100

Лолов

преди 1 седмица

Диктаторите си правят диктаторски подаръци и понеже един е недостатъчен се правят по няколко... Цялата работа е да се въвлече в световен конфликт наежената Северна Корея и малкия диктатор спокойно да си узурпира Южна Корея ...

99

Еската

преди 1 седмица

Тая не дизелова, С500 е с газова уредба. на 643к реални. Дебелото ги е навъртял, возейки го от кухнята в спалнята всеки ден по 134 пъти. Га ги в сатрапЕте!

98

Анонимен

преди 1 седмица

По-добре да беше подарил три вагона храна за населението.

97

анонимен келеш

преди 1 седмица

Къш!Тези колкото може по далече от България!:):):)

96

я

преди 1 седмица

я, комшията има същата с-ка 2005-та 3-ка дизел. Като я потъркаля още малко да стане на 700к, ето ти пазар. Ще я хариже на дебелия Ким, на Путин китайската Волга и без това не става нищо от нея. Смехотерапия!

95

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците в телеграм пишат с такова отвращение за качеството на оръжието получено от Северна Корея, че не е истина.Но на путинистите източник на информация не са руските фронтоваци, а лъскавите медийки.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Самовар за водка !Модерна работа !Този плондер не ще да е от чай

93

майкоо

преди 1 седмица

Такова развитие, такова чудо на икономическият просперитет, че двамата лидери ги возят на С класа от 2005-та година. На Горубляне са по 20 бона. Да вземат да съберат някоя стотинка и да купят поне W222, ако не W223, че излагацията е пълна. Тотална деградация. Както казва колегата благодаря на всички Богове, че ни отърва от бедняците-руснаци. А дебелото на снимката нямада и да ко коментирам. Не заслужава внимание.

92

Х

преди 1 седмица

забавното е, че Ким е по-висок от Путин. Той явно е 1.50.

91

Анонимен

преди 1 седмица

Събраха се диктаторчетата. 200 години индустрия и технологии и накрая нямат дори един собствен автомобил па ползват лъскавия мерджан. Един компютър, един телефон, една платформа дори не създадоха. Кръгла нула.

90

до глупци

преди 1 седмица

докладите на МВФ, Световната банка и други институции казват друго. Справка за МРБ показва, че са по-зле и от нас. Ама щом така са ти казали, добре! Вярвай и ако обичаш напусни България в посока Русия и не се връщай повече. Продажници такива!

89

глупци

преди 1 седмица

Седнали да мислят държавата с най-мощната военна индустрия, с най-много ресурси и най-много производствен капацитет как ще се оправи. Русия е Велика държава, една от най-богатите в света, няма да е пресилено ако кажа най-богатата. Който държи ресурсите, властва и над света. САЩ отдавна са изместени от Русия. Руската икономика е в пъти по-стабилна. САЩ са бедни и фалирали. Сега всички искат с Русия, защото там е бъдещето и просперитета. Русия няма аналог от Запада. ФАКТ. България с Русия сега!!!

88

хахах

преди 1 седмица

Достатъчно е да се убедиш в безпомощността на тези "лидери", които искат да командват света, возейки се в немско возило. Лицемерни сатрапи. САЩ ще Ви накаже скоро!

87

по добре е от

преди 1 седмица

сабя , склуптора или картина . Докато се вози Ким ще пие чай от самовара и ще яде кифлички .

86

Анонимен

преди 1 седмица

"Русия все още спазва санкциите срещу Северна Корея" - Точно днес е моментът Русия да подпише всестранен договор за стратегическо партньорство и да остави санкциите срещу КНДР в миналото.

85

леле

преди 1 седмица

Не съм и предполагал, че кремълският диктатор ще удари толкова дъното. Че вече го и изкопа. Абсолютен т...нар! Жалко за руснаците.

84

1

преди 1 седмица

Абе не знам какво му е подарил, ама защо се движат с Мерцедес тогава?!

83

Много тъжно

преди 1 седмица

Трябва да сме благодарни на Господ, че не сме в орбитата на тези подивели диктатори. Кремълското джудже обединява всички сатрапи в света на своя страна. Ръководители на държави, където човешкият живот не струва пукната пара. Държави, където хората са бедни и нещастни, но въпреки това трябва да ръкопляскат строени на площада. Който каквото ще да си говори, Запада е светлинни години напред и цивилизационно и икономически и инфраструктурно и навсякъде. С Русия си обречен на нищета. Това са фактите!

82

Умрелият от глад

преди 1 седмица

Ще помага в Украйна смех!

81

Горките хора!!

преди 1 седмица

Строени там и принудени да ръкопляскат на човека ,който помага тиранията в тяхната страна а именно дъртия плешив гном Путин!