254

Край

преди 1 седмица

Партии избрани с 30% от гласоподавателите си провеждат избори по написани от тях правила. 70% от народа отказва да гласува по тези правила за тези партии. А пък те се канят да управляват. Това се нарича УЗОРПАЦИЯ. Това е незаконна власт. Хем искат да ядат баницата /бюджета/ хем ги е страх че ще виснат по стълбовете.

253

Анонимен

преди 1 седмица

Предполагам,че след като доказано си избрахме поредната порция парламентарна пап.лач,през септември със сигурност ще има избори и правителство ! Понеже ДПС ще мине 20-те %, а някои сегашни "гости" в Парламента ще се сбогуват с него!

252

До българин 267

преди 1 седмица

Ами питай тези 30 % които ходите за да ви излъжат отново ! Как не разбрахте, че на България и трябват съвсем нови и млади политици, а продължавате да залагате на измамници които 20-30 години източват вашите пари, защото много лесно ви манипулират и обещават едни и същи неща такива които искате да чувате вечно в своя жалък и контролиран живот от червената мафия създадена на 09.09.44 г., а днес клонирана в разни престъпни шайки да ви и изброявам или се сещате - БСП,ДПС,ГЕРБ,ВЪЗРАЖДАНЕ,ПП,ИТН,ВЕЛИЧ

251

Анонимен

преди 1 седмица

Ясно е че сте се разбрали да спретне едно правителство с с мандата на ИТН. Но преди това сте се разбрали и максимално да отвратите хората със скандали в парламента.

250

Анонимен

преди 1 седмица

От чалгаря политик не става. Да си направи татуировка по случай опропастяването на НС и да си се завре обратно в дупката.

249

Гражданин

преди 1 седмица

До хахахах. Нещо май си пропуснал резултатите от изборите. Удавниците да на Кърниградска.

248

Българин

преди 1 седмица

Добре де, ама тогава защо изобщо ходим на избори, като никоя от партиите не евава да приеме подреждането след вота и всъщност не уважава суверена? Ми то така и Светльо Витков да поиска да състави правителство.

247

Анонимен

преди 1 седмица

СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА!ДЕСО!ДЕСО!ЗЛАТНА ТИ Е ДУШАТА!ВТОРИ ПЪТ МУ ПЕЕШ ПРИСПИВНА ПЕСЕН!КОГАТО СПЕЧЕЛИ МОЖЕШЕ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НО....ИЗЛЪГАХА ГО ЗА ПЪЛНА ПОБЕДА!

246

анонимен

преди 1 седмица

До Човекът не е добре! Ти 65 депутата пълно мнозинство ли наричаш?

245

Анонимен

преди 1 седмица

Чалгаря е, надежда тука оставете.

244

Анонимен

преди 1 седмица

Доказа за пореден път,че не е патерица на ГЕРБ.

243

Нео

преди 1 седмица

Чалгарят така и не се поучи от миналото.

242

morgan

преди 1 седмица

къде се буташ в а група бездарник отиваи на курс по ориентаски танци с цялата групичка

241

Емигрант

преди 1 седмица

Този чалга-лемур преди да спечели изборите предлагаше специалисти за свои депутати от ЙЕЙЛ от ОКСФОРД, от ХАРВАРД от КОЛИМБИЙСКИЯ университет и след като ПП/ДБ се изложиха с Харварските специалисти Лемурът започна кампания по храчене и плюене по всички завършили западни университети, сега вероятно тези "специалисти" ще ги вади из под голотата на чалга изпълнителките защото взе пак това е природата на чалга-лемурът ! Може пък и да успее ОПРОСТАЧЕНОТО общество от чалгата е многолюдно ?

240

Анонимен

преди 1 седмица

Какви експерти от тези бе? Тошко африкански?

239

Ямболски цървуль

преди 1 седмица

Явно има тук някой чалгар- редактор( цензуратор), след като ми изтри коментара! А,да забравих,че те тук всичките са такива! Либерал-чалгари,защитници на прайдовете!

238

Анонимен

преди 1 седмица

Не разбирам, защо се пишат статии, по телевизии се коментират постове на някой си във Facebook. Ако ме интересува щях да си отворя страницата му и да я харесам. На някой си фантазиите за трети мандат, пфу. Не мога да спя направо от напрежение.

237

Наблюдател

преди 1 седмица

Пак Ники Василев (най-големият крадец) ли ще е премиер или ще има друг, след като получите заповеди от посолството? Нали и ти като "баце" си чест гост!

236

Тоя ли бееее?!!!

преди 1 седмица

Златният пръст на Винету пиещ кафе в скута на Пеевски,зависим от БСП и другите комунистически кланове!

235

Еееее не!!!!!!!!!!

преди 1 седмица

Тоя продавач на мартеници,от едно плевенско село,пак ли ще предложи Шнорхела и Барбадоса?!