22

до7 за халки дик ли?

преди 1 седмица

в кръчмата. Дерат ги. Изнервят се:Там е евтино и порция стига за 2 и добре обслужват на същите цени но в евро и селфита са безплатни

21

Анонимен

преди 1 седмица

На свободната зона си забождам чадъра , това е по закон ! Ако някой ви направи забележка веднага позвънете на 112 и обясмете ситуацията . Има безплатни зони и никой не може нищо да ви каже .

20

Анонимен

преди 1 седмица

Не трябва да се бойкотира българското море , тъпите Български концесионери и израстъците им с заведенийца и чадърчета. Ползвайте само свободните зони и да фалирват. Купете си чадър , вземете си за пийване, има столчета, кутий за храна . Не е толкова сложно. Даже е по хубаво от някой да ти надува главата с музика и викове.

19

Анонимен

преди 1 седмица

До Учуден, че те по същият начин реват, че не им "дават" заплати, колко смятат ТЕ че трябва! Също реват, че цените "не са реални"(каквото и да значи това)..... изобщо мрънкалници до последно. И си прав! Платила и после реве, че било скъпо/..... Ами как да ѝ се помогне като е пр0стаа?

18

Анонимен

преди 1 седмица

Цените обявени, касов бон издават, проблемът е единствено в празната тиква тази патица.

17

Учуден

преди 1 седмица

Начиии като вземат да ми ревът колко им взели на плажа... Абе да не ти е бръкнал в джоба да ти ги вземе??? Доброволно ги платила после реве. На мен що никой не ми взима пари за сянка?

16

Анонимен

преди 1 седмица

Кога ще разберете, че частния бизнес не се контролира с оплаквания и мрънкане? Контролира се с ОТКАЗ да му ползваш услугите. Ползвайте свободните зони, носете си напитки в термоси, носете си домашна хубава храна и да дуууатт супата. На всякъде някакви мутрички взели сковали по една дървена колиба сложили 20 чадъра и искат да режат глави. Ами НЕ ГИ ползвайте. Аз и повечето приятели правим така вече. Докато не се съвземат.

15

Фънк

преди 1 седмица

30 лв за 2 шезлонга и чадър не е скъпо. По 15 лв на на човек излиза. Тия цени са от 10 години поне. Вие медиите само гледате да си създавате трафик понеже хората са щекотливи.

14

Смех

преди 1 седмица

Пичове, разберете, вие сте господари на парите си и решавате за какво и на кого да ги дадете. Щом още има хора, готови да плащат такива суми на тези главорези, това ще продължи. Пълен бойкот трябва. Поздтави от мекия безплатен шезлонг в Гърция, които осигурих на семейството си с консумация на две фрапета и два сока, пак под 30 лв.

13

Хахахахахахахахахаха

преди 1 седмица

Щом ѝ е скъпо да беше отишла на друго място. Хем е платила, хем не ѝ харесва.... Само не мога да разбера защо мрънка! Направо ми писна от мрънкала в тази държава!

12

popa ot razgrad

преди 1 седмица

от тази статия разбирам едно: държавата я няма...абсолютна безстопанственост и липса на какъвто и да е контрол...

11

Анонимен

преди 1 седмица

Имам чувството, че някои хора , умишлено правят така, че да изгонят туристите от българския плаж с цел да ги препратят към други места, надявам се, да не е вярно това за бележката, но в много държави чадърите и шезлонгите са безплатни или срещу купуване на напитки. А във Варненско , цените винаги са били по-високи от южното Черноморие, нямам представа защо.

10

Мда

преди 1 седмица

Мен по ме интерсува дойдоха ли роби от непал и бангладеж да бачкат - за благодарностКакво станаЩото явно бьлгарските са свьршили

9

до 5

преди 1 седмица

Всичко е точно.

8

Концесионер

преди 1 седмица

Да, но пък слънцето е без пари все още. Възползвайте се!

7

Анонимен

преди 1 седмица

Тръгват на почивка. Нервни. Шофират в задръствания, треперят, натискат клаксони, крещят. Готови да се бият. Пътуват за почивка. Стигат до плажа. Нервни. Дерат ги за чадър. Стават още по-интересни. Цял ден в главата им е тази цена, пишат по вестниците. Нервни, треперят. После същото в кръчмата. Дерат ги. Изнервят се. После пак шофиране... Бacи почивката! Що въобще са тръгнали на тази "почивка"?

6

Мен

преди 1 седмица

От южна България ходим в Гърция. По - близо, по- чисто и по- качествено.

5

Анонимен

преди 1 седмица

"На касовия бон се вижда, че за чадър с два шезлонга, жената е платила 30 лева" Ами вижда се само,че е платила 30лв за нещо наречено - ДПТ 03 :)))

4

Анонимен

преди 1 седмица

В Кранево как е сянката . Морето кристално чисто ли е ?

3

до 1

преди 1 седмица

Т.н свободна зона, не я чистят и е обрасла с тръни, а вишките за спасителите дори не са монтирани и стоят легнали. Тъй че другарите удавници ако обичат да ходят на платените чадъри там си има спасители.