470

Анонимен

преди 1 седмица

Да бе за това са бедни като църковни мишки и като гледаш повече жилища са като старите от преди 9-ти в кв.Захарна Фабрика

469

Анонимен

преди 1 седмица

И кой вкара Бг в Нато СПаси но Бг продължава със същата грешка от последните дни ! Май се очертава да ходите на фронта защото нещо много взеха да го отричат.

468

Българин

преди 1 седмица

До Анонимен 465 "с построяването на тези бази румънците стават цел за нападение." Верно ли, а какво ще спре руснаците утре ако могат да акостират в България? "Честната дума" на военопрестъпника в Кремъл ли?

467

До 473

преди 1 седмица

От една страна те разбирам. Само че, миналото няма нищо общо с бъдещето. Русия ли ще ни построи нови университети и ще налее пари в здравеопазването? Едва ли.

466

ВТ

преди 1 седмица

До разпродадения зграден фонд на армията. Една чиновничка от КЕЧ се хвалила из квартала че си пие кафето в Дубай. Прави сметка колко нещо е откраднала от бг народа и прави сметка останалите чиновници и те колко нещо са откраднали милиарди.

465

Запознат

преди 1 седмица

Не можем да се сърдим на НАТО, че имат стратегия и си обслужват интересите. Капейките още с тактиката не са се справила, ками ли за стратегия в дългосрочен план. От 2022 насам НАТО разшири границите с хиляди километри, Путин пък превзел две села в Украйна. Машала.120хил.кв километра далеч не са две села. Да не говорим и че ресурсите са в Крим и Донбас а не в Киев и Харков. В Крим има газ, титан и петрол за трилиони евро.

464

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна преди войната има по-добри от нас пътна инфраструктура, медицина, икономика, земеделие и всичко каквото се сетите. Имат метра в три града. Университети, стадиони, летища. А ние в България за десетки години в ЕС и НАТО нямаме нищо направено и чакаме неволята. Всичко което и днес използваме ни е построено от комунистите, пътищата, болниците, стадионите, метрото в София. Станахме обаче големи разбирачи през тези години и затова се месим в конфликти които въобще не са ни по възможностите.

463

Да будет..

преди 1 седмица

Не можем да се сърдим на НАТО, че имат стратегия и си обслужват интересите. Капейките още с тактиката не са се справила, ками ли за стратегия в дългосрочен план. От 2022 насам НАТО разшири границите с хиляди километри, Путин пък превзел две села в Украйна. Машала.

462

Анонимен

преди 1 седмица

Украинските колхозници са възприели тактиката на Прасчо и дъвчат едно и също като свинкя блажен всестик

461

До 456

преди 1 седмица

Щеше да имат смисъл думите ти ако Украйна беше в НАТО. Сега няма много значение какво е казал Радев и т.н. защото Украйна не е нито в ЕС нито в НАТО нито има граница с България. Не би трябвало нас като най-бедни в Европа и най-слаби във военно отношение да ни влиза в работа този конфликт. Нека големите се оправят. А не ние дет не можем да си оправим държавата и армията - Барабар Петко с мъжете! Оставете глобалните проблеми. Вижте у нас какво е. Нито здравеопазване, нито инфраструктура. Нищо!

460

До 467

преди 1 седмица

Мале кой Малчика, задает вопрос)))Количество и качество са две различни неща.

459

Въпрос

преди 1 седмица

"Колхозниците възприемат тактиката на прасчо. Току изстреля някоя ракета над японска територия /вярно, обикновено гледа да е ненаселена/ и после вика ония от Запада ме провокират и понеже ония бедни хорица ги държи изолирани, репресирани и гладни и те къде вярват, къде не, ама се правят, че вярват. Та и в пРосията стана 1:1 като в С Корея"Може ли да обясниш след като са гладни защо са такива грамадни руснаците? Как гладни хора са по 1.90 а ние в ЕС сме дребнички?

458

Много е просто

преди 1 седмица

Краварите няма да престанат докато не вкарат източна Европа в конфликта

457

До 466

преди 1 седмица

аха, тя надеждата последна умирала :D

456

Анонимен

преди 1 седмица

Колхозниците възприемат тактиката на прасчо. Току изстреля някоя ракета над японска територия /вярно, обикновено гледа да е ненаселена/ и после вика ония от Запада ме провокират и понеже ония бедни хорица ги държи изолирани, репресирани и гладни и те къде вярват, къде не, ама се правят, че вярват. Та и в пРосията стана 1:1 като в С Корея

455

До 483

преди 1 седмица

Така ще викат, да. Послушай пенсионерите в България. Голяма част от тях бленуват бай Тошовото си време и не дай си Бог някой да ни нападне веднага ще ни предадат. Мир да има.

454

До 477

преди 1 седмица

Нема време да се чете история братче. И от коя по- точно трябва да почнем, от Аспарух ли? Предавайте си вие историйките от едно време. Румънците вече пишат нoвата :D

453

Х

преди 1 седмица

никой не искаше да напада Русия. Все още никой не иска. Дребният внуши на всички руснаци, че са застрашени.

452

Българин

преди 1 седмица

Румънците направиха армия и бази, и са защитени, а в България руските наколенки съсипаха нашата в очакване да дойдат пак да ни окупират руснаците. Даже вече се знае какво щяха да обясняват, защото Радев в момента го говори по отношение на Украйна - че "обективните реалности" трябва да се гледат и украинците трябвало да се предават. Така щеше да говори и за България - че "обективно" не можем да се съпротивляваме и е по-добре да предадем България, за да има "мир". Руский мир. Точно както 1944та

451

До 475

преди 1 седмица

Ами от тях идват проблемите за това най Тошо направи възродителния процес,които не се чувства българин да пътува към Анадола врата е отворена