96

Анонимен

преди 2 седмици

Нормално е да фалират. Ще дойдат други. А най-добре е да се премахне менте-търговията, която е само на хартия и само слага комисиони за нищо. Фиктивни сделки и фиктивна търговия.

95

Анонимен

преди 2 седмици

До До Анонимен 83 - Интресно е, че като видите сегашния елит, подобите на теб ревете с пълни гърла. СПри да си мислиш, че всеки с пари е някакъв прекрасен човек и може да ти да ти светне най-накрая, че много от тях са правили всичко само за пари и не им е пукало, кого ще се наложи да смачкат и колко хора ще бъдат ощетени. И не, не подкрепям комуниситте, но нека гледаме малко по-балансирано на нещата.

94

До 92

преди 2 седмици

До До Анонимен 83 Сигурно и комунистите са ти виновни, че нямаш възпитание и само обиждаш

93

Анонимен

преди 2 седмици

ЗАСЕГА? Дотам ли я докарахме с тази зелена сделка, и д и о ти ?

92

Реалист

преди 2 седмици

До: Ххахахаахх 95 % от всичко комунистическо е откраднато от тогавашният елит и обикновенните хора.Що връщаха земи като дойде демокрацията ??? Сигурно от добро сърце. Е.аси т.панара. - Абе дивак неграмотен, ти за одържавяване и раздържавяване чувал ли си?

91

До Анонимен 83

преди 2 седмици

Ако съдя по разсъжденията ти ,хората вярно са си казали- всеки народ си заслужава съдбата.За съжаление основното, което постигнаха *** беше да подменят историята и да опростачат народа.Получило им се е.

90

6000 на мгвч!

преди 2 седмици

ШЕСТ ХИЛЯДИ ЛЕВА! Вие СТЕ ЛУДИ! Това просот няма да го бъде!

89

Анонимен

преди 2 седмици

Никой не ги е карал да бучат перки и сега да реват , че не им се купува тока . Има си свободена пазар , да си го продава в Гърция , Румъни и тн .Не разбирам защо аз трябва да плащам на някой , на който не му излиза инвестицията .Мислете логично , вдигнете се или си отанете роби и абонати до живот .

88

Като Куиър Вещица

преди 2 седмици

НеБиНаРен Европеец и Инфлуенсър на Грант - как ще Работя без Интернет като няма Ток?!

87

Анонимен

преди 2 седмици

Сметни щом на големите играчи им е проблем цената, като излезем битовите потребители на пазара - бабите ще фалират. Долу на зелената кражба! Гответе и перете само в пиковите часове! Долу на соларните паркове и перки, които не са изобщо еко! Унищожават почвата! Всичко е за пари! Аман от алчни хора!

86

USA SUPER КИРО НОФ

преди 2 седмици

И КВО СА ЗА ТВА ВЕЛИЧИЕ ? ПУПУ И ГЕРБАШКИТЕ РЕВАТ И СЕ ДЕРАТ ! БЕ КАК ТАКА ШЕ ПЕЧЕЛИТЕ ТОЛКУ ГЛАСОВЕ !

85

Анонимен

преди 2 седмици

Тока, водата и подземните богатства трябва да са собственост на държавата. Иначе все едно, че няма държава.

84

Анонимен

преди 2 седмици

Никъде в Европа няма друг народ, който да е толкова недоволен и в същото време да не прави абсолютно НИЩО.Няма друг народ на който все някой друг да му е виновен, все някой му е направил нещо.Абе хора не разбирате ли, че ние сме си виновни.И пак не гласувайте, и пак избирайте неграмоти недоучили мутри, и пак си стойте вкъщи като има протести.После децата ви ще страдат от вашият мързел и липса на мозък

83

Анонимен

преди 2 седмици

Нито сте капиталисти нито сте демократи, дори не знаете какво означават реално тези думи, роби

82

Реалист

преди 2 седмици

Търговците на ток са на ръба на фалит, а като причина изтъкват новата методика за балансираща енергия, която премахна тавана на цените - почти ви повярвах, чак плача от мъка за тия страдалци, дето се чудят V6 или V8 да си купят.

81

Анонимен

преди 2 седмици

95% от всичко все още съществуващо в България беше създадено от комунистите, вие сега съсипвате всичко

80

IQ 3.14

преди 2 седмици

До Един от народати не си си хващал *** станал от 10 години, ше хващаш тоягата, ши3и. кой плашиш, охраната на клуб33? къво тричане те чека за провокации в коментарните секции нема да ти се верва.

79

ИСТИНАТА

преди 2 седмици

Много ясно, че ще вдигнат цената....нали кака, бако, свако и вся рода са на хранилка на гърба на народа през така наречените соларни паркове и перки и какви ли не още дивотии, а държавата изнася евтиният ток навън, за да може плебса да купува на дебели цени ток от "наши" хора.....схеми, схеми и далавери вече 34 години.

78

Анонимен

преди 2 седмици

"Нали говореха, че няма да скача тока, какво е сега това? " --- Това никога не се е случвало в историята на света. Само бгДебили могат да очакват че (след либерализация на цените) цените на какъвто и да било проукт да падат.)

77

Мишо Бирата

преди 2 седмици

До Анонименкопейкин е един от най вероятните да пие от мездренската бира.