103

До 101

преди 1 седмица

Ами ти не разбрали ,че си в България бе просеща украинска копейко и ние българите си имаме валута и нито рубли нито украински просяци нито Урколандия ни интересува нито Русия,ама много мразим някакви нагляри като теб да ни дават наклон на ОЯ,да не говорим,че никой не ги е канил

102

Токмаков

преди 1 седмица

Спокойно - Скоро русия няма да я има. Слава на Украйна.

101

хм

преди 1 седмица

До Анонимен 69 Отлично написано! Много добър анализ. Само не разбирам едно нещо. Защо трябва да заграбят ресурсите на Русия вместо да ги купуват. Нооо този въпрос не е към теб, а към тях. Навремето Хитлер можеше десетилетия наред да получава срещу заплащане руски природни ресурси, суровини, енергия, ценни метали. Защо трябваше да ги заграбва?

100

Анонимен

преди 1 седмица

Е добре де кАпейки, като толкова черни дни го очаква тоя ЕС що още седите тука, от мазохизъм ли или сами не си вярвате? Ето, хората които не вярват, че нещата тук ще се оправят напускат страната но отиват къдеее..... на Запад пак. Що така ве кАпейки, даже вие сами не си вярвате?

99

срамежлив кАпейка

преди 1 седмица

КОЛКО Е КУРСА НА РУБЛАТА КЪМ ЙЕНАТА НА САМУРАИТЕ?!... 0,55 РУБЛИ::1 ЙЕНА!!...

98

До 95

преди 1 седмица

Ами и ние не знаем кво цени ни чакат след тая украинска просия и за това партиите на Макарон и Шмолц пиха една студена вода на евроизборите

97

Сакън

преди 1 седмица

Умните, ще инвестират в нови технологии и ще се опитат да останат не зависими. Аз кристална топка нямам и не мога да гадая. Но ако ми се наложи да избирам, няма да предпочетат да съм в санкционната листа.

96

До 92

преди 1 седмица

Ами то в САЩ си е нещо нормално това,което стана в Дагестан и те са си свикнали и даже нито го съобщават нито прави впечатление на някой

95

Анонимен

преди 1 седмица

Досега 500 хиляди украински войници бяха убити, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва? От къде ще закарат пушечно месо, сеща ли се някой?

94

Анонимен

преди 1 седмица

Ох да, знаеме какви цени какво чудо идва без суровини от пРосията. То кАпейки, това го слушах и коги разправяхте същите дивотии, че щяхме преди две зими да мрем от студ и глад. И верно, добре ,че ви послушаха тогава кАпейките та си го преместих от единия крачол в другия ама оцелях оная зима. Тая пак ли ше е така, я кажете кАпейки кво ше е тая зима? Да знам само, 2 или 3 пъти да ида на море, да спестя нещо дето се вика хахах

93

Споко

преди 1 седмица

Споко, ЕС ще си изнесе производството в САЩ и в Китай, и Русия няма да спечели и копейка от това.

92

+--

преди 1 седмица

Твърде много ЕС дундурка олиго-фреНа зеленСки.Сега и в ЕС ще го приемат другите на колене има да седят гладни и в готовност за мобилизация, защото деменцията има интереси в укРайна..

91

Дагестан

преди 1 седмица

А междувременно в Дагестан mpenяm руски полицаи като мyxu. Ако Чечня последва руските мyxльовци ще получат един много голям.

90

До 88

преди 1 седмица

Проблема,е че Европа губи бе гламар

89

Анонимен

преди 1 седмица

Русия е страната, която може да се обедини срещу външен враг, което вещае много тежки времена за Европа. Войната е само първа стъпка. Тя се отнася до Украйна. Но след това на ЕС му предстои фалит и дезинтеграция, защото Русия просто няма да пусне отново ресурсите. А без евтините руски ресурси, европейската икономика е неконкурентна на глобалните пазари. Ще я изместят Китай, Индия, Бразилия и Азия. Индустриалната мощ на Германия ще угасне, а заедно с нея - и Европейската идея. И тогава България отива на кино, защото този път никой няма да я спасява.

88

До 84

преди 1 седмица

Да не говорим ,че тоя в САЩ не може да конкурира руския като цена ,защото е шистов и самата технология по добива му е скъпа,за това про100 Киро като се набълбука с тоя газ изтръпна и ходи уж от Азерите да купува,а то се оказа,че купува пак руски щото е много умен и е завършил Харвард

87

81

преди 1 седмица

Европа си изнася производства, но за Америка и Китай. От тва Русия и една копейка не печели.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Зелената сделка - преливане от пусто в празно. Зелените енергии ако изязат на пазара без да се субсидират с държавни пари, още на първия месец ще фалирaт.

85

Анонимен

преди 1 седмица

Идват ужасяващи цени на тока. България няма нито нефт, нито газ. Има само нискокалорични лигнитни въглища които са забранени в ЕС. Бъглария си разруши атомната енергетиката, спря Южен Поток и сега купува 5 пъти по скъпо газ от САЩ.

84

краят на петродолара

преди 1 седмица

Ерата на петродолара свърши. Саудитска Арабия обяви на 13 юни 2024 г., че няма да поднови забележително споразумение със САЩ подписано през юни 1974 г. за продажба на петрол изключително в щатски долари в замяна на гаранции за сигурност.