на кой знае кого - франция, лихтенщайн, швейцария. тази даже среща в банка няма да и направят камоли да и прехвърлят 7 цифрени суми.

60

Анонимен

преди 6 дни

Само с информация не става. Иска се доказателства и акъл.

59

Анонимен

преди 6 дни

Да не се окаже, че тя е Мата Хари LOL

58

Анонимен

преди 6 дни

Никой няма да я изпее и после да го гръмнат. Тея се излагат

57

Анонимен

преди 6 дни

Хамериканците не дават така лесно пари. Ще иде някой с информация и после ще го приберат и него безследно в гуантанамо.

56

Анонимен

преди 6 дни

Сигурно мислят, че е в България както Брендо от две години се е върнал и никой не знаел. Как няма да има земетресения. Всички копаят биткойни! То не може така да си копаеш и да няма последици!

55

Анонимен

преди 6 дни

Има непотвърдена официално информация, че тзаи нощ над Черно море американски разузнава5елен дрон. летящ на голяма височина, е претърпял авария. Също тази нощ по потвърдена официално информация се е проел телефонен разговор между военните министри на САЩ и Русия по американска инициатива. Днес има досега унищожеи три устанивки за изстрелване на Хаймарс, включително американския им персонал.

54

Ze nigmar

преди 6 дни

Да не е в Банкя...:)))

53

Анонимен

преди 6 дни

Хора, сега минавам покрай посолството и гледам опашка от над 50 човека от различна възраст. Питам какво става тука? Да не дават вече Зелена карта? Те викат не, бе - дават по 5 милиона награда за информация. Една майка с бебе в количка дори държеше разпечатани листове с адреси или не видях точно, но сякаш беше Лена. Сигурно от Гугъл свалят данни както винаги.

52

Анонимен

преди 6 дни

Ружа вече не е Ружа , а Галя !

51

Анонимен

преди 6 дни

На морето няма почти никакви туристи. За първи път виждам Слънчев Бряг толкова празен и Явно сезона върви към провал. Ще са доволни ако ако успеят да избият сметките и заплатите.

50

Анонимен

преди 6 дни

ВСС !Свалихме Каскета , но главата си остана същата !

49

Анонимен

преди 6 дни

Труп на аташе от посолството на САЩ в Киев е бил намерен тази нощ в стая в хотел Хилтон, съобщава украинското издание "Страна",не са открити следи от насилие, бил имал висок холестерол.

48

Анонимен

преди 6 дни

Току-що прочетох на децата "Островът на съкровищата. Та ако г-н посланикът се интересува къде е съкровището на Флинт, имам информация и карта. Но ще трябва да се върне на о-в Хаити.

47

Анонимен

преди 6 дни

Нали и Брендо ''уШ'' го ''търсели'' !Всичко в България е пълна порнография !Не намирам термин , просто няма такъв , с който може да бъдат ОБИДЕНИ Бг-ПОЛИТИЦИТЕ ни !

46

Бочко

преди 6 дни

Подлизурското поведение на Сарафов е позор за държавата ни! Този човек, да има как, ще запълзи пред американеца!

45

Анонимен

преди 6 дни

Ружата е цветето на историческия парк. Там е пълно с ружи.