75

Анонимен

преди 1 седмица

Явно според ЮНЕСКО глобално-етичните принципи се състоят в това ИИ да казва само каквото харесва на някого, а не каквото е анализирал от подадената му информация.

74

Чат

преди 1 седмица

Айнщайн е роден в Германия и е немски физик. Той е самото доказателство, че няма такова нещо.

73

Е

преди 1 седмица

Сега какво? ИИ ли се отрича заради евреите?

72

Че

преди 1 седмица

Няма истински доказателства за Холокоста.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Физиците не трябва да дават инструменти за самоунищожение на човечеството.

70

Хабер

преди 1 седмица

Не отричането на Холокоста, а жестокостта на тази нация започнала още преди разпъването на Христос и продължила до днес с Палестина, поражда антисемитизъм.

69

Фют

преди 1 седмица

До 78. Ако нямаше развитие на науката, все още щяхме да сме на свещи и да яздим коне.

68

Фют

преди 1 седмица

Чебурашки, защо най-великите умове в света са евреи??? Айнщайн, Фройд и т.н.? Защо само чебурашките отричат исторически факти? Защо чебурашките боготворят сатрапи като Сталин, изтрепали 20 милиона руснаци и довели Гладомора в Украйна, който вие отричате, без да сте прочели и една документална публикация? Мда, защото нивото ви винаги е било на кота блато.

67

Анонимен

преди 1 седмица

Още през 1934 година в реч пред парламента Хитлер казва ясно и открито:"Аз ще накарам тези хитреци и използвачи да работят за Германия!"

66

Барон Мюнхаузен

преди 1 седмица

Единственият сигурен факт, свързан с "холокауста" е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Грешно е да се нарича ИИ, за мен това е подобрена търсачка. Много от сайтовете дават достъп до информация и статии след заплащане и/или регистрация, по този начин ИИ няма достъп до тази инфо и се насочва към източници със свободен достъп и така започвам да черпи едностранна пропаганда.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя ИИ хубаво ползва данни от Интернет и може да разпали антисемитизъм, ама олеле мале какво ли ще стане ако разсекретят договорите на Великобритания с Хитлер преди ВСВ? А относно финансирането на Германия и доставките на петрол за Чевъртия райх от ония две известни фамилии, тогава вече ще трябва направо да го забранят тоя ИИ! На лъжата краката са къси е казал българина! След по-малко от 100г. ще почнат да излизат много некомфортни данни за някой.

63

Жалко, но факт

преди 1 седмица

Лошото е че младите хора срещат трудности с разграничаване на реалност и измислен свят. На следващите поколения ще им е невъзможно да направят подобна разлика и масово ще са убедени че даден продукт на нечия фантазия е реално съществувала личност или случило се събитие. Също както сега малките вярват че рекламен герой обикаля света и оставя подаръци под елхата.

62

ПроСоТо

преди 1 седмица

...и от тогава само золуми правят където и да се заселят.

61

ПроСоТо

преди 1 седмица

за тези,които си немат и понятие:-Евреите са номадско племе,преселилосе в Египет..Там обаче ги накарали да работят,а пастирите не харесват труда.За това Мойсей имзаповяда:-Всеки да иска от съседа си египтянин златни и сребърни неща.Евреите обират наивните египтяни и духват със скъпоценностите..Задигат и Кивота,който е бил някакво технологично изделие.За това египтяните пращат воюйска -зада ги настигне и накаже,но те побегват в пустинята и киснат там 40 години докато се забравят..И от тогава-само

60

праим са на Господ

преди 1 седмица

ИИ е като Ковида!Някой нафукано си развява самочувствието! До първия фал,който обикновено е голям с трудно определими параметри!И после следва-олеле,майко,кво стана,амчи аз го правих за добро!И ся ко ша праим!?Един пик лив изкуствен вирус нищо не го спря!А ИИ нещо дали ще може да го спре!?

59

ИИ

преди 1 седмица

за мен е главно експертните системи и невронните мрежи..............................и не виждам как това може да е свързано с антисемитизма или семитизма......................казвам го като компютърен инженер!!

58

Анонимен

преди 1 седмица

59 Значо всички сме семити къв антисемитизъм те гони тогава роме?

57

ИИ

преди 1 седмица

е поредната глобална измама...............не казвам, че няма ИИ.................но ИИ не е това, което смятат 90 % от повечето хора по света......................ИИ е на базата на алгоритми, които се пишат от хора-програмисти........................които като всички хора грешат!!!

56

Анонимен

преди 1 седмица

Ами параметрите в разпростирането на ИИ в информацията и знанията, са зададени и въведени от програмисти, не си ги измисля сам. Да носят отговорност те.:))