171

Анонимен

преди 6 дни

Тия Ловешки брадчеди, са се раЗправяли с шофьора таман по Ловешки! Да се издирят по ,записите и се закопчеят братчедите биячи! Има закони в тази държава. Хайде полицаите да си свършат работата!

170

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 164 - Тая фирма, да не е СИК, че да имаш хора, които са само шофьори, хора, които са само охранители и хора, които карат други да изчезват?

169

от БАН

преди 6 дни

Шефът на фурашките не видял побой във клипа. Видял закъсняла реакция на пътниците. Съд, затвор и глоба за тия лоши пътници. И обезщетения за ромченченцата.

168

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 165 - Само дето, има и силна полиция. Че ако няма ... нали се сещаш, че щом и детска учителка моеж, да си купи АR-15 ("цивилната" версия на M-4, М-15 и М-16), занчи вскеи може.

167

Анонимен

преди 6 дни

В автобуса повечето са деца! Има и малко жени!

166

Анонимен

преди 6 дни

Феновете на Слави Трифонов, Бойко и Пеевскк се бият помежду си!

165

Анонимен

преди 6 дни

Тия от автобуса защо са гледали, а не са помогнали на шофьора?!

164

Анонимен

преди 6 дни

Ако Софийянци и Пловдивчани бяха излезнали да гласуват, тези от малките населени места нямаше да влияят на изборите. В София живеят 1,2 милиона и в Пловдив наблизо 500 хиляди! На последните избори гласуваха близо 2 милиона! Сметнете! В малките места хората са недоразвити и се страхуват, понеже мислят че са зависими! Та промяната трябва да започне от големите градове! Не излизаш да гласуваш, защото си добре и не мислиш, че на теб подобно неща няма да ти се случи!Като ти се случи, вече ще е късно!

163

Ббб

преди 6 дни

Ако е разрешено носенето на оръжие, нямаше да е така..

162

Това е за протест

преди 6 дни

Ужас. Трябва рязка промяна в закона

161

Анонимен

преди 6 дни

Някой иска радикални мерки! Да беше излезнал да гласуваш! Сега Ще си остане същото! Ще Ви бият, убиват, прегазват , тормозят! За бога от над 20 години Ви управляват едни и същи и Вие ги избирате и искате Промяна? Няма как да стане!

160

Анонимен

преди 6 дни

Докато гласуват за герб и дпс може да бият хора по улицата няма проблеми!

159

Анонимен

преди 6 дни

Докато Ви управляват ДПС и ГЕРБ ще бъде така! Нас ни управляват едни и същи мутри от промените след комунизма! Рези които ни управляват са същите които наследиха комунистите! Няма как да се промени нещо в България, докато бивши агенти на ДС са на власт! ПП-ДБ искаха да направят промени, но Вие не им да дойте възможност! Сега се радвайте на Бойко, Пеевски и Слави Трифонов!

158

Анонимен

преди 6 дни

Не е работа на туристически шофьор да си проси боя от местните, той трябва да има маршрут и разписание, а за другото да отговаря фирмата.

157

Един Българин

преди 6 дни

Значи "бързо" са реагирали от 112 и полицията както винаги. Като са разпознали двама от участниците, то е ясно кои са всички останали "брат'чеди". Образувано е до съдебно и прокурорът ще каже че няма свидетели, няма доказателства и прочие като при мен за кражбата, а полицията ги назова с имената им и намерих вещите ми. То аман от "избиратели"!!!!!

156

Загрижен

преди 6 дни

Без радикални мерки възможно най-скоро всичко ще отиде по дяволите .И никой няма да е в безопасност

155

Анонимен

преди 6 дни

Те затова американците хосят и спят с оръжие, щото постоянн някой налита на бой или ти влиза в къщи.

154

Избирател

преди 6 дни

"Възражданееее", "Величиееее". Къде сте бееее?. Това е за овците, които гласуват за тях

153

Анонимен

преди 6 дни

До "Ювиги":)) - И аз това се чудя. По автобусите все гледам, едно мъже по 185 санта, 100+ кила, чист мускул, борци, каратисти, боксьори ... па седят и не мърдат .. А извинявай, бърках се - масово са пенсионери и разни ученици ...

152

Анонимен

преди 6 дни

Простотия балканска, примесена с руска