135

...

преди 1 седмица

македонската "нация" е създадена 1957г с решение и заповед на ЦК на КПСС! от същата тази държава която сега путинофилите ни предават сега! Това е така за да има някакъв лост срещу Тито тогава! Тито в ония години клони към запада! Но нека "македонците" да кажат какъв по произход, народност и националност е Александър Македонски и после да питат целия останал свят историци и други! И дори само това ще докаже измисленоста на македонската "нация" и "народност"!

134

Анонимен

преди 1 седмица

Защо се страхувате от казаното от един Мицковски, който не е фактор, а поставя условия. Той продължава политиката на Груевски, когото международната общност толерира 10 години. Този дори няма да издържи една година. Очакваме реакция от САЩ и ЕС, за да предотвратим регресията и изолацията на страната и народа.

133

Анонимен

преди 1 седмица

Мицкоски сез аигра с евтин популизъм, за да вземе властта, но сам си сложи капана, защото с този популизъм няма да приемем РСМ в ЕС и на другите избори ще му бият шута същите, които гласуваха за него.

132

Анонимен

преди 1 седмица

Чака някой наш канадски простокирчо да му легне и да му клекне и да зарадва стопаните дето хич не им пука за нашата история и героите. Правилно се държим обрано и не истерясваме на сърбокомуниста Мицков!

131

Анонимен

преди 1 седмица

Както има държава Северна Корея, така има и Северна Македония. От РСМ да се пазят да не останат изолирани, като севернокорейците.

130

Анонимен

преди 1 седмица

Защо трябва България да поставя вето,като Северна Македония си е поставила сама автовето?Мицкоски надценява значимоста на СМ за НАТО и ЕС.Лъжите и обещанията му го докараха на власт и сега се опитва да изнудва с това,че трябва да изпълни нещо от обещанията си и да го представи като голяма победа пред избирателите си.Който си е надробил кашата,да си я сърба,още повече,че всичко това е правено умишлено,знаейки последствията и разчитайки на играта на жертва,която да събуди съжаление и снизхождение.

129

Анонимен

преди 1 седмица

Вътрешната Македоно-Одринска революционна организация(ВМОРО) е националноосвободителна организация на българите(!) в Османската империя. Организацията е активна в Солунския, Битолския, Скопския, Одринския и Цариградския вилает.

128

Анонимен

преди 1 седмица

като окъпеш севено македонец и изхвърлиш pomiata осатава чист БЪЛГАРИН

127

Анонимен

преди 1 седмица

Сега ще видим дали може да направи всички неща, които обеща.

126

Анонимен

преди 1 седмица

Мицковски, вие имате зор, ние нямаме! И фалшифицирана, сърбизирана история, също няма да приемем!

125

Крундел

преди 1 седмица

сръбо-руските проксита продължават да въртят номера, но така е добре, тамън и европейците да разберат за какви дървени глави иде реч...ес през крив макарон, даже е задължително тези 100 хиляди+ паспорта, дето са издадени на мЪнкедонци, които по документи са "българи", а реално викат "***-татари" - като изтекат да не се подновяват, нека се мотат из ес с мЪнкедонски паспорти...

124

ИЦо

преди 1 седмица

Много нагъл и той го знае. Целта му е ново вето, като така обслужва руските интереси да откъсне РСМ от ЕС. ЕС по геополитически причини може да иска РСМ в ЕС, но за нас това не трябва да е на всяка цена. ВЕТО за сърбоманските еничари. Ще поставяли условия, щели да преговарят ... смешки.. тая тяхната безсмислена държавица ще изчезне до 10-15г. След това може да си преговаряме с албанците ... а за сегашните сръбски роби там - никавки отстъпки повече!

123

Дедо Поп

преди 1 седмица

Тези не искат да влизат в Европа. На тях им прави кеф да създават проблеми със съседните страни . И без това Шкембе войвода ги зарина с български паспорти преди няколко години. Дори и роднините на тоя Мицковски имат БГ паспорти. За какво да се напъват толкова. България трябва да анулира всички паспорти дадени на македонските граждани и чак тогава ще имаме тяхното внимание. До тогава ще се правят на "голямата работа"...

122

Христо Христов

преди 1 седмица

До Анонимен/118 "До Христо Христов 3000 5000 10000 все тая" - Да, така е. И 10000 години евроатлантическа българия може да си иска нещо си. На никого не пречи.

121

Анонимен

преди 1 седмица

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ТИЯ КАТО РУСНАЦИТЕ НИ НАРИЧАТ ТАТАРИ!

120

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Македония доказа ,че е страна която не почита международните договори и като такава няма място в ЕС.Ние не губим нищо от това,да му мислят северно македонците.

119

Христо Христов

преди 1 седмица

До Този наред ли е ?/97 "Ако Европа искала Сев.Македония, трябвало да промени рамковия договор!" - естествено че е така. като искаш нещо, трябва да си платиш. Но де неграмотен про'с'так, гласуващ да го управляват чужденци срещу една МРЗ, да е способен да го вдене?!

118

Анонимен

преди 1 седмица

ЕТО ТОВА СА РУСКИТЕ КА ВАЛИ! НАВСЯКЪДЕ СА СЪЩИТЕ!

117

Анонимен

преди 1 седмица

ТОВА Е ПРОКСИТО НА СЪРБИЯ И МОСКВА В РСМ!

116

Анонимен

преди 1 седмица

Никой няма да се договаря със сърбомана Мицко Крстич.Вписването на българите в конституцията не е главното условие по пътя към ЕС.Това е само изпълнение на пътната карта,договорена и ратифицирана в двата парламента и одобрена от всичкити страни в ЕС. При неспазване на договореното,няма започване на преговори.Точка по въпроса.