88

Анонимен

преди 1 седмица

В Русия няма пиянство и разврат. Забранено е да ги има. Не се говори за тях, защото ги няма... и те за това цъфтят така, както никога.

87

Анонимен

преди 1 седмица

Ценности руски: самогон, махорка и кораблик "Москва". )))

86

Сата НАТО

преди 1 седмица

имаше до началото на 90 години пияни но след това по улиците не се виждаха такива ------////----- 2001 г, бидейки запален русофил, организирах си една екскурзия да видя авиошоуто МАКС 2001. Няма да си кривя душата, имаше и хубаво, и лошо, но в Александровский сад до стената на Кремъл ученички с престилки и бели якички поркаха бира от двулитровка, седейки на една пейка.

85

Анонимен

преди 1 седмица

до 88 какво харесваш в украинците

84

Анонимен

преди 1 седмица

Абе отворкото дето коментира ичкията на хората,ти да не си жена да не им плащаш сметките ,кажи в кои район си да ти насипя благо и да мирясаш.Аиде чакам коя част на Европа пикльо?

83

Хаахх

преди 1 седмица

Наскоро един млад мъж от Пловдив го попитах какво харесва в руснаците и след малко мисловен процес ми отговори че му харесвало как пият.Хахаха

82

анонимен

преди 1 седмица

В Съюза имаше един лаф по повод пиенето без повод. Т.е. когато питаха какъв е поводът, отговорът беше "40 лет лошади Буденного". Та и сега е така, повод да се напиеш винаги се намира, като и събутилници. После "соображают на троих" и изясняват "ти меня уважаешь?"

81

Анонимен

преди 1 седмица

До Путин Чиче, нямате стигане - ни по пиене, ни по мародерство, ни по педофилия, ни по грандомания... Продължавай да се фукаш.

80

Анонимен

преди 1 седмица

До ХаХаХаАААААААААА Идват по-богати чужденци., не изпаднали руснаци маргинали. Задай въпроса си четвърти път, но когато си трезвен. Щото три пъти вече ти се отговори. Явно не си в състояние да възприемаш. Марш в тоалетната, докато не си се на.д.рискал!

79

Путин

преди 1 седмица

Само като прочетох първите няколко глупостите написани от писарушката,прецених бързо че е за ГУЛАГ - Медвед да се заеме с задачата. То па ние българите дето сме много примерни. Повечето колеги в строителството в чужбина ни създадоха лошо име вечер не можех ги накараш да станат от масата, сутрин да ги накараш да идат или да работят там.

78

Анонимен

преди 1 седмица

Мара Захарова защо беше изпаднала в немилост по едно време? Защото стигнала до изтрезвителя и всички я разбраха. Лекуваха я уж, ама това не се лекува. Богатият и мъж предпочита да стои при любовницата си във Франция, че и той се срамува чак.

77

Анонимен

преди 1 седмица

Само като видиш Лавров, това е достатъчно.

76

Анонимен

преди 1 седмица

При пропагандиста Соловьов често се изявява като експерт един военен (не се сещам сега за името). Той е депутат, дори е нещо като председател на комисия по отбраната в Дума, та само като му видите физиономията, можете да си представите как изглеждат приличните пияндури. За неприличните използвайте фантазията си.

75

ХаХаХаАААААААААА

преди 1 седмица

А по Слънчака кой идва на алкохолен туризъм? Не говорят руски. Говорят английски и се търкалят по тротоарите. Кой не знае?

74

Информационна война

преди 1 седмица

Срещу Русия.

73

Анонимен

преди 1 седмица

До 74 Защо ли? Защо имат пари. На рашките им е скъпо..Щом не си виждал пияни руснаци, нямаш право да правиш сравнения. Когато видиш, тогава. Нека първо Путин да капитулира и пак да ги каним тук по братски. Тогава ще имаш право на сравнение.

72

До 69

преди 1 седмица

До Анонимен"И аз живях там достатъчно дълго и сега периодично ходя. Моите впечатления са съвсем други. Познавам доста хора, които изобщо не пият." Разбира се, че има много хора, които не пият. Това, което се набива на очи там, е точно тази алкохолизираната и маргинализираната част от населението. Просто няма как да не се забележи! Никой не казва, че по-голямата част са такива, но дори самите власти признават, че това е сериозен проблем. Горбачов дори опита нещо като сух закон, но се провали.

71

Край

преди 1 седмица

Мн. пият руснаците обаче по нащо море са прочути англичаните с алкохолните турове и с балконинга. Защо ли? Изглежда се напиват без да пият.

70

Анонимен

преди 1 седмица

Kyчето си лае, керванът си върви.

69

Анонимен

преди 1 седмица

До 68. Защо да гледам ютуб съдържания бе, мой човек? А видях Русия лично. Повярвай, ютуб те е излъгал. Но пък сигурно това те устройва.