51

Съжелявам но

преди 1 седмица

Не върви да си патриот в държава на ченгета мутри и дърти комунисти!

50

Анонимен

преди 1 седмица

Разбрахме, че е починал "намерен" холандец. А има ли починали ненамерени холандци или те се смятат за котки на Шрьодингер ? Уникални изречения сглобявате!

49

Не че е евтино

преди 1 седмица

В Гърция особено с наште заплати но в България е три пъти по скъпо и двеста и три пъти по ниско качество!

48

ГНЕВЕН

преди 1 седмица

До Анонимен Само ако си платиш!!!И без това вече е пълно с българи ,част от които са с бургаски и варненски коли.Остави си тел. или имейл , и ще ти пратя правилния туроператор.Но резервациите се правят още преди Коледа!!!А фантазьор е този ,който пие ментета по българските коптори и получава халюцинации!ако си от тях ,не ми губи времето.

47

В Гърция е рай

преди 1 седмица

В България е Ке н еф на мутри и комунисти с персонал от черни и кафява вода

46

Петров

преди 1 седмица

Интересно - последните години почивах на Кранево, Албена, Златни пясъци, Св. Св. Константин и Елена, Поморие. Избирах все хотели със SPA център, качеството беше отлично. Няма да споменавам хотели - не правя реклама, просто споделям опит. Нито с храната съм имал проблем, нито с чадъри и шезлонги, нито с мутри. Учтив и любезен персонал, хубава храна. Просто ви съветвам да си избирате по-прецизно местата. В Гърция си изкарах прекрасно на Санторини, ама дадох близо 1500 евро. Всяко нещо струва пари!

45

ха-ха-ха

преди 1 седмица

До Реалист-Пиян ли си , или просто бълваш измислици?На Крапец ,Обзор и Шабла вълните са по 3 метра, а на Албена си на 200 евро на вечер!!!В Созопол ,Несебър и Поморие не можеш да влезеш с кола без да те оскубят с 20-30лв и всеки местен полу.*** претендира че местата са негови.Паяка дебне за други 50-60лв.За пясъка просто не пиши нищо.Струва поне 30-40лв за 4 квадрата.Всеки който поне веднъж е ходил в Гърция ,никога няма да стъпи в родните кафяви води пълни с ешерихия коли ,която е безплатна.

44

Анонимен

преди 1 седмица

До ГНЕВЕН Я кажи къде е това 26 евро на вечер в Гърция? Ама честно! Недей да ровиш! Няма да намериш! Аман от фантазьори!

43

соня

преди 1 седмица

Днес в Приморско пристигнаха още 400 роми от Монтана.Когато ги прибавиш към местните 2000 и всички улични търговци от Ямбол и Сливен се получава НОВО СТОЛИПИНОВО.Какъв курорт затрихте селски письори

42

Анонимен

преди 1 седмица

До овчарУ нас пясъкът е много по-добър, но ходя в Гърция заради чистата вода, обслужването, храната, липсата на фекалии в морето и т.н. Каквото и да си пишем, в България не се предлага качествен туризъм, а там, където го има е безбожно скъп. Високи цени, малки порции, ниско качество. Режат ти главата, защото не разчитат, че ще се върнеш. Сега си им паднал, сега те дерат. Музиката е толкова силна, че трябва да се надвикваме. И това в ресторант, кръчма и т.н. Нищо лично.

41

ДО 38

преди 1 седмица

До Анонименда в Турция е по-зле от Гърция но и у БГ е мн зле така че ....всеки да си прави собстрвен избор . аз лично поввече на мутрите на българското *** няма да платя 1 стинка .....

40

От

преди 1 седмица

години ходя в Гърция. Пак ще го напиша. Там не е по-евтино и няма как да e. Някой си пише, че е по евтино, ама как? Набутат се в една къща няколко семейства. Носят си от България не само храна, но и бирата и ДАЖЕ минералната вода. И като видят промоция гирос + 2 коли за 5 евро ще се избият. Срам ме е било, че съм българин. В една гръцка таверна не си позволяват да седнат, а после ще разправя, че бил в Гърция...

39

до 37

преди 1 седмица

За 50 лева на вечер в Гърция, не знам каква закуска и вечеря консумираш. Безплатно е само сиренцето в капана за мишки! Ама и то е за мишки! Една хубава вечеря в Гърция е поне 40 евро на човек, морската храна е качествена и прясна, та си струва парите!

38

Анонимен

преди 1 седмица

Как пък да не дам пари да почивам в Турция - да слушам джамии, ориенталска музика и ислямска реч. Ей сега! В Гърция поне има някакво ниво, в Турция почиваш, ако нямаш пари за другаде!

37

ГНЕВЕН

преди 1 седмица

От 15 дни съм на почивка в Гърция.Истинска почивка.Вкусна храна ,любезни домакини ,безплатен паркинг ,безплатен плаж ,тишина ,спокойствие ,прозрачни води и страхотно слънчево време.Цената е само 26 евро на вечер, с включена закуска и вечеря!!!Само дъртата и дебела лелка-укрофилка Ельона Василчук може да спише подобна по.мия за 20 лв.Тази противна женица просто бълва всевъзможни лъжи за да си докара кирливите 20лвПреди 3 дни пишеше че топка сладолед била 4 евро.Спри се *** ,дърто влечуго!!!

36

Реалист

преди 1 седмица

Ами пробвай - запазваш места в Booking с оценка от 9.0 нагоре, посещаваш заведения с добри отзиви и качествена храна, пиеш 1-2 бири Endinger, а не се наливаш по цял ден с ментета. Не е толкова трудно! Ако искаш по-спокойни места - Шабла, Крапец, Бялата лагуна, Обзор, Синеморец. Ако искаш повече разнообразие - Созопол, Несебър, Поморие. Места има колкото искаш, качествени хотели и заведения също. И когато в Гърция ми намериш пясък като тоя на Албена или Кранево, може пак да пишеш.

35

до 33

преди 1 седмица

До 1това че ти си ходил в най-скапаният курорт Анталия не означава че в Турция няма хубави курорти ....не ходил никъде по света ама дава акъли що не вземеш да скриеш , *** ??!?!?!

34

до 1

преди 1 седмица

ти май явно не си излизал извън БГ .....най -нмного ми е смешно когато хора не излизали извън България дават оценки за други държави и народи .... а такива има МН У БГ !

33

1

преди 1 седмица

от моя опит мога да споделя, че почивките в България с нищо не отстъпват на прехваленото обслужване в Турция и Гърция. Скоро бях в Анталия, какво да кажа пълно разочерование и от 5 звездния хотел и от обслужването, отношението, храната, да не говорим пък за летището в Анталия. С нетърпение чаках кога ще свърши почивката и ще се приберем.

32

1

преди 1 седмица

До бг смешки 2та къде точно е тази чистота и прекрасно обслужване да вземем да отидем и ние? но моля споделяйте информация само за хотели с изхранване, а не за стаи с пазаруване от Лидъл и готвене.