146

---

преди 15 години

Колко показателен клип. Опустелият електорат на БСП се състои единствено от неспоминалите се старци с промити мозъци, които ще се возят на вересия с идеите си, докато не отидат и старци, и идеи на бунището на историята.

145

Студент

преди 15 години

Евгини Минчев бил много разстроен от тоя клип, защо до сега той бил единствения гей - ватман. Ха-хаааааааа ;-)

144

baj_Fyj

преди 15 години

Бойко е изперкал. Общината и тя. Обзалагам се,че в "създаването" на "официалното съобщение" са взели участие поне двама служители с кафенца в ръка,насядали около кикотеща се секретарка! И това е продължило 2-3 часа,защото за да измислиш подобна простотия е нужно време и мноооого Акъл! Как може това да е "официално съобщение"?!? Срам,срам....Пфу,простаците са навсякъде!!!!!!!!!

143

Gospodin

преди 15 години

Мдааа, тъпо парче си е Бойко. Няма спор! Толкова си му е багажът, може би не е виновен...

142

nekoj

преди 15 години

станишев е гнусняр, а бате бойко-също..........досега не се е чуло и видяло кмет да се бърка в политиката на една страна......ама нека видим какво ще направи една мутра като стане премиер........

141

Тодор

преди 15 години

Офф дипломата за висше ПОКАЗВА ли нещо според вас?!Мале мале,че то вече и *** може да има висше.Не е зле да си актуализиране информацията за света около вас

140

baba bojka

преди 15 години

ББ има ли диплома за висше образование ? Какво е то ?

139

преди 15 години

Този клип май е правен от някой пенсиониран соц- . Обаче има и попадения в него. В разнебитения трамвай България, управляван от неправоспособен ватман, е останал един възрастен пасажер. Друг възрастен пътник, нарушавайки правилата (нещо норамлно у нас), успява да се покатери на мотрисата в движение. След което ватманът и дватата пътници в полуразпадналото се превозно средство започват да си говорят за идеи и мечти. На гол тумбак чифте пищов! Не е важно в каква *** живеем, важното е че си имаме идеи и мечти ...

138

преди 15 години

АМИ СИГУРНО ИМА ТАПИЯ И ЗА ПОЛИТИК, СЛЕД КАТО ОГЛАВЯВА ПЪРВАТА СИЛА В ДЪРЖАВАТА ЗА МОМЕНТА, ПРЕДИ ОТГОВАРЯХ НА ТЕБ ЗА КМЕТ А ТИ МАИ МНОГО ТЪПО ПАРЧЕ.

137

преди 15 години

Ето... показаха кои са симпатизантите на БСП-то... Само дето повечето вече измряха и сега Серго тъжи за тях...

136

преди 15 години

potapi ot kumonisttite nema

135

преди 15 години

ЕВАЛАААА РАЗМЪТИ ИМ БЛАТОТО

134

преди 15 години

По-скоро си KRETENNAIVEN

133

Наблюдател

преди 15 години

Бат Бойко, а ти тапия за политик имаш ли или само караш на пожарникарската тапия от време оно? Евала ти!

132

смех

преди 15 години

и 128-и номер да се качва на него и да заминава за орландовци..

131

преди 15 години

аве кат гледам тоа дедо, трамваят май е еднопосочен за Орландовци. Правилно е посочен значи пътят, по който Партията води пенциите!

130

преди 15 години

Бойко - мутра, стига вече с този изтъркан рефрен !!! А Станишев, с Дандарския султан ......... ????!!!!!! Те са небесни ангели !!!

129

KREATIVEN

преди 15 години

По добре в този трамвай,от колкото в багажника на некоя мутра.Нали Б.Б. нямаше да слиза на нивото на Станишев.N.B.-Борисов не трябва да слиза ,а да се катери на нивото на Станишев.

128

фссст

преди 15 години

Знаете ли защо трамвая не спира на спирката? Защото няма желаещи да се качат на него..

127

преди 15 години

EVALA na Bate Boiko, da prodaljava vse taka napred!!!