26

Исторически зоопарк

преди 1 седмица

Ще внасят съветски електрически москвичи, а ще изнасят ориз!

25

Анонимен

преди 1 седмица

До malgiorno a tutti 33. Кой нормален свят и откъде знаеш какво мислят всички ?

24

Анонимен

преди 1 седмица

"Имаме ли нужда от мощна съюзна държава, разположена на 120 километра от Владивосток? Естествено. Следователно изграждането на военния потенциал на КНДР е в наша полза. Между другото, със Северна Корея нямаме никакви териториални спорове, за разлика от... Южна Корея. Ако някой не знае, Сеул не признава споразумението от 1990 г. между СССР и Корейската народнодемократична република, което установява границата по фарватера на река Туманная с включването на бившия остров Ноктундо (32 кв. км. ) в Русия".

23

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 31. Абе колко пъти ти обяснявам че елгебетераските сайтове са на друго място....Ненормален ли си ?

22

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

До Анонимен (21): Прав си, в нормалния свят на никой не му пука какви ги вършат тези двамата дребни азиатци, най-много да се дебне за материал за мемета и подигравки :).

21

Анонимен

преди 1 седмица

Северна Корея е под санкции има много малък лимит за внос на нефт, и Русия спазва тези санкции, за това ще става дума на посещението, какво може да даде другаря Ким срещу нефт, защото с тези количества нефт които им се отпускат, икономиката на СК едвам-едвам вегетира.

20

Анонимен

преди 1 седмица

Путлеряка ше врътне няколко миннннета да изпроси от прасляка няколко миномета.

19

Извинявайте

преди 1 седмица

Какво става с настъплението в Харковска област, 2 месеца ще стане.....нищо и нищо!

18

Анонимен

преди 1 седмица

Южнокорейският министър на отбраната Шин Уон-сик каза, че икономическата ситуация на съседна Корея се е "подобрила значително" през последните месеци в резултат на руските доставки на храни, суровини и петролни продукти. Преди Пхенян беше напълно зависим от Китай и отношенията между СК и Китай исторически далеч не са прости. Сега се очаква създаването на съвместни руско-корейски предприятия и мобилизирането на военно-промишления комплекс на КНДР в интерес на руския фронт, както и деблокирането на миграционния поток от Северна Корея, за да заменят "незаменимите" узбеки, киргизи и таджики.

17

Анонимен

преди 1 седмица

Арестуваха ли го?

16

Анонимен

преди 1 седмица

А коанравят Северно Корейска база в Крим и разположат Северно Корейски ПВО системи в Крим, другарят Ким изобщо няма да се колебае да ги използва срещу американските спътници.

15

Анонимен

преди 1 седмица

Дай да си изясним отношенията в Пхенян?Щото съм от Перник и ни наричат нецивилизовани, неоснователно де!

14

Анонимен

преди 1 седмица

Русия възнамерява да проведе военнополитическа конференция Русия, Китай, Северна Корея, Иран и страни от югоизточна Азия за създаване на единно командване на обединени сили на ПВО за възприемане на атака върху една страна като обща, като може да предостави руска територия в Крим за ПВО силите на Северна Корея и Иран.

13

Анонимен

преди 1 седмица

А има ли припадащи по пътя на кортежа, които си късат червените ризи?

12

Анонимен

преди 1 седмица

Путин в речта си миналата седмица очерта един от основните приоритети за следващото десетилетие - освобождаването на Континента от военното присъствие на неевразийски държави, т.е. изтеглянето на американските войски от Континента - от Лисабон до Япония. И тук Северна Корея като стратегическа ядрена сила, наред с Китай, ще изиграе основната роля в този процес.

11

абе

преди 1 седмица

янките обвиняват корея, че дава оръжия на русия.....е, по голямо нахалство не съм чувал, ами вие колко оръжие изсипахте на бандитска украйна досега, и то стана на скрап! ..САЩ СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

10

malgiorno a tutti

преди 1 седмица

Очакваме снимки със страстни целувки в стил брежнев-хонекер, в случая джуджанка кремлинская и ким трети тлъсти :).

9

Анонимен

преди 1 седмица

Вас руски бедераси, учили ли са ви че между думите трябва да има връзка? В едно изречение, никой не ви кара между две изречения да има връзка, чак толкова не!

8

Анонимен

преди 1 седмица

Ако на видеото беше бай Дрън трябваше да е около 5 минути как слиза до осмото стъпало, после 20 минути щеше да търси дали няма кой да го посрещне

7

Анонимен

преди 1 седмица

Където иска да си ходи Путин, какво го дебнат.