17

вие си ги избрахте

преди 1 седмица

2008 г бвп на сащ и ес са равни и еднакви. Днес 35 процента разлика. Урсула и либерастите още не са дали отчет зашо, но й хората ги избират. Оплаквания в брюксел и нато. И на децата е ясно, че трябва да се правят неща обратното на досега! като се почне от санкциите

16

Анонимен

преди 1 седмица

Световните Билионери не обичат Милионерите, понеже Милионерите са творците на всичко - те са интелигенцията и аристокрацията. Когато в една държава е пълно с Милионери, средната класа е висока и държавата е на висока позиция и народа живее прекрасно. Понеже Билионерите не обичат Милионерите избират търтеите от даден народ и ги правят Милиционери, за да унищожават Средната Класа - Милионерите в държавата!Дойде СССР и унищожи Българските Ковбои, Интелигенция и Аристокрация!

15

Анонимен

преди 1 седмица

Еми щото са про сти и се водят по акъла на САЩ, които всъщност си гледат техните интереси. Няма мистерия тук. Давайте със санциите и зелените талибани напред, към победа :D

14

Европейци една ли

преди 1 седмица

Но българите със сигурност сме бедни като изключим разни мутри комунисти чИнгета и ДДС измамници чорбаджии робовладелци

13

Токмаков

преди 1 седмица

КОЛКО СА ПРОСТИ АМЕРИКАНЦИТЕ! вМЕСТО В БОГАТАТА РУСИЯ ОТИВАТ В БЕДНАТА ЗАКЪСАЛА И МИЗЕРНА ЕВРОПА. КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ. ВМЕСТО ДА ГЛЕДАТ СВЕТОВНИТЕ ИГРИ В КАЗАН ЩЕ СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО С ОЛИМПИАДАТА В ПАРИЖ.

12

Анонимен

преди 1 седмица

Европейците СА БЕДНИ! В сравнение със американците. Средната заплата в САЩ е около 2 пъти по висока от средната заплата в ЕС. В същото време цените на повечето неща в САЩ са по ниски. Някой неща даже са по евтини отколкото в България.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Човек се обърква кои са европейци. В САЩ са доста африканци а европейците там се считат пък за американци. А в Европа са също доста африканци които се мислата за европейци.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Богати американци няма . Те са богати или на дългове или на акции по борсите . Тръмп има дълг от 200 милиона към дойчебанк а Тайсън фалира с дълг над 20 милиона долара . Това за богатите американци може да е някой държавен служител от типа - Евродупитат . Така се получва че всички ,,богати бизнесмени,, накрая свършват в големи дългове заради конкуренцията на свободния пазар . Това е валидно за целия запад . Богати са само на дългове и накрая банката им взема всичко .

9

Кръчматъ

преди 1 седмица

А, Европейските Туристи не си ли задават въпроса: Кой ги направи бедни??? -)))

8

Анонимен

преди 1 седмица

Аз говоря много често с американци. Всички те ми казват, че искат да дойдат да живеят в Европа.

7

Анонимен

преди 1 седмица

Богати са американците колкото са работливи израелците по етнос в САЩ !

6

Анонимен

преди 1 седмица

Да верно в Ню Йорк са най-много милионерите. Но като цяло това си е платена публикация. Който е живял в САЩ и Европа, избира Европа. Дори много американци избират Европа пред САЩ.

5

Анонимен

преди 1 седмица

До Euro6 2. Тебе кво те яде ?

4

Анонимен

преди 1 седмица

Пълни глупости на търкалета.

3

Анонимен

преди 1 седмица

Може някои и да са богати, но са прости, *** и необразовани. Хабер си нямат от изкуство и култура. Във Флоренция най-интересното им е да хванат Давид за оная работа на площада.

2

Euro6

преди 1 седмица

Само нашите копейки се чувстват богати след подаянията им от руското посолство , за рашиста щом има водка и яка руска пропаганда той се чувства номер едно във вселената.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Да идат там да видят какво е сащ не са сащ отпреди 30 та дори 20 години сега бръснат на сухо с тъпо ножче