115

Анонимен

преди 1 седмица

Африканеца каква мома е забърсал шапшалина...Уж бил шашав...

114

САЙМЪН ЦИПИС

преди 1 седмица

ТТЕЗИ ЧАЛГАРАНИ ДА ПОДПИСВАТ ''МАГНИТНАТА КОАЛИЦИЯ'' С ГЕРБ и ДПС , и ДА ЗАМИНАВАТ В ГРОБ-АА, ПОСЛЕ !...ИСКАМ ПОДПИСА на КОАЛИЦИЯТА ДА СЕ ДАВА ДИРЕКТНО, ВИДЕОЗАСНЕМАН , И ПОДПИСИТЕ НА СЛАВЧО, БОКО, ДИЛЯН И АХМЕД ДУАН --- ДА СЕ ПРЕДАВА ДИРЕКТНО по БТВ, БНТ, НОВА, + СНН, ББС и др ...ТОВА ЩЕ БЪДЕ ИСТОРИЧЕСКИ МЕГА-ДЕН !!

113

Анонимен

преди 1 седмица

Герб трябва да разговарят с Дпс ,Господаря на Славуца,малкото ДПС...

112

Анонимен

преди 1 седмица

Мацката вляво си мисли, къде се набутах

111

Анонимен

преди 1 седмица

ИТН се опитват да се държат като политици, уважили са поканата за разговори с победилата партия, тяхната делегация също не е с лидера си Трифонов, така че равностойна е срещата, а от ГЕРБ са заявили, че ИТН не са дали никакви индикации да подкрепят правителство на ГЕРБ

110

Анонимен

преди 1 седмица

До данчо, принципно е така, но пък ако се възползват от ситуацията и успеят да принудят Баце и Пеефески да приемат мацоритарния вот, ще има поне някаква полза за в бъдеще, щото това в момента с тия листи е пълен таа$ак

109

Анонимен

преди 1 седмица

Тези няма да подкрепят Бокича. Запомнете това пак ще си говорим!

108

данчо

преди 1 седмица

Ако ИТН подкрепят правителство с мандата на Джипко Бибитков то това ще им е краят.Всеки който се е хванал с Тиквата е приключил окончателно.

107

IQ 3.14

преди 1 седмица

До МЛАДЕЖна боко каратистите е имало от кой да се учат. тия клесове са се учили от дядовците - активни борци и шестаци, че "им се полага". задунайските татари са си отгледали нови бейове, понеже не искат старите. кой ше бачка, и кой ще издържа държавата, още нямаме конкретика. което, нали идва от цимент, "concrete" и ми се види че освен тошката, бая хора са наляли цимента. на кой е в обувките, конкретно ще видиме.

106

анонимен

преди 1 седмица

Волгин, с всичките си претенции, наведе ли се пред Костадинов. Всеки се продава за министерски пост, за еврозаплата и т.н. Волгин твърди, че обича Русия, а ще седи до хора, които я мразят. Ще седи до тези, които твърдят, че Путин е престъпник, че Русия е агресор в Украйна и т.н. Елена Йончева нали се наведе пред Пеевски. Ама който иска да вярва в принципността.

105

хахххааха

преди 1 седмица

преди все им се превиждаха мъжки булки и сватби...каквото им в главите. доредиха се и те....конкретиката не ни интересува нас....нали?

104

абе

преди 1 седмица

ОбъркАл съм се. На IQ-то пак му се привиждат украински победи, в краен случай натовски такива. Безнадеждно тъжен случай е това.

103

анонимен

преди 1 седмица

До Господи! Приятел, не забравяй сглобката. Киро и Асен също го наричаха как ли не и се заклеваха да не се коалират с него. Сега става същото, само че са ИТН. Партиите са много, но властта е една и всеки я обича.

102

МЛАДЕЖ

преди 1 седмица

Вчерашни момчета без съзнание за дълг към ближнния,без морал и възпитание,случайно попаднали в НС решиха,че са голямата работа.Какъв капацитет имат?Толкова,колкото и мутрата.Върти едни и същи каки,те пък се взеха за големи политици.Кого заблуждават герберите,че водят преговори?Шиши,ББ и техните покровители са се договорили.На обществото му се предлагат имитации на демократичност.Защо говорят,че ГЕРБ и ДПС били системни пратии-те са добре организирани групи в кито лидерът решава какво ще става.

101

хе хе хе

преди 1 седмица

Слафчо сложи един дълъг пръст на Просто Кире и на Къс Танас. Ристе овреме дръпна дебелата дупара. Сега Кире и Танас ще извият на умрело, защото тези опозиционни лафове бяха сама за парлама. Много е смешно:)

100

Анонимен

преди 1 седмица

Имаше един филм "Тя танцува само едно лято"Същото ще се случи и с чалгарите.Този турлю гювеч може и да го изтърпим до есента,но не повече.Тия си направиха ритуално самоубийство и горко ще съжаляват за това.

99

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Анонименвойната, бай хое, свърши, в момента в който украинците обърнаха в бягство руснаците при херсон и ги принудиха да спрат по втория начин. са ше има да се прибират пари от строителни материали, работници и мироопазващи сили по беларуската граница.

98

Анонимен

преди 1 седмица

сега е момента да прокарат мажоритарния вот и 1 лев субсидия, тамън да дозакрият БСП-то и ПП-то

97

анонимен

преди 1 седмица

Знам, че ви е кофти, на мен ми е кофти също, но съм реалист. Не сте малки деца, за да пишете такива коментари. Миналата година сглобката я направиха. Става ли дума за пари, власт и евроатлантизъм, както и за собствено правосъдие, няма значение дали си Слави Трифонов, Кирил Петков или Асен Василев. Ще се сглобиш, съюзиш с Бойко, с Пеевски и с кого ли не. Събитията със сглобката се развиха преди година, достатъчно пресни са, за да ги осъзнаем. Всеки напада до апетитен пост.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Браво на Слави! Доказа че Има Такава Държава и Има Такъв Народ!