47

Анонимен

преди 1 седмица

Дано на чичко Путин най сетне му дойде на ум че Киев трябва да гъбяса. Една сериозна ядрена бомба и да се свършва с тая черна дупка Украйна.

46

Боби

преди 1 седмица

До Българин МиГ-31БМ има 3 ракети опасни за Ф-16 Р-77, Р-31 и Р-37 последната с обсег 400км. Су-30СМ с ракети Р-27АЕ и Р-77, Су-35 с Ракети Р-27АЕ, Р-77 и Р-37. и накрая Су-57 с ракети РВВ-СД(модификация на Р-77) и РВВ-БД(Модификация на Р-37). Всички тези ракети имат съпоставим и по-голям обсег от АИМ-120С/Д на Ф-16. Да не забравяме С-400 ракети с обсег 250/400км стрелящи по външно целеуказване зад видимия хоризонт... Изобщо на Ф-16 няма никак да им е лесно.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Денацификацията на РуZия върви с пълна сила!

44

G.I. Joe

преди 1 седмица

Точно така трябва. Русия трябва да бъде денацифицирана и демилитаризирана!

43

Ред флег

преди 1 седмица

Бе, трябва да го спрат украинците този безумец и цялата му тайфа. Да млъкнат русофилите.Така ми е писнало и от партийни секретари и от мафиотски мутри, които като превземат властта и тотално се обезчовечават.

42

Анонимен

преди 1 седмица

разпраха им халките и на бг русофилята също

41

Анонимен

преди 1 седмица

Големите лъжи на зелето ,то в ЕС и сащ са му дали разрешение да лъже наляво и дясно ))а за русия има забрана и лунно затъмнение ,фашисти че умиргате бавно

40

Анонимен

преди 1 седмица

Ако Путин не се предаде на Зеленски и украинските войски, Русия я очаква пълна разруха и разпад !!! НЯМА ВРЕМЕ ...

39

СМЕХ....

преди 1 седмица

ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА ВЕЧЕ СЕ ДОСТАВЯТ ОТ Ю. КОРЕЯ И ЯПОНИЯ.....КИМЧО ШЕ МУ СЕ СПЕЧЕ ГОМНОТО.....ХАХАХА

38

Българин

преди 1 седмица

До 1 Мостът отдавна не е напълно функциониращ и украинците го знаят. Удрят здраво по истински важните съоръжения - тези за ПВО и наблюдение на въздушното пространство на Украйна. После ще дойдат Ф-16ките и полека лека "работата ще си отиде на бой".

37

УКРАЙНА

преди 1 седмица

няма как да удари склад за боеприпаси на руска територия, при положение, че изобщо не знае къде точно се намира този склад и какво има в него. ЯВНО УКРАЙНА ДЕЙСТВА ПО САТЕЛИТНИ СНИМКИ И КООРДИНАТИ, ДАДЕНИ И ОТ АМЕРИКА.

36

СМЕХ....

преди 1 седмица

АЙДЕ, КАЖЕТЕ ЧАО, И НА Т.Н.КОСМИЧЕСКИ ЦЕНТЪР В КРИМ НА РАШИСТИТЕ, ОТ КЪДЕТО СИ ВОДЕХА СПЪТНИЦИТЕ....ХАХАХА

35

Българин

преди 1 седмица

Ботокса си мислеше, че ще може да си влезе в Украйна и с минимални щети да си я "усвои" Зад него стоеше цялото оръжие на СССР и си мислеше, дори да загубим малко, голяма работа, това е нищо за нас. РЕАЛНОСТТА го удари с пълна сила - с всеки изминал ден това оръжие наследено от СССР се СТОПЯВА. Т-72, което беше основния боен танк на руската армия и съставляваше 80% от руските танкове вече е по-малко от 40% от танковете в руската армия. Познайте къде са останалите.

34

До 32

преди 1 седмица

Разбирам ненавистта спрямо американците или европейците, но да си затвориш очите и да кажеш, че Путин не е още по-зле и от тях, трябва да е някаква самозащитена реакция на мозъка. Искате си да вярваш в нещо по-добро, но такива няма!!

33

1

преди 1 седмица

Остава и мостът д аударят и съвсем ще им се стъжни на руснаците.

32

Казума

преди 1 седмица

До До 24Да бе и какви са им съюзниците? Една планина джендри от Толерантния Съюз и кръвопийците от Америка дето не им пука от нищо и спокоино си смазват военната индустрия с Украинска и Руска кръв да работи по плавно и да печели повече. С такива причтели за какво са ти варагове? Добре че имат комик за началник да гледа от добрата страна на нещата.

31

Пожарогасител

преди 1 седмица

Как харашо гарить.

30

Фън

преди 1 седмица

Да пускат геймърите, да им покажат как става. Страшно интелигентни хора има между тях. В Кремля обаче такива не се допускат :D

29

Анонимен

преди 1 седмица

МО и ГЩ на руската армия са за съд!!!! Как може на помалко от 100 км от ЛБС да имаш склад с боеприпаси без охрана и ПВО/ПРО, и средства за борба с вражески БПЛА??? За такива "пропуски" др. Сталин разстрелваше...

28

Майко

преди 1 седмица

Направо се потрисам като гледам колко хора не знаят какво се случва. Малко повечко трябва да се поинтересуват какви са световните тенденции и на къде отиват. Вече не сме 1990-та година...