103

Анонимен

преди 1 седмица

в крайна сметка всички ние имаме избор, като не ни харесва един лекар, отиваме на друг, защо трябва с такива първобитни методи, ужас...

102

късмет

преди 1 седмица

Всичко е късмет в тоя живот!!!Един лекар може да те излекува и от най-сериозната болест, а друг може да те разболее още и вкара в гроба!!!

101

Анонимен

преди 1 седмица

Има истински лекари, има и търговци!!!

100

Анонимен

преди 1 седмица

Всяко стадо си има ***!!!

99

Лекарите

преди 1 седмица

не са богове, не знаят всичко и не могат да лекуват всички болести!!!Кога ще го разберете, селяни прости????

98

Анонимен

преди 1 седмица

Ако лекар умишлено остави мой близък роднина да умре защото не сме му дали достатъчно пари, ще го подпукам докато се изморя да млатя с ръце и крака. След като изляза от затвора ще направя много по-драстични неща на неговите деца - нека да разбере, че от грабените пари файда не е видял.

97

Анонимен

преди 1 седмица

Селяните и малцинствата завладяха държавата. Скоро и детектори за метал ще трябва да слагат по болниците.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Е, ако това, което стана с англичанина на клипа, стане с българин, какво да очакват. Хората отиват при тях за помощ, за здраве, не да се бият и воюват с тях.

95

Анонимен

преди 1 седмица

По време на ковид се видя що за стока са лекарите. Тук никой не се грижи за пациента, докторите пребягат за визитация да отчетат дейност, а сестрите гледат да си пийнат кафенето и да си побъбрят. В западните страни при пациентите има непрекъснато хора от персонала за да могат да следят състоянието постоянно и там се гледа цялостното състояние, а не само проблема за който е там. Не само лекарите са ниско платени, а 97% са така.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Такъв бабитски манталитет и през 90те нямаше даже. Едвали не, е оправдано да си агресивен към някого, ако се е провинил пред теб, и сега ще дискутираме, кога някой си заслужава боя. Това от масова липса а възпитание ли е? От долнопробни екшън филми ли е? От наркотици ли е?

93

Анонимен

преди 1 седмица

До Ха-ха-ха-ха-ха-ха Ето ти примерно си пример как за нищо не ставаш.

92

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 седмица

Огромна част от лекарите, които са останали в България или са пълни некадърници или са някакви касапи, които се интересуват единствено от парите и да станат мултимилионери. Умишлено не се допускат млади лекари да се развиват. Затова положението е плачевно. В интерес на истината кадри вече няма никъде освен в нищоправенето, лентяйството, държавните хайлази и мафиоти. След 20 години тук ще се създават легенди, че извънземни са ни направили язовирите защото няма да има нищо в провалената държава.

91

Карлуково

преди 1 седмица

Скоро ще ви внесем афгански доктори . Те са вежливи и ще ви изслушат. После може да отнесете някой токат в *** зелки, ама пак няма да ви дойде акъла.

90

До 40 Германец

преди 1 седмица

Казваш :майка ми е българка, а продължаваш :вие българите това, вие българите онова....... Значи лъжеш.......или *** не е българка, или наистина не си никакъв германец, а най вероятно си бг русофил....

89

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва да се реши най-накрая ще ни лекуват ли или са там за касиери, колко трябва да им плащаме, на ръка ли, заплати ли, здравна каса ли и ако не си вършат работа почват наказания най накрая и за тях. Обивняват пациентите а лекарите винаги ли са прави. Ами то илзиа че пациента има нищожни права и може и да го заколат или му убият инжекция да го ликвидират.

88

Факт

преди 1 седмица

Пробвайте да повикате Бърза помощ в София и засечете времето от вашето обаждане до пристигането на линейка. Под 50 минути не ви мърдат. Като накрая тъй наречената "линейка" всъщност е един празен бус с едно легло. А "екипът" се състои от шофьор и фелдшер и двамата старци. Факт потвърден от тях самите. Мога да представя дата и час на случката. И накрая жената почина разбира се. И това не е единственият случай. P.S. Скоростта с която се движеше беше...60 (шестдесет) километра в час. Цариградско.

87

Анонимен

преди 1 седмица

Лекарите са малко, повечето е бяла мафия.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Политиците ползват максимата разделяй и владей. Помежду си се караме , а за всичко са виновни 240 депутати.

85

Анонимен

преди 1 седмица

Кога ще има конференция за насилието над пациенти? Защо няма конференция за насилието над учители? Лекари и без това нямаме

84

120/80

преди 1 седмица

На един лекар точно щях да му измеря кръвното на врата и стана много вежлив. Изведнъж си спомни всичко което е учил..