53

Анонимен

преди 1 седмица

Забавен е! Не знам, кой плаши - може би избирателите си? Мен - не!

52

Анонимен

преди 1 седмица

При 30% гласуващи обвързани с партиите, искаш да оправляваш ли Копейкин :))) Те хората са отвратени от политиката, така или иначе ще им пренасочат гласа в друга посока... :)))

51

Анонимен

преди 1 седмица

При всички случаи,есента сме Пак на Избори! Никой вече,Не желае да даде властта,на Комунистическа партия ГЕРБ!-:)

50

Анонимен

преди 1 седмица

до 69 Какъв заместник може да бъде американската плондерска свииииня Марков на Костадинов? Ти си изтрешял тотално. Я проучи кой спонсорираше Марков и как си купи къщша за един милион??? Не беше ли една НПО финансирана от САЩ, кравар?

49

X

преди 1 седмица

няма да ви дадат вариант да правите правителство... Миниатюрна партия сте.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Шута си е шут, да забавлява масите с глупотевиците си. На всички вече стана ясно, че пожарникаря и неговата сянка Пеевски са си напазарували нужните депутати за съставяне на поредна "сглобка".

47

Анонимен

преди 1 седмица

Масква се презастрахова предварително, ти явно вече преференциите на гласовете на простолюдието не вършат работа, издигнаха рома полковник за твой заместник :))) То не че някога си имал фенове, всичко е купено... :)))

46

смеехххх

преди 1 седмица

И тоя ще изиграе копейките като Воленчо ама още не му е дошло времето Иначе обича еврото и все на запад ходи

45

Анонимен

преди 1 седмица

Ех мaмкa му стaра. Стига сте се блъскaли, спазвайте рeд. На всекиму ще дойде рeда. По спокойно OвчиЦици. Без навалица. Наредете се на oпашка за хляб един след друг, както в детската градина са ни учили. Ама недей така. Престанете. Ама моля Ви се другарю. Не се блъскайте. Абе престани да се сeкнеш върху мен. По културно го раздавайте. Като не можете да пъpдитe с финeз! Внимавайте! Купете си предварително билетче за цирка на Виенското Колело на площада в София пред Народното Събрание!

44

Анонимен

преди 1 седмица

до 64 По- скоро ти си за Карлуково. Положението ти е сериозно!

43

Анонимен

преди 1 седмица

Поведението на тоя господин трябва да бъде изучавано в курсовете по психиатрия

42

Анонимен

преди 1 седмица

Тия наши, т.наречени политици или по-скоро взели се насериозно за такива, изобщо нямат реална преценка за нещата. Единствинето огромно нещо в тях е егото им. Славчо направо настоява да получи мандат и да прави правителство. Костадинов и той, или той прави правителство или на избори. Е, като какви го настояват? От позицията на десетата дупка на кавала? Иначе много мислели народа, от сутрин до вечер сал него мислят. Ще се задавят от тая алчност за власт.

41

Анонимен

преди 1 седмица

В момента всеки иска мандата и заявява, че само с негов мандат ще има правителство. Даже партийка със 17 депутата заявява, че иска мандата и само тя в способна да излъчи правителство. Но фактите показват, че всички тупкат топката и чакат изборите в САЩ. Или с други думи всеки иска мандата, но никой не иска да прави правителство докато не излязат резултатите от изборите в САЩ.

40

Анонимен

преди 1 седмица

За 17 години членство в ЕС България имаше достатъчно възможности да стане богата и просперираща държава! Имахме достъп до стотици милиарди безвъзмездно и безлихвено финансиране. Достъп до всички фондови пазари. Пълен достъп до пазарите на целия съюз и 450 милиона потенциални клиенти. Отделно че имаме и улеснен достъп до пазарите в Северна Америка. Щом не сме забогатели при всички тези предпоставки значи сме некадърници. Никой не ние е виновен. Приеха ни в клуба на богатите, ние се изложихме.

39

Анонимен

преди 1 седмица

БРИКС все повече се превръща в алтернатива на западния свят, особено след позорния провал на швейцарската оперетка.

38

Варненец

преди 1 седмица

до 40 Що млъкна ве, смеееешник?

37

краят на петродолара

преди 1 седмица

Ерата на петродолара свърши. Саудитска Арабия обяви на 13 юни 2024 г., че няма да поднови забележително споразумение със САЩ подписано през юни 1974 г. за продажба на петрол изключително в щатски долари в замяна на гаранции за сигурност.

36

Анонимен

преди 1 седмица

По мнението на експерти използването на един ФAБ-3000 е еквивалентно на използването на три ФAБ-1500.

35

анонимен

преди 1 седмица

Тоя е вътре в някаква приказка и не може да излезе.

34

Анонимен

преди 1 седмица

Българите 35 години ручаха жабета, мизерстваха, блъскаха и се мъчиха, за да могат следващите 35 години да живеят нещастно и още повече да се мъчат. И го постигнаха.